• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer ve bekleme dönemim...

sevgili zevkalade öncelikle seni bu pozitifliğin ve umut dolu yüreğin için tebrik ederim.bu tedavide bir yumoş, bir sperm ve bol bol moral gerekli çünkü...
ınşallah rabbim emeklerini boşa vermez ve bebişlerin sana tutunup seni hiiiiç bırakmazlar...
paylaşımlarını bekliyoruz.
başka topiklerde arkadaşlar tutunma aşamasında ananas suyunun çok faydasını gördüklerini yazmışlar.bir araştırıp oku istersen...

bu sana yapılan işlemi memorialde çok yapıldığını duydumda kime sorsam sizin hastaneden çıkıyor :) hadi bakalım sen tut bebekleri diğer arkadaşlarada umut ol canım.. umarım benimde tutar

sevgili zevkalade öncelikle seni bu pozitifliğin ve umut dolu yüreğin için tebrik ederim.bu tedavide bir yumoş, bir sperm ve bol bol moral gerekli çünkü...
İnşallah rabbim emeklerini boşa vermez ve bebişlerin sana tutunup seni hiiiiç bırakmazlar...
paylaşımlarını bekliyoruz.
başka topiklerde arkadaşlar tutunma aşamasında ananas suyunun çok faydasını gördüklerini yazmışlar.bir araştırıp oku istersen...

canımtavsiyen için sağol.kaydirigubbakcemile3 Eşime söyliycem akşam gelirken ananas alıp gelsin. Herhalde yersem de aynı etkiyi gösterir di mi?

bu sana yapılan işlemi memorialde çok yapıldığını duydumda kime sorsam sizin hastaneden çıkıyor :) hadi bakalım sen tut bebekleri diğer arkadaşlarada umut ol canım.. umarım benimde tutar

Evet canım , hastaneme çok güveniyorum, o nedenle pozitifim bu kadar. Sen nerede tedavi görüyorsun ya da göreceksin?

Selam arkadaslar,
Ben de bekleyisteyim. 2.denemem genartta yapildi. 3 adet iyi kalite embrio transfer edildi. Test gunum 26 Mayis. Bizim aciklanamayan infertilite. 1. deneme zekai tahir de olmustu o zaman 1 adet iyi kalite 1 de normal 2 yumurta transfer edilmisti ama gebelik elde edilemedi. Teknik olarak bu kez daha cok sansim var gibi duruyor insallah oyle olur. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

Güzelce temizliğimi yaptım, evim pırıl pırıl oldu. Ne de olsa 12-13 gün yan gelip yatıcam ve elimi mümkün olduğunca hiçbir işe sürmeyeceğim. Bebişlerimi emanet ettiğim yerden alıp eve geldiğimde her yer pırıl pırıl olsun ki, annelerinin ne kadar hamarat olduğunu görüp kendilerine de o kadar itinayla ve titizlikle bakılacağını görsünler, sevgi dolu sıcak bir ortamda yakışıklı,sevecen, hep güler yüzlü babaları ve biraz otoriter de olsa çok yufka yürekli,sımsıcak kalpli,sulugözlü annelerine biraz daha sıkı tutunup annelerinin de onları ömür boyu bağrına basacağına inansınlar di mi..

ZEVKALADE BENİ AĞLATTIN...senağlama ÇOK DUYGULANDIM CANIM,ALLAH DULARINI KABUL ETSİN...

ZEVKALADE BENİ AĞLATTIN...senağlama ÇOK DUYGULANDIM CANIM,ALLAH DULARINI KABUL ETSİN...[/QUOTE]

canımcım duygularımı içtenlikle paylaştığın ve beni anladığın için çok sağol:1hug: zaten bizi ancak bu süreci yaşayanlar anlayabilir. Eşlerimiz bile sonuçta işlerine güçlerine koşturmak zorundalar, orada deşarj oluyorlar. Bizse hiçbir ayrıntıyı atlamadan herşeyi dörtdörtlük yapmak zorundayız ki gebelik şansımız artsın. O yüzden de aklımızdan bir an bile çıkmıyor bu keratalar:emir_bebek:

canım hayırlı olsun bebişlerin ne zaman transfer :delphin:

canım transferim 18 mayısta oldu. anlayacağın önümde bekleyecek daha çooooooook zaman var. dün bile bana çok uzun geldi. oturmak ve yatmaktan heryerim ağrıyor. gözlerim iflas edecek bi televizyon, bi bilgisayar, bi kitap arasında mekik dokumaktan. :1shok:

inş sımsıkı tutunur bebişlerin sana

sağol canım. hayırlıysa tutunsun bebişlerim. ama hayırlı olmayacaksa da napalım, ileride üzülmektense şimdi biraz burukluk yaşar,:çok üzgünüm:nasılsa yine atlatırız. yerimsenibeneşim,ben,annem,babam,kardeşim sağlıklı olduktan sonra ve kimseye muhtaç olmadıktan sonra başka hiçbirşeyin önemi yok, tüm sıkıntılar gelip geçici...:1hug:

bugün benim için daha zor geçecek herhalde...:çok üzgünüm: daha doğrusu her gün ,bir önceki günden daha zor olacak. Şu progynex iğneler artık daha çok canımı yakmaya başladı. Gece tam 12 de iğne vurulmaya gidiyorum. Daha 5. vurulmam olmasına rağmen kalçalarımın üzerine oturamamaya başladım. Çok ağrı yapıyor. Ağrı kalçamdan diz kapağımın arkasına kadar yayılıyor. Bu iğneyi kullanan arkadaşlar nasıl dayanıyor öğrenmek istiyorum. Daha 10 günüm var test sonucumun belli olmasına. Bİlmiyorum nasıl başedicem bu ağrıyla...senağlama

canım transferim 18 mayısta oldu. anlayacağın önümde bekleyecek daha çooooooook zaman var. dün bile bana çok uzun geldi. oturmak ve yatmaktan heryerim ağrıyor. gözlerim iflas edecek bi televizyon, bi bilgisayar, bi kitap arasında mekik dokumaktan. :1shok:

canım cok yatmak bel agrılarına neden oluyo arada cok hafıf ama yavas adımlarla gez gerı yat evın ıcınde

bugün benim için daha zor geçecek herhalde...:çok üzgünüm: daha doğrusu her gün ,bir önceki günden daha zor olacak. Şu progynex iğneler artık daha çok canımı yakmaya başladı. Gece tam 12 de iğne vurulmaya gidiyorum. Daha 5. vurulmam olmasına rağmen kalçalarımın üzerine oturamamaya başladım. Çok ağrı yapıyor. Ağrı kalçamdan diz kapağımın arkasına kadar yayılıyor. Bu iğneyi kullanan arkadaşlar nasıl dayanıyor öğrenmek istiyorum. Daha 10 günüm var test sonucumun belli olmasına. Bılmiyorum nasıl başedicem bu ağrıyla...senağlama

bi parca pamuga alkol döküp hafıce ovala canım
ben 1 bucuk ay yedım o ıgneyı

sonra doktor halıme acıdıda jel verdı
ama ıgne daha etkılı :delphin:

cok zor ya ben bıraktım hala ıgne yerlerım agrıyo ama bebegım benımle cok sukur :delphin:

ınsallah sana da nasıp etcek ve ulturasonda görünce bı dunya ıgne yerım be dersın merak etme bebegını görünce hepsının acısını unutcaksın sengözlerimebaksanab

bi parca pamuga alkol döküp hafıce ovala canım
ben 1 bucuk ay yedım o ıgneyı

sonra doktor halıme acıdıda jel verdı
ama ıgne daha etkılı :delphin:

cok zor ya ben bıraktım hala ıgne yerlerım agrıyo ama bebegım benımle cok sukur :delphin:

ınsallah sana da nasıp etcek ve ulturasonda görünce bı dunya ıgne yerım be dersın merak etme bebegını görünce hepsının acısını unutcaksın sengözlerimebaksanab

evet canım, ben de pamuğa kolonya döküp ovalıyorum ama hiçbir faydası olmuyor. önemli olan sonucu alana kadar dayanabilmem. zaten sonuç olumlu olursa koşa koşa giderim iğneciye.:dance:

Back