transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

cevap yazdığın iyi oldu ben yanlış anlamışım,bende erkenden gideyim diye düşünüyordum.en iyisi paşa paşa beklemek galiba.bu arada ne gibi belirtiler var sende

canım bendeki belirtiler bazen sık sık bazende arada bir bazende hiç bişey yok kasık ağrılarım oldu sık idrar idrarım geldiği an sanki saatlerce sıkışmış gibiydim ,bel ağrısı ,ateş basmaları,kabızlık sabah midem kazılıyordu ama iştahsız gibiydim ,ve ğöğüslerimde gerginlik ve ağrı var böyle sıkıntılarım oldu sende olcak diye birşey yok bak benimde kanamalarım olmadı kiminde gebelik varkende kanamalar oluyor:1hug:

canım doğru söylüyorsun kişiden kişiye değişiyor.bu ilk mikro denemem ama sanki oldu gibi geliyor.benzer belirtiler arıyorum işte.bende acayip sık tuvalete çıkıyorum bide ekşi ve tuzlu şeylere düştüm biraz hadi hayırlısı.

kızlar benim 12. günüm asıl günüm 7 temmuz bugün kan verdim dayanamadım sonuç 114 çok şükür allahıma darısı size inş.

Gözün aydın Narincim çokkk sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah,

darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah

günaydııın kızlar, şafak 2. ayyyy sıkıntı basıyor zaman azaldıkça, 10 gün geçti 2 gün geçmeyecek sanki. adet oluverecekmişim gibi geliyor. ayyyy ayyyyy. Allahım hakkımızda hayırlısını ver yarabbbim.

hanımlar kormayın benim transferimin 17.günü ben hamileyim benimde ilk denemem kasıklarda çok agrı oluyo bende ilk zamanlar adet olacam zannetmiştim ama allahıma şükürler olsun beni sevindirdi isteyip dileyen herkeze versin bende tahlil için bekleyememiştim ve 7.günü yaptırtım beta hcg 10.9 çıktı 5 yukarısı gebe demek ondan sonra 3 gün sonra tekrar yaptırdım 91.71 çıktı dün yaptırdım 248.71 çıktı darısı sizlere

gözün aydin esra allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

slm arkadaşlar.ben de 12 den geri sayanlardanım.çok heyecanlı bir bekleyiş.annelik müjdesini alan arkadaşlar adına çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inş.darısı bizim başımıza

slm kızlar,herkezin tedavisi pozitif olur inşallaaah,hepimizin kucakları dolar bebişlerle inşallaaaaahhh....

canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize.benim test günüm 10 temmuz.sen benden önce öğreneceksin.:1hug:inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.

tebrikler canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.a.s.
inşallah darısı başımıza.

kızlar gödüğüm kadarıyla burda yazışan arkadaşların çoğunun sonucu pozitif.

çok güzel hayırlı olsun , sağlıkla mutlulukla alırsın inşallah kucağına.

gözün aydin esra allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

z@z@ merakla seni bekliyorum inşallah tutar.bu arada nilalay ın sonucu ne oldu acaba.4temmuz du sanki sonuç günü.ben özelden yazışmak istiyorum ama nasıl yazılıyor bilmiyorum.kapalı galiba istatistik arkadaşlar vs var özel yazışmam yok hadi mutlu haberi ver bana da umut olsun

arkadaşlar selam bende 7 temmuz da sonuç bekleyenlerdenim .pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum umarım pazartesi bizlerde hayırlı sonuçlar alırız

tulipe cgim ben bir hamis kalsam mutlaka hepiniz duyarsiniz burada ciglik atarak haber veririrm
nilaydan benimde haberim yok insallah sevincten bizleri unutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…