Transfere geri sayim

Size defalarca uyarı yapıldı, ilaç satışı yapmanız kanunen suçtur!
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Tatlım nasılsın nasıl gidiyor hazırlık sürecin

Slm kızlar bayadır yokdum eskilerdenim cemre den haberi olan var mı en son hamileydi
Canım nasılsın cemre bayadır yazmadı ama haberimiz yok. Sen neler yapıyorsun
Merhaba kızlar 10.gun test yaptığım da değerim 147 di. Bugün 12. Günüm ve değerim 483.03 olmuş çok şükür yükseldikce yükseliyoruz
Hayırlı olsun gözünaydın

Bende bir değişiklik yok toparlandım daha iyim cok şükür mart nisan gibi tedaviye başlıycam sen nasılsın canım
İnşallah yeni tedavin sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. Bende iyiyim 4. Tedavimle ikizlere hamileyim çok şükür iyiyim şimdilik. Rabbim sağ Salim kucaklamak nasip etsin herkesle birlikte bana da

Nisancım benimde kızım 15 aylık şuan oldu mu olacak mı derken büyütüyoruz çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin. Buradaki tüm arkadaşlara tek tek dua ediyorum allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın kucagınız evlatla dolaun inşallah

Amin canım inşallahhh :) ikinci hamileliğim doğal yolla oldu çok şükür ama altı haftalıkken düşük yaptım. Kısmet işte. Alleh en hayırlısını versin hepimize

Canım nasılsın cemre bayadır yazmadı ama haberimiz yok. Sen neler yapıyorsun

Hayırlı olsun gözünaydın
Canım Cemre şubat sonu doğum yaptı ama sayfada pasif görünüyor. Kendisi mi hesabını dondurdu bilmiyorum açıkçası. Oğluşu sağlıklı maşallah. Kırkı da çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…