ben de kese görmeye gitcem inşallah canım. evlilik yıldönümümüz transferin 9.günüydü. ben karar vermiştim test yaptırmaya ama sağlık ocağının laborantı yıllık izne ayrılmış , bunda da vardır bir hayır dedim ve yaptırmadım ama idrar testi yapmıştım veeeeeeeeee çift çizgi çıkmıştı biliyormusun. 9. günde. baya besbelli çıktı. ama ben kan testi olmadan kimseye söylemedim. boşa sevindirmek istemedim kimseyi. ama tabi eşime hediyesini verdim. testin yanına bebeklerin ağzından bi de mektup yazdım ve ikisini zarfa koydum. akşam eve geldiğinde sana geldi bu dedim ve verdim. dondu kaldı adamcağız. hiç beklemediği bişeydi. zeynepcim bu benim hayalimdi ve allahım bu hayalimi gerçekleştirme fırsatı verdi bana çok şükür. darısı isteyen herkese inşallah. bakalım ne olacak zeynep. açıkçası çok korkuyorum canım. inşallah dediğin gibi sağlıklı hamilelikler geçiririz. öptüm seni. kendine iyi bak.
canım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve ilk denememdi. 8 embriyo oluşmuştu 3 transfer ettiler.inşallah mutlu sona da ulaşırız allahın izniyle. dualarınız için çok teşekkür ederim zeynepcim sana ve eşine.allah razı olsun. eşime de henüz eziyet etöeye başayamadım. ondan fırsat gelmiyor çünkü. ben acısız yemek yiyemem.deli gibi acı yerim. şimdi o bana eziyet ediyo. acı yeme bebekleri yakacaksın diye.acı olmayınca da ben yemek yiyemiyorum. anlayacağın o daha çok eziyet ediyo bana. allahım yardımcımız olsun zeynep. birbirimize ne kadar da yakın tarihleriz dimi.inşallah arka arkaya da doğururuz.
ay benim içime bişey çöktü şimdi. acaba ben yanlış bişey mi yaptım? ben kullnmayı bırakmıştım aspirini. bi çizelgemiz vardı ilaç kullanımını gösteren, orda hangi ilacı ne kadar kullanacağımı işaretliyordu dr. aspirin kısmını okla bi yere kadar indirmişti. bende o tarihe gelince bıraktım. acaba o ok devam anlamına mı geliyordu?uf yaaa. doktorumla da konuşamam şimdi 5 e kadar.
ay benim içime bişey çöktü şimdi. acaba ben yanlış bişey mi yaptım? ben kullnmayı bırakmıştım aspirini. bi çizelgemiz vardı ilaç kullanımını gösteren, orda hangi ilacı ne kadar kullanacağımı işaretliyordu dr. aspirin kısmını okla bi yere kadar indirmişti. bende o tarihe gelince bıraktım. acaba o ok devam anlamına mı geliyordu?uf yaaa. doktorumla da konuşamam şimdi 5 e kadar.
kızlar benim de transferin 9. günü 3 günüm var.... idrar testi yaptırsam cıkar mı ki, cıkmazsada stres yaparım diye korkuyorum ama beklemekte cok zorrrr.....
canım aslında en iyisi beklemek ama insan dayanamıyo, benim yarın bir hafta olacak ben bile şimdiden sabırsızlanmaya başladım, bi yanım yarın git kanda baktır diyo, bi yanımda boşver bu durumun tadını çıkar sonuç negatifse haberi daha geç almış olursun diyo...
İdrarda bakmak da neyi değiştirecek ki canım. Kandaki değeri öğrenemeyeceksin ki zaten. Bence ya kan testi yaptır yarın 10.gününse büyük ihtimalle doğru sonucu almış olursun. İnşallah güzel haberler verirsin bize..:1rolleyes: