- 10 Haziran 2007
- 1.676
- 2
- 45
günaydın kızlar, uyanmadınız mı daha ya? ben de uyuyacağım ama sıcaktan uyunmuyor ki... bugün nasılsınız, ne değişiklikler var? bebişler nasıl?
ya benimde transferimde 4.gün ama hiç bi belirti yok ben hiç yatmadım evde yalnızım her işimi kendim yaptım anlayacağınız inşallah tutar yinede umutluyum
günaydın güzelim nasıl oldun geçtimi sancılar az kaldı sonuca merakla bekliyorum sonucunu.......
günaydın canım Şeniz bugün iyiyim hafif lekelenme var ama sancı yok. merkezi arayıp soracağım lekelenmeleri. hep pazartesiyi bekleyeceğim diyorum ama bişeylerde dürtüyor. idrar testi yapsam mı diye. kesin sonuç olmadığını, hemen çıkmayacağını da bal gibi biliyorum, dr.un bir bildiği olmasa 12. günü bekle demiyeceğinide biliyorum ama dürtüyor işte Kötü Kazen bekleyeyim di mi?
ya benimde transferimde 4.gün ama hiç bi belirti yok ben hiç yatmadım evde yalnızım her işimi kendim yaptım anlayacağınız inşallah tutar yinede umutluyum
ada cigim sakin yapma ben dün yaptim dünden bu yana ruh gibi geziyorum
hoşgeldin canım. inşallah hayırlı sonucu alırsın sende. bana söylenen ilk 3 gün yatak istirahati. ben 3 gün sadece tuvalete kalktım. yemeğimi bile yatakta yedim. yata yata heryanım tutuldu gerçi. 3. günden sonra ağır iş yapmadan evin içinde dolaşıyorum. Annem sağolsun hiçbişeye dokundurmuyor. 3. günden sonra işe başlayanlarda oluyormuş ama ben özellikle okulların kapanmasını bekledim. biz yine dikkat edelim de gerisi Allahın bileceği birşey.
Adayadayı bende okulların kapanmasını bekledim.inşallah hayırlısı olur.Aslında rahat olmak lazım ama olmuyor.kimi işe başladığı halde tutmuş.
zazacım dün kaçıncı günündü senin?
merkezi aradım lekelenmelerle ilgili, progestandan kaynaklanıyormuş. artarsa haber verin dediler.
9. gündü olsaydi cikardi dimisenağlama
ben sana demedimmi endişelenme diye çünkü banada doktorum jelden olabilir demişti hatt sana söyledim ama beni pek dikkate almadın herhalde neyse kafanın rahatlamasına sevindim hayırlı sonuçlar inşallh moraller yüksek olsun:dance: inananıyorum ve içimden bir ses hamile olduğunu söylüyo hayırlısı pazartesi mutlu haberi bekliyorum...:teytey:
9. gündü olsaydi cikardi dimisenağlama