arkadaşlar bu sabaha karşı iyice kötüleştim. midemin civarına acayip sancı girdi ve kıvranmaya başladım. bir yandan da nefes alamıyorum, öksürüyorum... hemşire nöbetçi doktoru çağırdı, kendi doktorumu telefonla aradılar, doktorum gerekli ilaçları ve serumu söylemiş. bana verdiler, biraz rahatladım ama sabah boğazıma kadar tıkanmış vaziyetteydim, doluluk hissi had safhadaydı. soru soruyorlar, cevap bile veremiyordum. en sonunda doktorlarım karnımdan su almaya karar verdiler. önce ultrasonla baktılar, her yanım ödem, iç organlarım sular içinde yüzüyor resmen, karnım da acayip şiş... ultrasonda iğnenin gireceği yeri belirleyip karnımı tentürdiyotladılar veeeeeeee şaaaak diye canlı canlı uyuşturmadan çuvaldız mı desem şiş mi desem ona benzer ama içi boş bir iğneyi karnıma batırdılar. batırırken bayağı canım acıdı, sonra o iğneyi sabitlerken içimde iğneyi resmen hissettim, ama sabitledikten sonra acı falan kalmadı. iğnenin bir ucu karnımda, bir ucunda ise hortum bağlı, hortumu bir serum şişesi büyüklüğünde şişeye sarkıttılar, karnımdan şakır şakır su geldi... karnımdan tam 3 litre su aldılar. yeniden doğmuş gibi oldum. inşallah bir daha böyle bir işleme gerek kalmaz... hala hastanede gözetim altındayım... dua ediyorum bir an önce iyileşip evime dönmek için...bu arada, 13. gün bhcg değerim 1000...