cevap yazdığın iyi oldu ben yanlış anlamışım,bende erkenden gideyim diye düşünüyordum.en iyisi paşa paşa beklemek galiba.bu arada ne gibi belirtiler var sende
canım bendeki belirtiler bazen sık sık bazende arada bir bazende hiç bişey yok kasık ağrılarım oldu sık idrar idrarım geldiği an sanki saatlerce sıkışmış gibiydim ,bel ağrısı ,ateş basmaları,kabızlık sabah midem kazılıyordu ama iştahsız gibiydim ,ve ğöğüslerimde gerginlik ve ağrı var böyle sıkıntılarım oldu sende olcak diye birşey yok bak benimde kanamalarım olmadı kiminde gebelik varkende kanamalar oluyor:1hug:
kızlar benim 12. günüm asıl günüm 7 temmuz bugün kan verdim dayanamadım sonuç 114 çok şükür allahıma darısı size inş.
hanımlar kormayın benim transferimin 17.günü ben hamileyim benimde ilk denemem kasıklarda çok agrı oluyo bende ilk zamanlar adet olacam zannetmiştim ama allahıma şükürler olsun beni sevindirdi isteyip dileyen herkeze versin bende tahlil için bekleyememiştim ve 7.günü yaptırtım beta hcg 10.9 çıktı 5 yukarısı gebe demek ondan sonra 3 gün sonra tekrar yaptırdım 91.71 çıktı dün yaptırdım 248.71 çıktı darısı sizlere
tebrikler canım .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kızlar benim 12. günüm asıl günüm 7 temmuz bugün kan verdim dayanamadım sonuç 114 çok şükür allahıma darısı size inş.
canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize.benim test günüm 10 temmuz.sen benden önce öğreneceksin.:1hug:inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.slm güzelim benim de 8. gün desene aynı gün haber alacağız hayırlsı inşallah,,salı günü testim benim ......hiç birşey hissetmemen canını sıkmasın kişiye göre değişiyo takma kafaya olumludüşün :dance:
tebrikler canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hanımlar kormayın benim transferimin 17.günü ben hamileyim benimde ilk denemem kasıklarda çok agrı oluyo bende ilk zamanlar adet olacam zannetmiştim ama allahıma şükürler olsun beni sevindirdi isteyip dileyen herkeze versin bende tahlil için bekleyememiştim ve 7.günü yaptırtım beta hcg 10.9 çıktı 5 yukarısı gebe demek ondan sonra 3 gün sonra tekrar yaptırdım 91.71 çıktı dün yaptırdım 248.71 çıktı darısı sizlere
hanımlar kormayın benim transferimin 17.günü ben hamileyim benimde ilk denemem kasıklarda çok agrı oluyo bende ilk zamanlar adet olacam zannetmiştim ama allahıma şükürler olsun beni sevindirdi isteyip dileyen herkeze versin bende tahlil için bekleyememiştim ve 7.günü yaptırtım beta hcg 10.9 çıktı 5 yukarısı gebe demek ondan sonra 3 gün sonra tekrar yaptırdım 91.71 çıktı dün yaptırdım 248.71 çıktı darısı sizlere
gözün aydin esra allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.:1hug:arkadaşlar selam bende 7 temmuz da sonuç bekleyenlerdenim .pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum umarım pazartesi bizlerde hayırlı sonuçlar alırız
z@z@ merakla seni bekliyorum inşallah tutar.bu arada nilalay ın sonucu ne oldu acaba.4temmuz du sanki sonuç günü.ben özelden yazışmak istiyorum ama nasıl yazılıyor bilmiyorum.kapalı galiba istatistik arkadaşlar vs var özel yazışmam yok hadi mutlu haberi ver bana da umut olsun