• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer ve bekleme dönemim...

Herkese merhaba... Bu gün zor bir sürece girmeden öceki son günüm. Ben pkos lu bir hastayım. Aslında hasta demek içimden gelmiyor, çünkü doğuştan genetik olarak geçen bir bünye özelliği pkos. Geçen 2 sene içinde ilaçla yumurtlama tedavisi, 1 aşılama, 2 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi denedim ve 2 negatif, 1 kimyasal gebelik sonucuyla süreçleri atlattım. senağlamaEn son 2008 Eylül'de tüp bebek denemiştik. Bu sefer içimden aynı süreçleri yaşamak hiç gelmese de, minişlerime kavuşabilmem için tekrardan aynı şeyleri yaşamak zorunda olduğumu kabullendim ve tüp bebek macerama
4.kez adım attım. :Saruboceq:
Önceleri hep kısa protokol denemişken, doktorum bu sefer uzun protokol denemeyi önerdi.
Bu arada doktoruma ve hastaneme çok güveniyorum. Daha önce aşılamayı amerikan hastanesinde, 1 tüp bebek ve 1 donturulmuş embriyo transferini de eurofertilde denedim ama ikisi de bana güven vermedi. Bir önceki denemem ve şimdiki teşebbüsümü ise MEMORİAL HASTANESİNDE VE NUR DOKUZEYLÜL adındaki melek misali doktorumla yapıyorum. Doktorum melek...kaydirigubbakcemile3 Hastanem ise gerek çalışma gerekse laboratuvar standartları açısından bence İstanbul'da 1 numara.:hooray:

Her neyse... Öncekilerden farklı olarak bu sefer bir de co-culture yaptılar.Bu sayede yumoşlarım toplandıktan sonra benim rahim hücrelerimin bulunduğu ortamda döllenip gelişmeye başlayacaklar ve transfer sonrası bünyemi yadırgamayacaklar. Bir de eşimden sprem alıp mikroskop altında önceki seferlerden çok daha detaylı ve büyütülmüş olarak inceleyip, en sağlıklı olanlarını yumoşlarımla buluşturmaya karar verdiler.

14 Mayısta 14 tane yumoş topladılar benden. Dün aradıklarında 11 tanesinin döllendiğini söylediler. Bugün içinse beklemede olcağımı, çünkü yumoşlarımı bugün incelemek için çıkarmamak gerektiğini söylediler. Yarın hayırlısıyla 11 e kadar telefon etmezlerse ben arayacakmışım ve bilgi alacakmışım. Büyük ihtimalle beni yarın çağırırlar ve bebişlerimi benle buluştururlar diye düşünüyorum.
O nedenle bugün işe gitmeyip evde kalmayı tercih ettim. Güzelce temizliğimi yaptım, evim pırıl pırıl oldu. Ne de olsa 12-13 gün yan gelip yatıcam ve elimi mümkün olduğunca hiçbir işe sürmeyeceğim. Bebişlerimi emanet ettiğim yerden alıp:ecrin_bebek: eve geldiğimde her yer pırıl pırıl olsun ki, annelerinin ne kadar hamarat olduğunu görüp kendilerine de o kadar itinayla ve titizlikle bakılacağını görsünler, sevgi dolu sıcak bir ortamda yakışıklı,sevecen, hep güler yüzlü babaları Şenizve biraz otoriter de olsa çok yufka yürekli,sımsıcak kalpli,sulugözlü annelerine biraz daha sıkı tutunup annelerinin de onları ömür boyu bağrına basacağına inansınlar di mi..:CüvCüv::emir_bebek:
Bugünden itibaren transfer ve zor olan bekleme sürecini sizlerle paylaşmak istiyorum, inanıyorum ki beni yalnız bırakmayacaksınız.Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Biliyorum ki sevinçler paylaşıldıkça çoğalır, dertler paylaşıldıkça azalır. Umarım sonunda mutlu haberi de alıp yine sizinle paylaşmayı nasip eder allahım...hihoyyyt:teytey::dance:a.s.

kızlaaaaar! sonunda ben de bebişlerime kavuştum! :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Onlar artık annelerinin göbüşünde, sımsıcak, huzurlu ve güvenli bir ortamda gelişmeye devam ediyorlar...:CüvCüv:

Bugün saat 16:30 da transferim gerçekleşti. İçime 2 tane 1. kalite, 1 tane de 2. kalite embriyo yerleştirdiler. Doktorum bu sefer şansımın daha yüksek olduğunu söyledi. 30 mayıs test günüm. O zamana kadar desteklerinizi bekliyorum. :1hug:Beni yalnız bırakmayın olur mu???????:1hug:

ZEVKALADE dua ediyorum, çabaların boşa çıkmasın diye.
umuyorum ve diliyorumki, meleğine kavuş.... kucağına al en kısa zamanda..
ayın 30'unu ben de bekliyorum seninle... merak ettim sonucu.
umut ol inşallah hepimize.

ZEVKALADE dua ediyorum, çabaların boşa çıkmasın diye.
umuyorum ve diliyorumki, meleğine kavuş.... kucağına al en kısa zamanda..
ayın 30'unu ben de bekliyorum seninle... merak ettim sonucu.
umut ol inşallah hepimize.

canımcııııım:1hug: vallahi sizin bu yazdıklarınız bana o kadar umut ve güç veriyor kikaydirigubbakcemile3Şeniz allah sizden razı olsun:Saruboceq:

bugün transferimden sonraki 5. günüm. Bugün daha sakinim... Çünkü göbeğimin altından yumurtalıklarıma doğru bir doluluk hissi ve sık sık idrara çıkma başladı. Yani anlayacağınız, kendimi oyalayıp avutmam için basit nedenler... Kendimi sakinleştirirken kaptırmamaya da çalışıyorum. ne de olsa hiçbirşey garanti değil...

canim hayatta hersey gonlunce olsun ins bu gunleri atlaticaz sonrada guzel haberlerini alicaz insalllahhhhhhhhh rabbimin izniyle

allah yardimcin olsun canim

nasıl olayım canım.yapacak hiçbişi yokki.elim kolum bağlı...hayırlı değilmiş..zamanı gelmemiş..başkada diyecek bişi yok zaten.buarada senin 9 embrio maşallah sayı süper.dondurtursun bile.allahım bu sefer emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah..

canim hayatta hersey gonlunce olsun ins bu gunleri atlaticaz sonrada guzel haberlerini alicaz insalllahhhhhhhhh rabbimin izniyle

allah yardimcin olsun canim

canım size ne kadar teşekkür etsem az..:1hug:.. birbirini tanımayan insanların bu kadar içtenlikle birbirlerine destek olmaları insanı çoooooooooooooooooook mutlu ediyor...ŞenizŞeniz:enbuyukkk:

canım inşallah seninki olacak.iyi hberlerni bekliyorum..

canımcım yazman beni çok sevindirdi... demek ki kendini toparladın ve yazma gücünü buldun kendinde... tabii sonunda ölüm yok ya.....şimdi sen kendine iyi bak ve 3 ay sonrasına kendini en güzel şekilde hazırla ki bebişlerin mutlu ve huzurlu bir ortama ilk adımlarını atsınlar tamam mı bebeğim...ŞenizŞenizŞeniz:1hug:

bugün benimde 4. günüm nerdeyse geceleri uyuyamıyorum bi rahatsızlık hissi var birde korku tabiki okadar alıstırıyorsunki kendini heryönden hazırlanıyorsun ben hamileyim demeye... hayalkırıklıgı yasarsam bundan korkuyorum iste! arkadaslar o vajinal jel size kasıntı ve yanma yaptımı ilac bide topaklar halinde geri geliyo bölede olunca hepten sinirlerim bozuluyo sizdede böyle belirtiler varsa yazın lütfen her belirtiyi insan kafasına takıyo acaba olumlumu olumsuzmu diye su 1 hafta nasıl gecicek bilmem

xolixcim rabbimden hayırlısını istiyoruz olmazsa elden bişey gelmiyo tek yapılacak şey eşinle birbirinize daha sıkı sarılın canım başka türlü geçmiyo o acı iki defa yaşadım bende allah sanada banada kimseyede tekrarını yaşatmasın allah ummadığın bi anda kalbinin muradını versin
zevkalade canım benim transfer çarşamba oldu seninki tam olarak hangi gündü belirtilerin varmı bende tık yok canım sıkılıyo genemi olmadıki diye belirtilerin oldukça paylaşalım olurmu canım 1 gün fark var galiba aramızda rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah

bugün benimde 4. günüm nerdeyse geceleri uyuyamıyorum bi rahatsızlık hissi var birde korku tabiki okadar alıstırıyorsunki kendini heryönden hazırlanıyorsun ben hamileyim demeye... hayalkırıklıgı yasarsam bundan korkuyorum iste! arkadaslar o vajinal jel size kasıntı ve yanma yaptımı ilac bide topaklar halinde geri geliyo bölede olunca hepten sinirlerim bozuluyo sizdede böyle belirtiler varsa yazın lütfen her belirtiyi insan kafasına takıyo acaba olumlumu olumsuzmu diye su 1 hafta nasıl gecicek bilmem

canım ben bir önceki denememde jel kullanmıştım. şimdi iğne kullanıyorum. jel kullanırken , dediğin gibi topak topak geliyordu. ama sinir bozacak bişey yok. jel kullanan herkeste aynısı oluyor zaten...valla şu 1 haftanın kendimizi dinleyerek nasıl geçeceğini ben de bilmiyorum. allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin:Saruboceq::Saruboceq:

xolixcim rabbimden hayırlısını istiyoruz olmazsa elden bişey gelmiyo tek yapılacak şey eşinle birbirinize daha sıkı sarılın canım başka türlü geçmiyo o acı iki defa yaşadım bende allah sanada banada kimseyede tekrarını yaşatmasın allah ummadığın bi anda kalbinin muradını versin
zevkalade canım benim transfer çarşamba oldu seninki tam olarak hangi gündü belirtilerin varmı bende tık yok canım sıkılıyo genemi olmadıki diye belirtilerin oldukça paylaşalım olurmu canım 1 gün fark var galiba aramızda rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah

canım benim transferim pazartesiydi. yani aramızda 2 gün var canım. bugün 6. günüm. kaldı 6 gün. valla benim ilk 4 gün en ufak bir belirtim olmadı. dün karnımın altından kasıklarıma doğru bir doluluk hissi oldu , umutlandım, ama bugün o da yooooookkkkkk....
kafayı yememek işten değil.... benim 4. denemem dondurulmuşu da sayarsam... yeter artık yaaaaaa:çok üzgünüm:
arkadaşlar bekleme döneminde olanlar, ya da şu an hamile olanlar, nolur siz de belirtilerinizi yazın, belirtiniz var mıydı?

ya bu kadar telaş yapma canım..........belırtı olmayabılır bazen ınş sonu guzel olacak...........beklemek çok daha zor.........ama ne yapalım canım..........stres yapma..............dua ile

arkadaşlar bu saat itibariyle yeni bir haftaya girmiş bulunuyoruz.... bu hafta inşallah herkese uğurlu gelir....:Saruboceq:

benim gündüz hiçbir belirtim yoktu ama akşam annemlere yemeğe gittiğimizde karnım bayağı bir şişti. sanki karnımın altındaki kısmın damarları çekiliyor, kasıyor gibi bayağı birşeyler hissettim.otururken de hafif belim ağrıdı, belime yastık yerleştirerek oturdum. bilmiyorum hayır mıdır? ama hiç akıntım yok:uhm:

canım inş allah kalbine göre versin :emir_bebek:unutmaki duanın en güzeli seninkidir. ve umudunu asla kaybetme sabır.sabır.sabır

canım benim transferim pazartesiydi. yani aramızda 2 gün var canım. bugün 6. günüm. kaldı 6 gün. valla benim ilk 4 gün en ufak bir belirtim olmadı. dün karnımın altından kasıklarıma doğru bir doluluk hissi oldu , umutlandım, ama bugün o da yooooookkkkkk....
kafayı yememek işten değil.... benim 4. denemem dondurulmuşu da sayarsam... yeter artık yaaaaaa:çok üzgünüm:
arkadaşlar bekleme döneminde olanlar, ya da şu an hamile olanlar, nolur siz de belirtilerinizi yazın, belirtiniz var mıydı?
bu yazıları okurken gerçekten ağlamamak için kendimi zor tuttum.ne kadar çok anne olmak isteyen insan var hemde yürekten allahım sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin,ama lütfen stres yapmayın benim haziranın 1inde transferim var çok heyecanlıyım amaaaaa umutlarım çok......unutmayalım ki rabbim yeterki ol desin benim zaman yaklaştıkça kalbim yerinden çıkıcak gibi ben eminimki bir gün bizlerde bebişlerimizi emziricez bunu yaşamayı çok istiyorum.....:Saruboceq:

Back