transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

ece o agrilar bende bir oluyor bir yok oluyor mesela dün gece cok sancim vardi bugun bisey yok birazdan baslar yine
esim dün test yapalim diye israr etti
bende ona cok fazla ümitlenme yine tutmayacak dedim cok üzüldü
keske öyle demeseydim

hadi bu geri sayımın listesini yapalım bizde. zaten bir kaç kişiyiz 12den geri sayan bu günlerde.

sonuç tarihi
adayadayı 7 temmuz pazartesi
narin cadı 7 temmuz pazartesi
ece327 8 temmuz salı

Son düzenleme:
bana doktor 8 ve 9 temmuz evde kendin test yap dedi sonra kan tahliline git dedi
zaten 14. ve 15. gün idrarda cikmayinca kan testine bile gerek duymuyor doktor

ece o agrilar bende bir oluyor bir yok oluyor mesela dün gece cok sancim vardi bugun bisey yok birazdan baslar yine
esim dün test yapalim diye israr etti
bende ona cok fazla ümitlenme yine tutmayacak dedim cok üzüldü
keske öyle demeseydim

tatlım senin sonuca kaç gün var bu arada niye kırdın eşinin hevesini nlar inan bazı şeyleri bizden çok düşünüyolar ama belli etmiyolar hayırlısı bakalım.......senin kaçıncı denemen güzelim

tatlım senin sonuca kaç gün var bu arada niye kırdın eşinin hevesini nlar inan bazı şeyleri bizden çok düşünüyolar ama belli etmiyolar hayırlısı bakalım.......senin kaçıncı denemen güzelim

4 asilamayida sayarsak 10 oldu yani 6. tüp denememsenağlama

zaza canım bence de karamsar olma. tamam hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz sen epey olumsuzluk yaşadın ama kimbilir belki bu kez. en azından test gününe kadar hepimiz hamileyiz di mi ya... ben öyle avutuyorum kendimi hiç olmazsa 12 gün hamilelik yaşamış olacağım diyorum. inşallah önlü arkalı alacağız hayırlı haberleri.

evet kızlar moralleri bozmaalım olduran rabbim her engele rağman oldrur yeterki bi şükredip ümidimizi yitirmeyelim güzel haberler vericez inşalah.......

zaza canım bence de karamsar olma. tamam hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz sen epey olumsuzluk yaşadın ama kimbilir belki bu kez. en azından test gününe kadar hepimiz hamileyiz di mi ya... ben öyle avutuyorum kendimi hiç olmazsa 12 gün hamilelik yaşamış olacağım diyorum. inşallah önlü arkalı alacağız hayırlı haberleri.

aman ne bileyim iste hic olacagina ihtimal vermiyrum zaten sadece 1 ebriyo transfer edildi tek bir yumurtam kalcagini bilseydim hic dondurulmuslari denemezdim cok pismanim son hakkimi heba ettim gibi geliyorsenağlama

aman ne bileyim iste hic olacagina ihtimal vermiyrum zaten sadece 1 ebriyo transfer edildi tek bir yumurtam kalcagini bilseydim hic dondurulmuslari denemezdim cok pismanim son hakkimi heba ettim gibi geliyorsenağlama

bozma moralini tatlım yaaaaa ben tek embriyoyla hamile kalanlarıda duydum gör bak güzel haber vereceksin sen gönlünü ferah tut :dance:

zaten ihtiyaç olan 1 yumurta ve 1 sperm değil mi? bak seninki döllenmiş bile. yeter ki yüce Rabbim ol desin. dur hemen yelkenleri indirme. :eek:klava:

ama adaycigim icimden senin hamile oldugun geliyor ben ilk hamile kaldigimda aynen böyle olmustu koyu lekelenmem olmustu adet olucam diye aglamistim ama kan testinde hamile oldugum cikti

ama adaycigim icimden senin hamile oldugun geliyor ben ilk hamile kaldigimda aynen böyle olmustu koyu lekelenmem olmustu adet olucam diye aglamistim ama kan testinde hamile oldugum cikti

canım benim inşallah. Allah hayırlı evlat versin, sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize. bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah.

Kizlar canlarim telaşlanmayin benimde adet gibi kasik ağrilarim oldu moralinizi yüksek tutun hatta damla damla kan geldi tutmadi sandim paldir güldür evde iş yaptim aslinda tutmuştu o ağrilar çok normal canlarim bendede olmuştu dayanin kizlar

zaza canım bence de karamsar olma. tamam hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz sen epey olumsuzluk yaşadın ama kimbilir belki bu kez. en azından test gününe kadar hepimiz hamileyiz di mi ya... ben öyle avutuyorum kendimi hiç olmazsa 12 gün hamilelik yaşamış olacağım diyorum. inşallah önlü arkalı alacağız hayırlı haberleri.[/QUOT
CNM BENİM YA DOĞRU SÖYLÜYOSIN TUTMASA BİLE 12 GÜN HAMİLEYDİM DİYE AVUTACAKSIN BRAVO GERÇEKTEN BİLİYOMUSUN BENDE YAVRULAIMI KAYBETTİM TÜP BEBEKLE OLMUŞTU 23 HAFTADA ONLARI KARNIMDA TAŞIMAK ÖYLE GÜZELDİ OOFFF ACISI BİLE GÜZEL ANNELİĞİN İŞTE ANNE OLMAK BÖYLE BİŞEY DEMEK KARNIMDAYKEN BİLE NASIL MUTLULUKTU GERE GERE GEZİYODUM ALLAH'IM BİZE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE NASİP ETSİN CNM BU GÜZEL DUYGUYU....
İNŞALLAH SENİNDE TUTAR CNM a.s.

Kizlar canlarim telaşlanmayin benimde adet gibi kasik ağrilarim oldu moralinizi yüksek tutun hatta damla damla kan geldi tutmadi sandim paldir güldür evde iş yaptim aslinda tutmuştu o ağrilar çok normal canlarim bendede olmuştu dayanin kizlar

sağol yağmurcum biraz içimi rahatlattın kasıklarım ağrıyodu fakat bugün sanki aet gibi karnım ağrıyo endişelenmemek elde değil işte insan her an hasta olacak gibi tedirgin oluyo hayırlısı bakalım....yani böyle ağrılar normal diyosun......

transfer sonrasında bnm gbı gerı sayan arkadaslar... nasılsınız
bgn 6. gun cok heyecanlıyım... sadece bıraz belım agrıyr sızınde agrınız sızınız varmı
durumunuzu benımle paylasırtsanz sevınırım
heyecanla bekleyen tum arkadasları beklıyrm buraya....

Merhaba aranıza yeni katıldım.aslında takip ediyordum en sonunda üye oldum. Bende 12 günden geriye sayanlardanım.Pazartesi transferim yapıldı.3 embriyo transfer edildi.Benim nette okuduklarımla aklım karıştı.Transferden sonra çok aşırı mı dikkat edilmeli?

Yalnız olmadığımı,biryerlerde beni anlayan pek çok kadın olduğunu bilmek çok güzel

Merhaba aranıza yeni katıldım.aslında takip ediyordum en sonunda üye oldum. Bende 12 günden geriye sayanlardanım.Pazartesi transferim yapıldı.3 embriyo transfer edildi.Benim nette okuduklarımla aklım karıştı.Transferden sonra çok aşırı mı dikkat edilmeli?

Yalnız olmadığımı,biryerlerde beni anlayan pek çok kadın olduğunu bilmek çok güzel

hoşgeldin canım. inşallah hayırlı sonucu alırsın sende. bana söylenen ilk 3 gün yatak istirahati. ben 3 gün sadece tuvalete kalktım. yemeğimi bile yatakta yedim. yata yata heryanım tutuldu gerçi. 3. günden sonra ağır iş yapmadan evin içinde dolaşıyorum. Annem sağolsun hiçbişeye dokundurmuyor. 3. günden sonra işe başlayanlarda oluyormuş ama ben özellikle okulların kapanmasını bekledim. biz yine dikkat edelim de gerisi Allahın bileceği birşey.

X