transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

kizlar bende 14 temmuzda transfer yapildi 28 temmuzda sonucu ogrenicez insallha
benim kasiklarimda hafifi hafif agrilar var niye olabilir

hayırlısıyla positif sonuç alırsın inşallah canım yerleşme ağrısı olabilir kendini yorma bol bol dinlen,tedavin hayırlı olsun

ne desem boş hepsini yaşadık umut,heyecan,üzüntü,hayal kırıklığınıda ama yapacak birşey yok sen gerekeni yaptın belki kendiliğinden olur allahın işi bu hiç belli olmaz bana kalırsa 2. ye hemen başlama en az 2 ay bekle derim sende toparlamış olursun kendini vücudunda allah yardımcın olsun kucağına bebiş koysun:1hug:

valla biliyorsunuz ki ben şu an hamile gibiyim.ama karnım adet sökülmesi gibi ağrıyor.böyle şeylere takmamak lazım demek ki test yapmamış olsam kesi adet oluyorum derdim

aysuncum yaptırmadım daha. yarın yaptırıyorum inş. derhal haber veririm. senin sonucunu da okudum. inşallah bebeğin yaşamaya çalışmaya devam eder ve değerin hiç beklemediğin şekilde yükselir.allahım herkese yardım et.

Sizleri cok iyi anliyorum arkadaslar ... :1closedeyes: Ayni seyleri ben tam 8 kez yasadim. a.s Her defasinda bin bir umutla tasidim bebegimi icimde . Ama sürekli bu konuya yogunlasmak iyi degil bence .

Biliyorum düsünmeden , günleri iple cekmekten kendinizi alamiyorsunuz ... :1rolleyes: Ama baska seylerle ilgilenmenin daha faydali oldugu kanaatindeyim . :teselli: Agrilara yogunlasmayin , bazilari gercekten cok faydali agrilar . Hic olmadiginda süphelenmek lazim demisti benim doktorum .

Alnimiza ne yazilmissa onu yasiyoruz ..Ne yaparsak yapalim bunu degistiremeyecegimize göre ; sakin bir sekilde dua edelim ve ALLAH 'tan herseyin hayirlisini dileyelim .

Güzel haberlerinizi bekliyorum canlarim ...:1hug: Öpüldünüzz ... Şeniz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM... allahım nolur bebeğime bişey olmasın ve kavuşalım artık nolurr. çok korkuyorum sevinemedim bile. değerim 421.17

değerin çok güzel belli ki sağlıklı bir gebelik.çok tebrik ederim.sevin ne korkuyosun.anne oluyorsun.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM... allahım nolur bebeğime bişey olmasın ve kavuşalım artık nolurr. çok korkuyorum sevinemedim bile. değerim 421.17

tebrikler canım,ALLAH kucağınada almayı nasip etsin inşallah,değerin çok iyi ikiz bile olabilir hayırlısı olsun..

teşekkürler arkadaşlar. hepinize. cuma gidiyorum kontrole. o zaman belli olur heralde. aysuncum senin içn de özellikle dua ediyorum canım. inş. değerin iyice yükselmiştir. hepinizi öpüyorum.

tebriklerr
ne mutlu sanaa
bende bu salı gidicem kan tahlili wermeye(14.gün) öğrenicez bakalım sonucu ama dünden beri göğüslerim acımaya başladı kasıklarımdada çook hafif ağrılar war sanki adet olucam gibi.hiçbişey düşünemiyorum we hissedemiyorum çok tuhaf bi bekleyiş çıkan sonucu olgunlukla karşılıyabilicemmi acaba off allahım sabir wersin hiç ümidim yokta benimm ondan..

nursistcim bende hala adet olacakmışım gibi ara ara sancılar oluyo. ona takılma. sen niye 14. günü bekliyorsun? inşallah emeklerinin karşılığını alırsın arkadaşım. inan forumdaki tüm arkadaşlar için daha hastaneden çıkmadan dua ettim. allahım gönlünün muradını versin inş.

hamile olan arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum inşallah allah tamamına erdirir darısı cümle isteyenlere

Bende canı gönülden tebrik ediyorum.. Allahım insallah saglık sıhatle dogumlarınızı nasip eder.. Darısı bizimgibi umutla bekleyenlere dualarınızı bizlerden eksik etmeyin..

hamile olan arkdaşlar sizleri canı gönülden kutluyorum.a.s. İNŞALLAH kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz. darısı bizlerrin başına:hooray:

tuubaycım nasılsın canım?ben sana demiştim ama değil mi?senden çok umutluyum demiştim.bak ne güzel bu mutluluğu yaşattı rabbim sana da.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.sen cuma günü ne için gideceksin doktora.ben de cuma günü gidecektim cumartesiye aldırdım randevuyu.ben kese görmeye gideceğim inşallah.ben sana demiştim git evlilik yıldönümünde yaptır testi diye.eşine en büyük hediyen olacaktı bebişlerin.ama böylesi daha hayırlı olur inşallah.bence sende kesin ikiz var.açıkçası ben de çok istiyorum ikiz ama Allah hayırlısı neyse onu versin.görüşmek üzere canım..:1hug::teytey::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…