transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

merhaba,
ben de asilama tedavisine basladim, doktorum erol tavmergen. bugun 6.gunum ve 3 gun 150, 3 gun 100 dozluk tedavi verdi, 7.gun ultrason kontrolu dedi.. yarin yumurtalarin durumuna bakacaklar herhalde.. ilk tedavim oldugu icin tam olarak ne olacagini bilmiyorum.. mesela yumurtalar buyumediyse igneye devam mi ediliyor? buyuduyse catlatma ignesi ne zaman yapiliyor? asilama kacinci gun oluyor? bi de asilama islemi agrili bi olay midir? herkese bol sans..

slm canım. evet yumurtalar büyümediyse ilaca devam. yumurtaların durumuna göre iğnenin dozu sürekli değişebilir. genelde 11 ile 13. gün arasında çatlatma vuruluyor ve aşılama hiççççççççççç zor bi işlem değil. hiç düşünme bumuydu diyeceksin. inş. hayırlı olur.

Arkadaşlar benim aşılamam dün oldu.25 temmuzda belli olacak sonuç. ama benden sonra 10 dak .sonra hafif kanama oldu doktoru aradım normal dedi bu sizde de öyle oldumu acab sonra eve gittim bişey yoktu.herkeste bu hafif kanama oluyormu acaba bilgi veriseniz sevinirim

Canım ben 3 defa aşılama yaptırdım, hiç birinde de kanamam olmadı. Ama benim sonuç hep negatifti. İnşallah seninki olumlu sonuçlanır. Ben 3 ten sonra pes ettim micro yaptırdık, yarın transferim yapılacak. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım, en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

Kislar kanama ilk yapilirken bi alet le yaptiklari icin oyuzden oluyor benimde ilk asilamamda kanama olmadi bunda oldu ped takmislardi allahim ihsallah tutar hepimizinki

Arkadaşlar aşılamadan korkmanıza gerek yok, hiç bir acı veya ağrı vermiyor. Az bişey o da muayene sırasında hissetiğimiz kadar. Yalnız ben iğneyle aşılama yaptırmadım, adetin 2. günü klomene başlıyordum, on gün kullanıp çatlama iğnesi yapılıyordu ve genelde 12. gün aşılama. Ben o evreleri geçirirken pek korkmamıştım, İçiniz rahat olsun. Tedaviniz pozitif sonuçlansın inşallah.

buğdayzeynep bişey soracağım sana yanıtlarsan sevinirim.....benim transferin bugün 9. günü..iki gündür zaman zaman adet görecekmişim gibi karnım ağrıyor..sormak istediğim sende de böyle oldu mu hiç ?

Kislar kanama ilk yapilirken bi alet le yaptiklari icin oyuzden oluyor benimde ilk asilamamda kanama olmadi bunda oldu ped takmislardi allahim ihsallah tutar hepimizinki

inşallah kızlar hepinizin aşılamaları tutar. Tüp bebek tedavisine gerek kalmaz. Aşılamadan çok çok farklı bi süreç, madden ve manen. Allah yüzümüze baksın, hepimiz en kısa zamanda hamiş olalım inşallah.

Amin ihsallahhh benimde asilamamin 7.gunu çok agrim oluyor ozellikle geceleri yatakda dönerken

Tabiki olur canim test yaptir kan testi var sa cikar zaten ama bence hamissin canim hic agrin oldumu 10 gun boyunca

Benim de cok oldu geceleri hic uyuyamiyorum dönerken çok agrim oluyor korkuyorum tutmadi diye ihsallah hayirli haberler aliriz

ferzya bence test yaptır mutlaka sonucu öğrenirsin.senin 10.gün ise adet günün olmaması gerek

X