- 12 Temmuz 2006
- 56.571
- 217.233
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.481
Size defalarca uyarı yapıldı, ilaç satışı yapmanız kanunen suçtur!Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
Tatlım nasılsın nasıl gidiyor hazırlık sürecinBu ay kalınlaşmadı diye gelecek ay kalınlaşmayacak gibi bi durum yok dedi. Rahim içine ilaç vereceğim dedi. İnan detayları soramadım telefonda hemşireye sordum sonra ilacın adını söylemedi ama aşılama gibi yapılıyor dedi o kadar biliyorum. Bakalım ayın 11 i adetim o zamana kadar seninki çoktan kalınlaşmış olur herhalde. Kontrolden sonra yazar mısın sonucu?
Ah canım sürece bir başlayabilseydim iyiydi. Adetim 11 gün gecikti ilk kez. Testler negatif. Tarlusal alsam mı diye düşünmekteyim.Tatlım nasılsın nasıl gidiyor hazırlık sürecin
Kan tahlili yaptırdınmı cnm ondada negatif çıkarsa bide Ultrasona gir inşallah bi mucize olurAh canım sürece bir başlayabilseydim iyiydi. Adetim 11 gün gecikti ilk kez. Testler negatif. Tarlusal alsam mı diye düşünmekteyim.
Kan tahlili yaptırdım ultrasonla da baktı yok. Adet de yok. Tarlusal kullanmaya başladım ne oldu anlamadım. Stresten bu kadar gecikme olmaz diye düşünüyorum. Kist falan da yok dedi.Kan tahlili yaptırdınmı cnm ondada negatif çıkarsa bide Ultrasona gir inşallah bi mucize olur
Allah allah çok garip ama tarlusaldan sonra olursun cnm geçmiş olsunKan tahlili yaptırdım ultrasonla da baktı yok. Adet de yok. Tarlusal kullanmaya başladım ne oldu anlamadım. Stresten bu kadar gecikme olmaz diye düşünüyorum. Kist falan da yok dedi.
Canım naptın oldunmu reglKan tahlili yaptırdım ultrasonla da baktı yok. Adet de yok. Tarlusal kullanmaya başladım ne oldu anlamadım. Stresten bu kadar gecikme olmaz diye düşünüyorum. Kist falan da yok dedi.
MaşallahMerhaba kızlar10.gun test yaptığım da değerim 147 di. Bugün 12. Günüm ve değerim 483.03 olmuş çok şükür yükseldikce yükseliyoruz
Canım nasılsın cemre bayadır yazmadı ama haberimiz yok. Sen neler yapıyorsunSlm kızlar bayadır yokdum eskilerdenim cemre den haberi olan var mı en son hamileydi
Hayırlı olsun gözünaydınMerhaba kızlar10.gun test yaptığım da değerim 147 di. Bugün 12. Günüm ve değerim 483.03 olmuş çok şükür yükseldikce yükseliyoruz
Maşallah canım iki tane embriyomu transfer edildi sanırım bebişler ikizMerhaba kızlar10.gun test yaptığım da değerim 147 di. Bugün 12. Günüm ve değerim 483.03 olmuş çok şükür yükseldikce yükseliyoruz
Oldum canım ama şimdi başlamayı düşünmüyorum. Bir kaç ay ara vereceğim.Canım naptın oldunmu regl
Aynen canım dinlen iyice bende kurban bayramı sonu düşünüyorum kısmetseOldum canım ama şimdi başlamayı düşünmüyorum. Bir kaç ay ara vereceğim.
Bende bir değişiklik yok toparlandım daha iyim cok şükür mart nisan gibi tedaviye başlıycam sen nasılsın canımCanım nasılsın cemre bayadır yazmadı ama haberimiz yok. Sen neler yapıyorsun
Hayırlı olsun gözünaydın
İnşallah yeni tedavin sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. Bende iyiyim 4. Tedavimle ikizlere hamileyim çok şükür iyiyim şimdilik. Rabbim sağ Salim kucaklamak nasip etsin herkesle birlikte bana daBende bir değişiklik yok toparlandım daha iyim cok şükür mart nisan gibi tedaviye başlıycam sen nasılsın canım
topiğimin şanslı ve güzel annelerinden..
daha nice 14 aylara
Cemrecim hamilesin çoookk sevindimm
Nisancım benimde kızım 15 aylık şuan oldu mu olacak mı derken büyütüyoruz çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin. Buradaki tüm arkadaşlara tek tek dua ediyorum allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın kucagınız evlatla dolaun inşallahİyi akşamlar kızlar. Buradaki heyecanlı bekleyişlerimizi, birbirimize umut olmamızı, dostluğumuzu çok özledim
Bir sürü yeni arkadaş gelmiş. Eski arkadaşlarım çoğunun güzel haberine sevindimKızım 14 aylık oldu. Hayatımın en zor ve en harika 14 ayını yaşadım. Allah bekleyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallahhh :) ikinci hamileliğim doğal yolla oldu çok şükür ama altı haftalıkken düşük yaptım. Kısmet işte. Alleh en hayırlısını versin hepimizeNisancım benimde kızım 15 aylık şuan oldu mu olacak mı derken büyütüyoruz çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin. Buradaki tüm arkadaşlara tek tek dua ediyorum allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın kucagınız evlatla dolaun inşallah
Canım Cemre şubat sonu doğum yaptı ama sayfada pasif görünüyor. Kendisi mi hesabını dondurdu bilmiyorum açıkçası. Oğluşu sağlıklı maşallah. Kırkı da çıktı :)Canım nasılsın cemre bayadır yazmadı ama haberimiz yok. Sen neler yapıyorsun
Hayırlı olsun gözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?