transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

bursa acıbademde yaptırdım ama yol mafediyor insanı git gel git gel.iyi dilekleriniz için teşekkürler canlarım

bursa acıbademde yaptırdım ama yol mafediyor insanı git gel git gel.iyi dilekleriniz için teşekkürler canlarım

bende bursa acıbademde yaptırıcam bu ay inşallah bir aksilik çıkmazda raporumu alabilirsem başlıycaz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaşlar benimde bugün 8. günüm.hiç bi şey hissetmiyorum sanki.işte böyle zaman geçmiyor.
inşallah herşey gönlümüzce olsun.allaha emanet olun.

merhaba arkadaşlar benimde bugün 8. günüm.hiç bi şey hissetmiyorum sanki.işte böyle zaman geçmiyor.

slm canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah hamişsindir, sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağına alırsın inşallah canım,sende Allaha emanet ol..

slm canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah hamişsindir, sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağına alırsın inşallah canım,sende Allaha emanet ol..
iyi dileklerin için sağol canım.inşallah en kısa zamanda bebişilerimize kavuşuruz hepimiz.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:a.s.

çıkmayabilir, çünkü çıkanların ikiz oluyor genelde değerler yüksek olduğu için. ayrıca 12. günde bile kanda çıkıyor. daha önce çıkacak olsa dr. 12. gün yaptırın kan testi der mi hiç. sıkma canını dr.un dediği zamanı beklemekten başka bi çaremiz yok canım. :teselli:

canım benim 9. gün idrarda çıkmadı zatende çıkmazmış dr. güldü bana çıkarmı diye.zazacım üzülme busefer olacak inşallah a.s.

kızlar benim 12. günüm asıl günüm 7 temmuz bugün kan verdim dayanamadım sonuç 114 çok şükür allahıma darısı size inş.

:teytey:
kızlar benim 12. günüm asıl günüm 7 temmuz bugün kan verdim dayanamadım sonuç 114 çok şükür allahıma darısı size inş.

:teytey::teytey::teytey: canım benim hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. listemizin açılışını yaptın darısı başımıza inşallah :nazar:

tebrikler canım hayırlı olsun,darısı başımıza inşallah,Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah canım..:nazar:

Narin cadı, merih artık hamişsiniz .Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.şimdi bizlere transferden itibaren kendinizde hissettiğiniz değişiklikleri yazarsanız çok iyi olur.tabiki belirtiler kişiden kişiye değişir ama bi oyalanma olur .vakit geçmiyo.5 gün gitti kaldı 7 gün

tebrik ederim tatlım bende nerde kaldı bu kız diye merak ediyodum güzel haberle ortaya çıkman sevindirdi vallahi arısı tüm geri sayım yapan tüm arkadaşlara inşallah benim de sonuca az kaldı salı günü inşallah hayırlısı bakalım.....:dance:

Narin cadı, merih artık hamişsiniz .Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.şimdi bizlere transferden itibaren kendinizde hissettiğiniz değişiklikleri yazarsanız çok iyi olur.tabiki belirtiler kişiden kişiye değişir ama bi oyalanma olur .vakit geçmiyo.5 gün gitti kaldı 7 gün

azkalmış tatlım inşallah güel haberlerini alırız seninde......

slm güzelim benim de 8. gün desene aynı gün haber alacağız hayırlsı inşallah,,salı günü testim benim ......hiç birşey hissetmemen canını sıkmasın kişiye göre değişiyo takma kafaya olumludüşün :dance:

azkalmış tatlım inşallah güel haberlerini alırız seninde......

canım bana çok var gibi geliyor.en erken nasıl öğrenebilirim onu düşünüyorum.10.gün kan testi yapsam mı diye aklımdan geçiyor.Birde ben tatlıyı çok severdim (gece kalkar tatlı yerdim.100 gr lık çikolatayı bir seferde yerdim)şimdi elimi süremiyorum,tuttuysa bu kadar erken belirti olurmu,yoksa ben kendimi mi kandırıyorum.inşallah geriye sayanlar,hepimiz iyi haberler alırız.

narin cadı canım ya çok sevindim.güzel haberleri aldıkça kendim içinde umutlanıyorum.sen kan testini 9. gün mü yaptırdın?

teşekkürler canım dilerim hepiniz hamişsinizdir.ayrıca hoş geldin ben 9.gün kendim idrar testi yaptım çıkmadı dr. çıkmaz demişti.sonra 12. gün kan testi yaptırdım 114çıktı asıl test günüm 7 temmuz o günde yaptırıcam kan değerinin yükseldiğini görmek için:hooray::nazar:a.s.

teşekkürler canım dilerim hepiniz hamişsinizdir.ayrıca hoş geldin ben 9.gün kendim idrar testi yaptım çıkmadı dr. çıkmaz demişti.sonra 12. gün kan testi yaptırdım 114çıktı asıl test günüm 7 temmuz o günde yaptırıcam kan değerinin yükseldiğini görmek için:hooray::nazar:a.s.

cevap yazdığın iyi oldu ben yanlış anlamışım,bende erkenden gideyim diye düşünüyordum.en iyisi paşa paşa beklemek galiba.bu arada ne gibi belirtiler var sende

tebrik ederim tatlım bende nerde kaldı bu kız diye merak ediyodum güzel haberle ortaya çıkman sevindirdi vallahi arısı tüm geri sayım yapan tüm arkadaşlara inşallah benim de sonuca az kaldı salı günü inşallah hayırlısı bakalım.....:dance:

sağol canım ya 12 gündür evde yatıyorum test bahanesiyle çıkınca gezdim valla sonucu alana kadar gezdim sonra eve gelip sizlerle paylaştım çünkü bu zorlu günlerde hep beraberiz içimde bir his sanki burda herkez hamiş gibi senin kaçıncı gündü heyecandan unuttum:1hug::nazar:

X