Konunun başını okumadım daha önce nereye gitmiştiniz? Şifa olur inşallah zor bir süreçAmin canm yok bakmadi banada sacma geldi zaten o hastenden ayirilicam esim isetemio ama beni maddi yonden cooook aştı o yuzden ikinciyi dokuz eylul hastanesinde bi dr buldum orda denicem insallah canm
Canm ben izmirdeyim ilkini medical parkta yaptim tavisye uzerine gittim bi anda oldu gittik basladik ama yok biz suan sigortadan yararlaniokrn okadar parayi simdiden vermek biraz sacma geldi ikicisini dokuz eylül de yapicaz bakalim naasip bu isler ya nasibimizde varsa bulru bizi inşallah canmKonunun başını okumadım daha önce nereye gitmiştiniz? Şifa olur inşallah zor bir süreç
Orayı bende duymuştum ama tüp bebek bölümü yeni açıldı diye okumuştum. Ben irenbe'ye gidiyorum. Çok da memnunum. Bizden zaten her şekilde o parayı alıyorlar. Aminn inş.Rabbim hepimize nasip eder...Canm ben izmirdeyim ilkini medical parkta yaptim tavisye uzerine gittim bi anda oldu gittik basladik ama yok biz suan sigortadan yararlaniokrn okadar parayi simdiden vermek biraz sacma geldi ikicisini dokuz eylül de yapicaz bakalim naasip bu isler ya nasibimizde varsa bulru bizi inşallah canm
Valla canim hastanede doktorlarda hersey guzeldi ilgi alaka on numara ama ilk deneme negatif olunxa bana genetik tahlil yaptilar 1000tl bide su film icin 1555 tl dediler baana cok ters geldi bunlari basta yapip ona gore yol izlemek varken neyse kani zaten alelacele vardik o gitti dusunemedik sonra film icin gun vermislerdi evde ben esumi ikna etmeye calisyorum tabi gel sigortaya gidelim iki hakkimizi orda yapalim olmazsa zaten biz bu parayi verixez dedim yok dinletemedim sonra tesadufen dokuz eyluldeki doktor icin iki farkli yerden haber gelince ayni gunde bende zor zahmet esimi ikna ettim ikinciyi orda denicez tatlm bu arada ilk asimi bende irenbede yapmistim Rabbim gonlumuzdekini hayirlsiyla onumuze getirsin insallah canmOrayı bende duymuştum ama tüp bebek bölümü yeni açıldı diye okumuştum. Ben irenbe'ye gidiyorum. Çok da memnunum. Bizden zaten her şekilde o parayı alıyorlar. Aminn inş.Rabbim hepimize nasip eder...
Hay masallah canim Rabbim hayirlsiyla kucagina almayi nasip egsin insallah canm darısı cumlemizin basina inşallah canmErkencilerden ben de varım :) 2 tane birinci kalite 5. Gün embriyosu konulmuştu, 5. Gün idrar testinde silik çizgi gördüm kanda 25 çıktı, 7= gün 110 9. Gün 369 çıktı. Meğer ilk başta ikisi de tutunmuş, o yüzden erken çıkmış. ama bir tane bebeğim benimle devam ediyor. Diğeri lekelenmeme sebep oluyor hala atilamadi. Rabbim bebeğimi korusun, hepimizin melekleri Allahimiza emanet bugün kalp atışlarını da duyduk şükürler olsun..
Aminn inşallah..bizim tüp canım doktorum kaan bey şimdilik çok memnunum.. Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun... Rabbim çok aratmasın..Valla canim hastanede doktorlarda hersey guzeldi ilgi alaka on numara ama ilk deneme negatif olunxa bana genetik tahlil yaptilar 1000tl bide su film icin 1555 tl dediler baana cok ters geldi bunlari basta yapip ona gore yol izlemek varken neyse kani zaten alelacele vardik o gitti dusunemedik sonra film icin gun vermislerdi evde ben esumi ikna etmeye calisyorum tabi gel sigortaya gidelim iki hakkimizi orda yapalim olmazsa zaten biz bu parayi verixez dedim yok dinletemedim sonra tesadufen dokuz eyluldeki doktor icin iki farkli yerden haber gelince ayni gunde bende zor zahmet esimi ikna ettim ikinciyi orda denicez tatlm bu arada ilk asimi bende irenbede yapmistim Rabbim gonlumuzdekini hayirlsiyla onumuze getirsin insallah canm
Amin canm insallah senin oncedenmi yapmislardi bu tahlileri filmleri falan bid e suan hangi asamadasin tatlmAminn inşallah..bizim tüp canım doktorum kaan bey şimdilik çok memnunum.. Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun... Rabbim çok aratmasın..
Cnm Silik cizgi dedigin bayagi belli miydi yoksa dikkatli bakincami görülüyordu benim dünkü testimdede gördüm ama cok cok dikkatli bakinca anlasiliyordu sabah ayni test baya pembelesmistiErkencilerden ben de varım :) 2 tane birinci kalite 5. Gün embriyosu konulmuştu, 5. Gün idrar testinde silik çizgi gördüm kanda 25 çıktı, 7= gün 110 9. Gün 369 çıktı. Meğer ilk başta ikisi de tutunmuş, o yüzden erken çıkmış. ama bir tane bebeğim benimle devam ediyor. Diğeri lekelenmeme sebep oluyor hala atilamadi. Rabbim bebeğimi korusun, hepimizin melekleri Allahimiza emanet bugün kalp atışlarını da duyduk şükürler olsun..
Masallah canim her idrarda bi test sonuc guzelya gerisi teferruat Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah bebrgmKizlarrrr durun size testlerimi cekim atim hamileyim evet ve ben bunu 4bebeğimen biliodum idrarda
Cnm icinden ne geliosa ole yap yap bi test nolcakki pozitifi gorursen sanslusin erkn ogrenirsin ama negatifi gorursende uzulme yok anlamina gelmio 12. Gun kanda gordugu halde idrarda gormeyen cokkk.belirti arama bunyende bnde hicbise yoktu ne gogus ne kasik ne bel hicbise halada yok9. Gün erken mi ?? Biraz daha beklesem mi buraya girince gaza geliyorum işin açığı buraya girmeden de zaman geçmiyoo yalnız hissediyorum kendimi burda herkes 3 aşağı 5 yukarı birbirine teğet geçiyo ..
Dondurulmuş 2 adet 8 ve 7 hücreli 3.gün embriyosu ( benim ışık hüzmelerim)için beklemedeyim,,