bursa acıbademde yaptırdım ama yol mafediyor insanı git gel git gel.iyi dilekleriniz için teşekkürler canlarım
merhaba arkadaşlar benimde bugün 8. günüm.hiç bi şey hissetmiyorum sanki.işte böyle zaman geçmiyor.
inşallah herşey gönlümüzce olsun.allaha emanet olun.
iyi dileklerin için sağol canım.inşallah en kısa zamanda bebişilerimize kavuşuruz hepimiz.slm canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah hamişsindir, sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağına alırsın inşallah canım,sende Allaha emanet ol..
çıkmayabilir, çünkü çıkanların ikiz oluyor genelde değerler yüksek olduğu için. ayrıca 12. günde bile kanda çıkıyor. daha önce çıkacak olsa dr. 12. gün yaptırın kan testi der mi hiç. sıkma canını dr.un dediği zamanı beklemekten başka bi çaremiz yok canım. :teselli:
kızlar benim 12. günüm asıl günüm 7 temmuz bugün kan verdim dayanamadım sonuç 114 çok şükür allahıma darısı size inş.
9. gündü olsaydi cikardi dimisenağlama
kızlar benim 12. günüm asıl günüm 7 temmuz bugün kan verdim dayanamadım sonuç 114 çok şükür allahıma darısı size inş.
Narin cadı, merih artık hamişsiniz .Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.şimdi bizlere transferden itibaren kendinizde hissettiğiniz değişiklikleri yazarsanız çok iyi olur.tabiki belirtiler kişiden kişiye değişir ama bi oyalanma olur .vakit geçmiyo.5 gün gitti kaldı 7 gün
merhaba arkadaşlar benimde bugün 8. günüm.hiç bi şey hissetmiyorum sanki.işte böyle zaman geçmiyor.
inşallah herşey gönlümüzce olsun.allaha emanet olun.
azkalmış tatlım inşallah güel haberlerini alırız seninde......
narin cadı canım ya çok sevindim.güzel haberleri aldıkça kendim içinde umutlanıyorum.sen kan testini 9. gün mü yaptırdın?
teşekkürler canım dilerim hepiniz hamişsinizdir.ayrıca hoş geldin ben 9.gün kendim idrar testi yaptım çıkmadı dr. çıkmaz demişti.sonra 12. gün kan testi yaptırdım 114çıktı asıl test günüm 7 temmuz o günde yaptırıcam kan değerinin yükseldiğini görmek için:hooray:a.s.
tebrik ederim tatlım bende nerde kaldı bu kız diye merak ediyodum güzel haberle ortaya çıkman sevindirdi vallahi arısı tüm geri sayım yapan tüm arkadaşlara inşallah benim de sonuca az kaldı salı günü inşallah hayırlısı bakalım.....:dance: