- 15 Mart 2015
- 616
- 366
Ayyy çok sevindim Can'ım maşallah sonucun baya yüksek çıkmış tek embriyo olmasa ikiz diycem :) gözün aydın şimdi katlanmasını bekleyelim inş güzel haberlerin devam edecek :)Bugun kan yaptirdim 9.gunum 307 ciktii
Saol canim benim vala cok heycanlandim ellerim titredi ...tup bebek doktorumu aradim 15.gune kadar bekle degerin gayet iyi dedi o zman test yaptir dedi...ama hastaneye gittigm dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi anlamadim napsamAyyy çok sevindim Can'ım maşallah sonucun baya yüksek çıkmış tek embriyo olmasa ikiz diycem :) gözün aydın şimdi katlanmasını bekleyelim inş güzel haberlerin devam edecek :)
Benim 3.gun embiriyolari suan 5.gundeyim inanki sabredrmiyorum acaba ben yapsam kacinci gununde yapayim :)Bende transferin 8. Günü dayanamayıp digital erken gebelik testlerinden yapmıştım ve sonuç yes yazıyordu hemen kendimi kan testi için hastahaneye attım değerim 35 çıktı sonra 14. Güne kdr gün aşırı tekrarladım düzenli olarak yükseldi çok şükür şuan 25 haftalık gebeyim. Allah isteyen herkese nasip eder inş güzel haberler verirsiniz
5. gün çok erken, en az 7. gün bence. en ideali 10. gün ama ozaman bile negatif sonuç verebiliyor pozitif olsa bile.Benim 3.gun embiriyolari suan 5.gundeyim inanki sabredrmiyorum acaba ben yapsam kacinci gununde yapayim :)
Ayy masallah sizlere Rabbim bizlerede nasip etsin insallahBugun kan yaptirdim 9.gunum 307 ciktii
Tmm canm sagolasin5. gün çok erken, en az 7. gün bence. en ideali 10. gün ama ozaman bile negatif sonuç verebiliyor pozitif olsa bile.
Amin canm insallah birer birer hepimizde hayirlsiyla guzel ve merhametli evlat sahibi olalim insallah normal test deildi demi seninki adete gelmeden bakilanlardandi ben ondan aldm cunkiBenim tutan tüp bebek denememde 7. Gün silik çizgi çıkmıştı. Her geçen gün daha da belirginlesmisti. Kucağıma almak nasip olmadı insaallah bundan sonra olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah
5 erken canım 8. Güne kadar bekle bence inş sonuçları güzeldirBenim 3.gun embiriyolari suan 5.gundeyim inanki sabredrmiyorum acaba ben yapsam kacinci gununde yapayim :)
Bence bekle Canımm çünkü bende erken vermeye başladığım için kan 16. Güne kdr gün aşırı tekrarladım ve kollarım mosmor olmuştu ve her seferinde katlandımı diye beklerken heyecan boğuyordu beniSaol canim benim vala cok heycanlandim ellerim titredi ...tup bebek doktorumu aradim 15.gune kadar bekle degerin gayet iyi dedi o zman test yaptir dedi...ama hastaneye gittigm dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi anlamadim napsam
Sıradan gebelik testi ydi canim şu 3-5 liralık olanlardanAmin canm insallah birer birer hepimizde hayirlsiyla guzel ve merhametli evlat sahibi olalim insallah normal test deildi demi seninki adete gelmeden bakilanlardandi ben ondan aldm cunki
Sagol canm :)Sıradan gebelik testi ydi canim şu 3-5 liralık olanlardan
Ayyy cok sevindim canim hadi hayirlisi degerlerin gitgide yukselsin insallah canm blastokist tam olarak ne oluyo canmkizlar predictor erken gebelik testiyle sabah silik cizgi cikti.blastokist transferi bugun 5.gunumdu.kan degerim de 23.52 cikti.ins katlanarak devam eder
5.gun embriyosu cnmAyyy cok sevindim canim hadi hayirlisi degerlerin gitgide yukselsin insallah canm blastokist tam olarak ne oluyo canm
5.gun embriyosu cnm
kacinci gun bugun?senin 7.gunden sonra cikarYa bende yarin yapsam diyorum ama benim 3.Gun eembriyolari napim