- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.501
Maşallah sağlıkla büyütsün oğlunu çok sevindimCanım Cemre şubat sonu doğum yaptı ama sayfada pasif görünüyor. Kendisi mi hesabını dondurdu bilmiyorum açıkçası. Oğluşu sağlıklı maşallah. Kırkı da çıktı :)
İnşallah canım. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah :)Maşallah sağlıkla büyütsün oğlunu çok sevindim
Aminn inşallah canım Allah razı olsunİnşallah canım. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah :)
Canım nasılsın cemre bayadır yazmadı ama haberimiz yok. Sen neler yapıyorsun
Hayırlı olsun gözünaydın
ozlem nerde tedavı oldunuzCanım nasılsın cemre bayadır yazmadı ama haberimiz yok. Sen neler yapıyorsun
Hayırlı olsun gözünaydın
Ben Konya Medicana Necati Özçimen’de tedavi oldum canımozlem nerde tedavı oldunuz
Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum rahim kalınlaşmayınca mı transfer erteleniyor genelde herkes aynı ayın içinde olmuş ama böyle bir durum da oluyor mu
Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum rahim kalınlaşmayınca mı transfer erteleniyor genelde herkes aynı ayın içinde olmuş ama böyle bir durum da oluyor mu
Canım nasılsın? Minnoş büyümüştür. Sanki burada yazışmamız daha dün gibi ama çok zaman geçmişEvet genelde kalinlasma olmayinca transfer yapilamiyor.
Canım nasılsın? Minnoş büyümüştür. Sanki burada yazışmamız daha dün gibi ama çok zaman geçmiş
Ben en iyiyim. Kızım 21 aylık oldu. Ocakta doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım. Hepimize Allah yine anneliği nasip eder inşallahIiim tatlim m sen nasilsin??buyidu ogkusum 14 aylik olcak nrdeyse.zaman su gbi akiyor hic durmuyor.
Merhaba teşekkürlerBazen endometrium kalınlaşmıyor, bazı doktorlar rahim dinlendiriyor öyle transfer yapıyor. Herkesin tedavisi farklı
Merhaba canımselam kizlar ben sananesanane 2017de transferim olmustu ve bu sayfayi ben acmistim ilk denememdi 14gun sonra mucizem olmustu ve tabiki dogumdu bebekti falan derken cemre devralmisti sayfayi yoneyme gorevini sagolsun :) diyorumki asla pes etmeyin acaba tutucakmi acaba igneler ise yaricakmi acaba embrio olusucakmi kac yumurta kac embrio derken suan kizim konusmaya basladi rabbime binlerce sukur hic vazgecmeyin gidebildiginiz son noktaya kadar gidin rabbim sizinle olsun icinizde minik yavrularinizi hissettiginiz hubler cok yakin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?