frezya neden kan testi yapmıyorsun kesin çıkar öğren bi an önce inşallah hamilesindir
Arkadaşlar aşılamadan korkmanıza gerek yok, hiç bir acı veya ağrı vermiyor. Az bişey o da muayene sırasında hissetiğimiz kadar. Yalnız ben iğneyle aşılama yaptırmadım, adetin 2. günü klomene başlıyordum, on gün kullanıp çatlama iğnesi yapılıyordu ve genelde 12. gün aşılama. Ben o evreleri geçirirken pek korkmamıştım, İçiniz rahat olsun. Tedaviniz pozitif sonuçlansın inşallah.
Günaydın kızlar. adet oldum.çok morelim bozuksenağlama 2. cyi denemeye ne cesaretim var ne de gücüm. boşluktayım. eşimde istemiyor 2.c. denemeyi .çok yıprandın olursa olur olmazsa olmaz kendini üzme diyor ama gelde bunu bana anlat.inş. sonuç bekleyenler güzel haberler verirler biraz bize morel olur. dua ediyorum sizler içinsenağlamasenağlamasenağlama:a015:
Canım çok üzüldümm... a.s. bende 1.denemenin test gününü göremeden 13 Haziranda adet olmuştum... Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum... Şuan 2.deneme için tedavideyim... Ben de aynı senin gibi cesaretim ve gücüm olmadığını düşünüyordum ama dr ara vermeden devam ettirdi... aslında ilk severdeki heyecanı duymuyorum ve o boşluk duygusu birazcıkda olsa halen devam ediyor... Ama hayat bir şekilde devam ediyor ve ben gücümü toplamak zorundayımmm... İlk günler daha zor ve anlamsız geliyordu... Şimdi daha iyiyim...
Ne kadar zor olduğunu biliyorum, ne söylenirse söylensin teselli etmeyeceğini de... Ne yazık ki hayatın bizlere ne zaman ne yaşatacağını bilmiyoruz... biran önce kendimizi toparlamaktan, güçlü olmaya çalışmaktan başka çaremizde yok... Lütfen ümidini kaybetme ve ne kadar zorda olsa güçlü olmaya çalış... KK den gelen hamiş haberleri gerçekten büyük moral oluyor... okudukça belki bu sefer ben de başarırım diye düşünüyorumm... Lütfen yılma ve dr görüşüp durum değerlendirmesini yap.. Ona göre bir program belirlersin kendine... :1hug:
canım tşk ederim. yazını bile ağlayarak okudum. tek tesellim eşim o benim herşeyim ve tam destekcim şimdi bile arayıp yüzümü güldürmeyi başarabiliyo. ne yzıkkı hayat devam ediyo ve bişilere karar vermek zordundayım. öğlenden sonra dokturumu arayıp karar vericez sonuca göre. herkezin hakkında hayırlısı olsun.a.s.
frezya canım benim bu ikinci denemem ve büyük ihtimalle adetim geliyor.ama bu bebek sevgisini içimize veren allah bir gün bebeği de verecek bak gör.2 olmadı 3 olmadı 4...birgün anne olacağız ben buna inanıyorum
buğdayzeynep bişey soracağım sana yanıtlarsan sevinirim.....benim transferin bugün 9. günü..iki gündür zaman zaman adet görecekmişim gibi karnım ağrıyor..sormak istediğim sende de böyle oldu mu hiç ?
frezya canım hakikaten insan yıkılıyor.ama allah sabrını da veriyor.galiba bizim biraz başka şeylerle ilgilenmeye ihtiyacımız var.mesels kendim için söylim.bu bebek sevdasından 2 yıldır kendime bakmaz oldum.paçozun başkanı oldum valla