Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili zevkalade öncelikle seni bu pozitifliğin ve umut dolu yüreğin için tebrik ederim.bu tedavide bir yumoş, bir sperm ve bol bol moral gerekli çünkü...
İnşallah rabbim emeklerini boşa vermez ve bebişlerin sana tutunup seni hiiiiç bırakmazlar...
paylaşımlarını bekliyoruz.
başka topiklerde arkadaşlar tutunma aşamasında ananas suyunun çok faydasını gördüklerini yazmışlar.bir araştırıp oku istersen...
bu sana yapılan işlemi memorialde çok yapıldığını duydumda kime sorsam sizin hastaneden çıkıyor :) hadi bakalım sen tut bebekleri diğer arkadaşlarada umut ol canım.. umarım benimde tutar
canım hayırlı olsun bebişlerin ne zaman transfer
inş sımsıkı tutunur bebişlerin sana
canım transferim 18 mayısta oldu. anlayacağın önümde bekleyecek daha çooooooook zaman var. dün bile bana çok uzun geldi. oturmak ve yatmaktan heryerim ağrıyor. gözlerim iflas edecek bi televizyon, bi bilgisayar, bi kitap arasında mekik dokumaktan. :1shok:
bugün benim için daha zor geçecek herhalde...:çok üzgünüm: daha doğrusu her gün ,bir önceki günden daha zor olacak. Şu progynex iğneler artık daha çok canımı yakmaya başladı. Gece tam 12 de iğne vurulmaya gidiyorum. Daha 5. vurulmam olmasına rağmen kalçalarımın üzerine oturamamaya başladım. Çok ağrı yapıyor. Ağrı kalçamdan diz kapağımın arkasına kadar yayılıyor. Bu iğneyi kullanan arkadaşlar nasıl dayanıyor öğrenmek istiyorum. Daha 10 günüm var test sonucumun belli olmasına. Bılmiyorum nasıl başedicem bu ağrıyla...senağlama
bi parca pamuga alkol döküp hafıce ovala canım
ben 1 bucuk ay yedım o ıgneyı
sonra doktor halıme acıdıda jel verdı
ama ıgne daha etkılı
cok zor ya ben bıraktım hala ıgne yerlerım agrıyo ama bebegım benımle cok sukur
ınsallah sana da nasıp etcek ve ulturasonda görünce bı dunya ıgne yerım be dersın merak etme bebegını görünce hepsının acısını unutcaksın sengözlerimebaksanab