transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

frezya neden kan testi yapmıyorsun kesin çıkar öğren bi an önce inşallah hamilesindir

frezya neden kan testi yapmıyorsun kesin çıkar öğren bi an önce inşallah hamilesindir

canım yapmaya korkuyorum hiç umudum yok. ikinciside işyerindeyim izin alamam bugün.yarına kadar iyice gelmezse yarın yaptırırım artık dua edin kızlar nolur. başım zonkluyo:çok üzgünüm:

Günaydın kızlar. adet oldum.çok morelim bozuksenağlama 2. cyi denemeye ne cesaretim var ne de gücüm. boşluktayım. eşimde istemiyor 2.c. denemeyi .çok yıprandın olursa olur olmazsa olmaz kendini üzme diyor ama gelde bunu bana anlat.inş. sonuç bekleyenler güzel haberler verirler biraz bize morel olur. dua ediyorum sizler içinsenağlamasenağlamasenağlama:a015:

peki canım sonuç ne oldu?hamiş kalabildin mi?

Canım çok üzüldümm... a.s. bende 1.denemenin test gününü göremeden 13 Haziranda adet olmuştum... Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum... Şuan 2.deneme için tedavideyim... Ben de aynı senin gibi cesaretim ve gücüm olmadığını düşünüyordum ama dr ara vermeden devam ettirdi... aslında ilk severdeki heyecanı duymuyorum ve o boşluk duygusu birazcıkda olsa halen devam ediyor... Ama hayat bir şekilde devam ediyor ve ben gücümü toplamak zorundayımmm... İlk günler daha zor ve anlamsız geliyordu... Şimdi daha iyiyim...
Ne kadar zor olduğunu biliyorum, ne söylenirse söylensin teselli etmeyeceğini de... Ne yazık ki hayatın bizlere ne zaman ne yaşatacağını bilmiyoruz... biran önce kendimizi toparlamaktan, güçlü olmaya çalışmaktan başka çaremizde yok... Lütfen ümidini kaybetme ve ne kadar zorda olsa güçlü olmaya çalış... KK den gelen hamiş haberleri gerçekten büyük moral oluyor... okudukça belki bu sefer ben de başarırım diye düşünüyorumm... Lütfen yılma ve dr görüşüp durum değerlendirmesini yap.. Ona göre bir program belirlersin kendine... :1hug:

canım tşk ederim. yazını bile ağlayarak okudum. tek tesellim eşim o benim herşeyim ve tam destekcim şimdi bile arayıp yüzümü güldürmeyi başarabiliyo. ne yzıkkı hayat devam ediyo ve bişilere karar vermek zordundayım. öğlenden sonra dokturumu arayıp karar vericez sonuca göre. herkezin hakkında hayırlısı olsun.a.s.

Canım ne mutlu ki... sevdiklerin yanında, seni sevenler ve sana destek olanlar var... ve en önemlisi eşinin sana verdiği moral... Bu süreçte eşinle birlikte birbirinize sarılıp birbirinize destek olabilmeniz, birlikte gülüp birlikte ağlayabilmeniz çok önemli... ki söylediğine göre bunu başarbiliyorsunuz duygularınızı paylaşabilmeniz çok güzel... Benimde eşim bana çok destek oldu ve halen moral vermeye çalışıyor.. üstelik 1 aydır şehir dışında görevli ve bulduğu her fırsatta tlf beni arayıp yanımda olduğunu hissettirmeye çalışıyor... bu tedavi sürecinde ben yanlızım anlayacağın... Allahıma şükürler olsun ki çok şanslıyım... anlatığına göre seninde şanslı olduğunu düşünüyorum... eşlerimiz bizim yüzümüzü güldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.... Rabbim önce bizlere ve eşlerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler nasip etsin....hepimizin hakkında hayırlısını versin, hayırlı evlatlar nasip etsin... a.s.

frezya canım benim bu ikinci denemem ve büyük ihtimalle adetim geliyor.ama bu bebek sevgisini içimize veren allah bir gün bebeği de verecek bak gör.2 olmadı 3 olmadı 4...birgün anne olacağız ben buna inanıyorum

frezya canım benim bu ikinci denemem ve büyük ihtimalle adetim geliyor.ama bu bebek sevgisini içimize veren allah bir gün bebeği de verecek bak gör.2 olmadı 3 olmadı 4...birgün anne olacağız ben buna inanıyorum

inş canım bende inanıyorum birgün mutlaka mutlu sona ulaşacağız ama negatif sonuç alınca ister istemez yıkılıyoruz.senin kaçıncı günün canım.inş. adet olmazsın ve mutlu haberi veririsin.:1hug:

perşembe test var .ben tutmadığına neredeyse eminim.her adet öncesi yaşadıklarımı yaşıyorum.mesela ayaklarım buz gibi.içim kazınıyor

frezya canım hakikaten insan yıkılıyor.ama allah sabrını da veriyor.galiba bizim biraz başka şeylerle ilgilenmeye ihtiyacımız var.mesels kendim için söylim.bu bebek sevdasından 2 yıldır kendime bakmaz oldum.paçozun başkanı oldum valla

canım ne demek tabiki cevaplarım.adet sancısı gibi ağrılar bende de vardı.hala da devam ediyor.kasıklarıma sanki iğne batıyormuş gibi.adet sancısı ile karıştırılabiliyor yani.o yüzden kendini umutsuzluğa itme sakın.ben ilk testimi 9.gün yaptırdım.33,20 çıktı.bugün 12.gün ve test sonucum 135 olmuş.Allah'a çok şükür yükseldi.Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.insan inanamıyor yaa...dualarım sizinle.siz de bana dua edin.sağ salim kucağıma alayım diye..

bende doktorumu arıycam şimdi ama elim telefona gitmiyor. hemen başlıyalaım derse ne dicem yok ara verelim derse ne dicem hiç bilmiyorum ortada kaldım böle. tekrardan başa dön aynı şeyleri yaşa. korkuyorum açıkcası. arayayımda kurtulayım bari offf:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…