Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
transferde 10.gün idrar negatif
- Konu Sahibi Cheqqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ağustos 2023
- 332
- 272
- 18
- 27
12. Gün dediğine göre sanırım 3. Gün embriyosu idrar için erken olabilir iki gün daha sabretmeye çalış canım kötü düşünme hakkında hayırlısı olsunmerhabalar eylül 22 de transferim yapıldı ve bugün 10.günüm...12.günde kan testi vermemi istedi dr um. dayanamadım idrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. sizce doğru sonuç olma ihtimali nedir
- 21 Ağustos 2020
- 69
- 27
- 38
- 34
çok teşekkür ederim hepimizin inşallah..12. Gün dediğine göre sanırım 3. Gün embriyosu idrar için erken olabilir iki gün daha sabretmeye çalış canım kötü düşünme hakkında hayırlısı olsun
Benmde 9. Günüm ayni durumdayiz insallah kanda pozitifi görürüzmerhabalar eylül 22 de transferim yapıldı ve bugün 10.günüm...12.günde kan testi vermemi istedi dr um. dayanamadım idrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. sizce doğru sonuç olma ihtimali nedir
- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
Benimde transferden sonra 9.günüm bugün idrar benimde negatif yarın kan vericem bakalım. 3.gün embriyosu dondurulmuşBenmde 9. Günüm ayni durumdayiz insallah kanda pozitifi görürüz
- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
11. Gün dedi ben 10nda vericem dayanamıyorum zaten 23 eylülde saat 11de transfer oldumDoktorunuz 10. Gun mi test istedi siz idrarda negatif gordugunuz icin mi yarin kanda baktiracaksiniz
Insallah pozitiftir tutunmustur.. sonucunuzu merakla bekliyorum benm persembe test günüm11. Gün dedi ben 10nda vericem dayanamıyorum zaten 23 eylülde saat 11de transfer oldum
- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
Inşallahhh hepimizinn sizin doktorunuz kaç gün sonra demiştiInsallah pozitiftir tutunmustur.. sonucunuzu merakla bekliyorum benm persembe test günüm
- 21 Ağustos 2020
- 69
- 27
- 38
- 34
Yaa inşallah Rabbim gönlümüzdekini tez zamanda versinBenmde 9. Günüm ayni durumdayiz insallah kanda pozitifi görürüz
- 21 Ağustos 2020
- 69
- 27
- 38
- 34
İnşallah pozitifi görürüz Allah ımmm çok heyecanlıBenimde transferden sonra 9.günüm bugün idrar benimde negatif yarın kan vericem bakalım. 3.gün embriyosu dondurulmuş
12. Gun demistiInşallahhh hepimizinn sizin doktorunuz kaç gün sonra demişti
- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
Kan verecektiniz Negatif mi sonucunuzOlmadı hanımlar
- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
Evet 0.3 çıktı yani 2 günde yükselmez heralde artık 2.transfere umarım sizden güzel haberler alalım inşallahhhhKan verecektiniz Negatif mi sonucunuz
- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
Hiç belirti hissetmeyip hamile kalanda çok burda hiç belli olmaz evet ilk transferimIlk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi
- 21 Ağustos 2020
- 69
- 27
- 38
- 34
Rabbim sağlıkla hayırlısını versin üzüldüm Bendede hiçbir belirti yok moral bozmak istemiyorum ama gerginim çok. Yarın 12. Gün sabah kan vereceğimEvet 0.3 çıktı yani 2 günde yükselmez heralde artık 2.transfere umarım sizden güzel haberler alalım inşallahhhh
- 21 Ağustos 2020
- 69
- 27
- 38
- 34
İnşallahIlk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi
Ilk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi
Sizin de yarın sanırım kan testiniz inşallah güzel sonuçlar alırızIlk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi
- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.152
- 268
15.gunu idrar testinde çikarmerhabalar eylül 22 de transferim yapıldı ve bugün 10.günüm...12.günde kan testi vermemi istedi dr um. dayanamadım idrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. sizce doğru sonuç olma ihtimali nedir