transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

az önce sonucu öğrendim negatif çok üzgünüm 1.denemem olumsuz sonuçlandı

canım sen napıyorsun 11.günkü test sonucun doğru değil normalde 13. 14. günler garantidir boşuna üzüyorsun kendini benim bile 12. gün yaptırdığım testte sanki zoraki 114 çıkmıştı sonradan değer yükseliyor senin vücudun farklı olabilir bekle ve birdaha test yaptır.mucizeleride allah verir kendiliğinden olmaz sabır allah gönlüne göre versina.s.

Merhaba arkadaşlar.. Ben yeni üye oldum. Allah hepimize hamilelik nasip etsin. Benim mikromum bugün sekizinci günü. 17 temmuzda kan testi yaptıracağım. Ama bugün karnım çok ağrıyor. Ağrı önceleri kasıklarımda idi. Bugün ise daha altta ve adet sancısına benziyor. Tecrübeli arkadaşlar bana bilgi verirlerse çok sevinirim. Bu duruma canım çok sıkılıyor. Yardımınız için teşekkürler.

Arkadaşlar benim aşılamam dün oldu.25 temmuzda belli olacak sonuç. ama benden sonra 10 dak .sonra hafif kanama oldu doktoru aradım normal dedi bu sizde de öyle oldumu acab sonra eve gittim bişey yoktu.herkeste bu hafif kanama oluyormu acaba bilgi veriseniz sevinirim

kızlar mrb. transferden sonra 10. günümdeyim. normal test yapsam çıkarmı acabakafamçokkarıştı

merhaba,
ben de asilama tedavisine basladim, doktorum erol tavmergen. bugun 6.gunum ve 3 gun 150, 3 gun 100 dozluk tedavi verdi, 7.gun ultrason kontrolu dedi.. yarin yumurtalarin durumuna bakacaklar herhalde.. ilk tedavim oldugu icin tam olarak ne olacagini bilmiyorum.. mesela yumurtalar buyumediyse igneye devam mi ediliyor? buyuduyse catlatma ignesi ne zaman yapiliyor? asilama kacinci gun oluyor? bi de asilama islemi agrili bi olay midir? herkese bol sans..

frezya sen aşılamamı yaptırdım.mikromu.benim de senin gibi ayak ağrım var merak ediyorum sonucu

Canim idrar herkesde cikmiyor erken yapmisin testi idrar testi genelde regl gectigi zaman kesin cozum oluyor ihsallah tutmustur canim

belki ilacın etkisiyle çift çıkar da ben de 2 yıldır beklediğim çift çizgiyi görürüm dedim.olmadı

merhaba canım. benim eve geldiğimde kısa süreli ama biraz fazlaca kanamam olmuştu. normal dedi dr. endişelenme. hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…