• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer ve bekleme dönemim...

el-muallim canım benim eylül ayındaki tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. o zaman yumurtalıklarım ve belim ağrıyordu, akıntım bayağı fazlalaşmıştı ve göğüslerim şişmişti. şimdiyse tık yok. hem o zaman bana 2. kalite embriyolar transfer etmişlerdi. şimdiyse 2 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite embriyo transferim oldu ama tık yok. geçen sefer belirtilerim olmamış olsaydı daha rahat olurdum herhalde benim bünyem böyle diye. ama karşılaştırınca ister istemez umutsuzluğa düşüyorum.(bugün 5. günüm)

kızlar benimde 4. günüm transferin heçbişey hissetmiyorum ağrım sancım hiçbi belirtim yok genemi tutmadı acaba :((

mmmeltem canım benden 14 yumurta topladılar,11 tanesi döllendi, 4. gün 3 tane transfer ettiler. Bugün 5. günüm. Senin kaçıncı günündü?

xolix06 canım, ankaralı hemşerim, :1hug:senin bugün kan testin yok muydu? gidiyor musun? hayırlı haberlerini dörtgözle:1shok: bekliyorum...

papatya40 canım amerikan hastanesindeki doktorum doç. dr. ramazan mercandı. ama benden aşılamadan önce rahim filmi istemediler. Tam aşılamaya girecekken doktora rahim filmimin olmadığını söyledim. Doktor: öyle mi? neyse boşver deyince soğudum oradan. halbuki dosyamı iyi incelemiş olsa filmin olmadığını görecek. hem film olmadan aşılama ne işe yarar ki... ya benim tüplerim tıkalıysa? o zaman hiçbir şekilde sonuç alınmaz ki aşılamadan. dertleri para kazanmak anlaşılan....

İnşallah haziranda da senden müjdeli haberler alırız...

canım en azından şu 12 günlük belirsizlikten kurtulacaksınız. tabii ki yaşadıklarmız hiç kolay değil. insan emeklernin boşe gitmesini hiç istemiyor. allahım hayırlısı nasıl olcaksa onu nasip etsin...

amin canım bekliyoruz başka çare yok zaten rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hepimizin:))

canım genelde erkekte problem olan durumlarda tüp bebekte başarı şansı çok daha yüksek. senden çok umutluyum. hadi bakalım....

canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi olur allah herkesin gönlünün muradını versin isteyen her kadına anneliği nasip etsin:Saruboceq:

mmmeltem demek sen benden daha önce alacaksın sonucu... hadi hayırlısı.... müjdeli haber ver de bana da umut ol e mikaydirigubbakcemile3

kızlar zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz 24 saat yatıyomusunuz ben artık bugün ayaklandım üç gün yattım sırt üstü ama bugün sıkıldım artık kalktım bide belirtiler ne gün başlar eğer pozitifse pozitif olan arkadaşlar varsa bi bilgi verirmisiniz bende tık yok hiç bi belirtim yok biraz canım sıkılıyo ama gnenede allah büyüktür

Back