3. Gun cok cook erkenmerhaba ben yeniyim burda 2 denemem dondurulmuş 5.gün embriyosu 5AA kalitesinde ilki ilaç zehirlenmesi yaşadım tutmadı cuma günü transferim vardı oldum 2 adet yerlestirildi pazar günü test yaptım benim görebileceğim silik ikinci çizgi çıktı sizde cok erken demi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer Sonrası 7-8-9-10 gün
- Konu Sahibi Cashua
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Valla belirti de olabilir bende hala gogus hassasiyetinden baska belirti yok yarin kese görmeye gidecegiz insallahdoğrudur bende sabırsızlığımdan yaptım bir daha tekrarlamadım bekleyecek en azında 8. günün de falan yaparım bugün belim çok kötü adet sancısı kadar agrım var adetlerim bile bu kadar sancılı değildi
Valla belirti de olabilir bende hala gogus hassasiyetinden baska belirti yok yarin kese görmeye gidecegiz insallah
Bende 5.gün yaptım negatif yarın yapsam inş senin gibi pozitif çıkar denesemmiHerkese Merhabalar ;
19 ocak da 2 adet 5AA kalitesinde 5. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum . Transferden sonra 5. gün test yaptım negatifti 6. gün çok çok silik çıktı 7. gün dayanamayıp kan testi yaptırdım 20.90 çıktı beta hcg değerim. Kan testinden sonrada Her sabah idrar testini yeniliyorum ve her seferinde çizgi daha da koyulaşıyor. doktorum inatla 12. günü beklememi söylüyor böyle olup da net pozitifi gören var mı aranızda ?
Gebelik testinde çizgi koyulaştıkça Beta hCg değeri yükselir diye biliyorum.
Arkadaşlar merhaba, birşey sorucam, yardımcı olursanız çok sevinirim.
11 Şubat'ta 2 tane 5. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum, transferin 6. günü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım beta hcg 5.48 çıktı.
Dün 9. gündü tekrar test yaptırdım 6,84 çıktı ama idrarda negatif çıktı. Ne dersiniz?
11 Şubat'ta 2 tane 5. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum, transferin 6. günü dayanamadım gittim kan testi yaptırdım beta hcg 5.48 çıktı.
Dün 9. gündü tekrar test yaptırdım 6,84 çıktı ama idrarda negatif çıktı. Ne dersiniz?
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Merhaba 12. Gün sonucunuz ne oldu acaba ikiz mi bu aradaHerkese Merhabalar ;
19 ocak da 2 adet 5AA kalitesinde 5. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum . Transferden sonra 5. gün test yaptım negatifti 6. gün çok çok silik çıktı 7. gün dayanamayıp kan testi yaptırdım 20.90 çıktı beta hcg değerim. Kan testinden sonrada Her sabah idrar testini yeniliyorum ve her seferinde çizgi daha da koyulaşıyor. doktorum inatla 12. günü beklememi söylüyor böyle olup da net pozitifi gören var mı aranızda ?
Canım merhaba hamileliğin hayırlı olsun bende tranferin 6.günündeyim. Ve dün akşam kaset test yaptım ne kocaman tek çizgi çizgi çok üzülüyorum ağlıyorum. Araştırırken seni gördüm. İki emriyo transfer edildi ve ikiside 5aa sabırsız davrandım çok pişmanım 6.gün bugun test yapamadım korkudan ne yapcam bilmiyorum ilk denememHerkese Merhabalar ;
Aynı şekilde kasık ağrısı ve bugün 9 .günü göğüs ağrım var sizde hamilelik belirtisi miBelirti sadece kasik da igne gibi batmalar ara ara cok skda degil birde goguslerde sertlesme onun haricinda aman aman bi belirtimde olmadi
- 22 Kasım 2022
- 65
- 71
- 8
- 30