transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

frezya canım tüp bebek denemeleri 3 ay arayla yapılıyor.esracım ruh halin düşünceli yazıyor ya ondan dedim.evet 10.gün ypıcam testi çünkü kesin sonuç alınıyor

frezya canım tüp bebek denemeleri 3 ay arayla yapılıyor.esracım ruh halin düşünceli yazıyor ya ondan dedim.evet 10.gün ypıcam testi çünkü kesin sonuç alınıyor

aysuncum verilen ara normal olarak söylenen 3 ay ama hastanın durumuna, ilk denemede ilaçlardan alınan tepkilere göre değişebiliyor... dr değerlendirmesine bağlı.. mesala beni hemen başlattı doktorum..

sevgili buğdayzeynep cevabın için teşekkürler..ama benim pek ümidim yok...senin değerinde güzel çıkmış.ALLAH kucağına almayı da nasip etsin canım..senin ilk deneme miydi?

canım doktorumu aradım şimdi 3 ay bekliycen diye kesin bişi yok.1-2 ay sonra başlarız dedi. duruma göre değişiyo yani.a.s.beklemeye girdik bakalım hayırlısı olsun:sm_confused:

hadi ya bunu duyduğuma sevindim çünkü ben peşpeşe olsun istiyorum

@ysuncum merhaba, sen sonucu almadan diğer denemelere hazırlanıyorsun.. yerimseniben
benimde sende olduğu gibi 2 embiriyo transfer edilmişti. biri 1.kalite diğeri 2.kalite.. neler hissettiğini çok iyi anlıyorum... hem çok fazla bir beklentiye girmek istemiyorsun, hemde umutlanmaktan vazgeçemiyorsun... moralini lütfen bozma ve yüksek tutmaya çalış... Biz nekadar tedavi desek te Allahın işi bu belli olmaz.. Belki duymuşsundur, okumuşsundur tek bir yumurta ile hamile kalanlar var... Altın vuruş diyorlar :lepi: o yüzden ümidini yitirme ve sabırla bekle canım.. Allah sabırlar versin, yardımcın olsun...

canım doktorumu aradım şimdi 3 ay bekliycen diye kesin bişi yok.1-2 ay sonra başlarız dedi. duruma göre değişiyo yani.a.s.beklemeye girdik bakalım hayırlısı olsun:sm_confused:

Canım hadi bakalım, hakkında hayırlısı olsun...a.s. Bakarsın dinlenme sürecinde bir mucize haberide senden gelir.. :emir_bebek: Moralini yüksek tutmaya çalış ve kendine çokkk dikkat et...

Arkadaşlar yarin gidiyorum transfere neolur banada dua edin allahim hepimize hayirli eli ayagi düzgün bebişler nasip etsin

Hayirlisi olsun acem kizi dularimiz seninle canim benimde bugun 8.gunum çok korkuyorum tutmadi diye

Hayirlisi olsun acem kizi dularimiz seninle canim benimde bugun 8.gunum çok korkuyorum tutmadi diye

CANIM ALLAHTAN ümiT kesİLMEZ herşeyin hayırlısı canım olmayacak diye düşünme olacak diye düşünmelisinki olsun canım ben inanıyorumki ALLAHIM hepimize hayırlı bebişler nasip edecek ALLAHIM dualarımızı kabul eder inşallah

acem kızı hadi hayırlı olsun.ben dayanamayıp test yaptırdım.geçen salı transfer oldu.bugün değer 10.76?fikriniz ne

acem kızı hadi hayırlı olsun.ben dayanamayıp test yaptırdım.geçen salı transfer oldu.bugün değer 10.76?fikriniz ne

sanıyorum 7.gün test yaptırdık.gayet iyi bir değer.benim 9.gün 33,20 12.gün ise 135 e yükseldi.moralini yüksek tut.inşallah sen de bu duyguyu yaşayacaksın.ben öyle hissediyorum.

kızlar merhaBA hepınıze basarılar dılıyrm ve umutlarınızı kaybetmeyın 14-15 gunden once yaptırdıgınız tahlıllerede guvenmeyıni yanıltıcı olabılır opuyrm hepınızı

kizlar bende 14 temmuzda transfer yapildi 28 temmuzda sonucu ogrenicez insallha
benim kasiklarimda hafifi hafif agrilar var niye olabilir

X