• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferde 10.gün idrar negatif

Cheqqu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
69
27
38
34
merhabalar eylül 22 de transferim yapıldı ve bugün 10.günüm...12.günde kan testi vermemi istedi dr um. dayanamadım idrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. sizce doğru sonuç olma ihtimali nedir

Son düzenleme:
merhabalar eylül 22 de transferim yapıldı ve bugün 10.günüm...12.günde kan testi vermemi istedi dr um. dayanamadım idrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. sizce doğru sonuç olma ihtimali nedir
12. Gün dediğine göre sanırım 3. Gün embriyosu idrar için erken olabilir iki gün daha sabretmeye çalış canım kötü düşünme hakkında hayırlısı olsun ❤️

Benmde 9. Günüm ayni durumdayiz insallah kanda pozitifi görürüz 🤲

Doktorunuz 10. Gun mi test istedi siz idrarda negatif gordugunuz icin mi yarin kanda baktiracaksiniz

Ilk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi🙏

Evet 0.3 çıktı yani 2 günde yükselmez heralde artık 2.transfere umarım sizden güzel haberler alalım inşallahhhh🤲🤲
Rabbim sağlıkla hayırlısını versin üzüldüm🙁 Bendede hiçbir belirti yok moral bozmak istemiyorum ama gerginim çok. Yarın 12. Gün sabah kan vereceğim

Ilk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi🙏
İnşallah
Ilk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi

Sizin de yarın sanırım kan testiniz inşallah güzel sonuçlar alırız

15.gunu idrar testinde çikar

Back