çok ama çok geçmiş olsun...demekle geçmez ama...hayırlısı olsun inşallah.bende şu an transfer sonrası 7.günümdeyim ve heyecanla bekliyorummm...hiç birşey hissetmiyorummm..inşallah allah en hayırlısı neyse onu versin...ben bu sitede yeniyim...merak ediyorumm..transfer sonrası belirtiler nelerdir?benim çok ama çok göğüslerim acıyor.hafif karnımda ağrılar var...ara ara..beklemedeyim.birsürü ilaç kullanıyorum.sakın ümidinizi kaybetmeyin.ben 2 kere düşük yaptım ve üstelik kan pıhtılaşması var.şimdi iğneye başladımmm...bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum.. 3yıldır uğraşıyoruz. 2 düşük, 1 kist ameliyatı oldum.1 aşılama denedim.şimdi tüp bebek denedik...ne olur dua edin...bana bilgi verirseniz çok sevinirim....ben transfer sonrası çok sıkışmıştım.sürgü verdiler.zorlana zorlana yaptım.sorun olurmu
ay canim yaa kiyamam, :1hug:bende senin gibi yeniyim aslinda google da tup bebekle ilgili yazdigim her seiyn cevabi burda cikiyodu,bende uye oldum gercekten faydasi oluyo.
burdaki hemen hemen tum sayfalari okudum,kimler ne yasamis belirtiler ne diye.benim de ilk tup bebk denememdi.
belirtiler ne imis biliyomusun?
1.goguslerde a$iri dolgunluk
2.regl sancisi gibi sanci
3.akinti
4.regl gecikmesi
5.istahta acilma
6. idrara sik cikma.....vs.vs
bu belirtilerin hepsini yasadim hemde hepsini,okudukca uctum sevincten.okudukca hayaller kurdum.ama sonuc ne oldu dersin negatif. :çok üzgünüm:
al sana belirti.sana dost tavsiyesi belirti falan arama ,ne cok umutlu nede tamamen umutsuz ol.cok sey bekleme.sen benden daha yorgunsun.kim bilir ne haldesin seni cok cok iyi anliyiorum. :teselli:
benim birde atesim vardi ates iyi degil diyolar,son bi kac gun icinde bi yaniyodum,bi donuyodum.bir gun once atesim vardi cok bu bi belirtimidir bilmiyorum.faydasi olurmu sana bilmem.
amaaaaan belirti falan bahane rabbim verdiyse $ahane..bak $air oldum kiz kafiye yaptim. kaydirigubbakcemile3
napim kendi kendimi avutuyorum iste boyle. umarim hersey gonlunce olur.opuyorumnanaktan