transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

ben de kese görmeye gitcem inşallah canım. evlilik yıldönümümüz transferin 9.günüydü. ben karar vermiştim test yaptırmaya ama sağlık ocağının laborantı yıllık izne ayrılmış , bunda da vardır bir hayır dedim ve yaptırmadım ama idrar testi yapmıştım veeeeeeeeee çift çizgi çıkmıştı biliyormusun. 9. günde. baya besbelli çıktı. ama ben kan testi olmadan kimseye söylemedim. boşa sevindirmek istemedim kimseyi. ama tabi eşime hediyesini verdim. testin yanına bebeklerin ağzından bi de mektup yazdım ve ikisini zarfa koydum. akşam eve geldiğinde sana geldi bu dedim ve verdim. dondu kaldı adamcağız. hiç beklemediği bişeydi. zeynepcim bu benim hayalimdi ve allahım bu hayalimi gerçekleştirme fırsatı verdi bana çok şükür. darısı isteyen herkese inşallah. bakalım ne olacak zeynep. açıkçası çok korkuyorum canım. inşallah dediğin gibi sağlıklı hamilelikler geçiririz. öptüm seni. kendine iyi bak.

inan çok mutlu oldum canım benim.kendi hamileliğimin haberini aldığımda sevindiğim kadar sevindim.eşimle hep seni merak ettik.çok dua ettik senin için.korkacak birşey yok.içini ferah tut.bundan sonrası Rabbime kalmış.normal bir gebelikteki risk ne ise bizim riskimizde o kadar.tedbir bizden takdir Allah'tan.

şuan neler hissettiğini çok iyi biliyorum.insan inanamıyor değil mi?sanırım bebeklerimizi kucaklarımıza almadan da inanacak gibi değiliz.Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün.

biraz tedavi sürecinden bahseder misin?kaç embriyo transfer edildi?kaç yaşındasın?kaç yıllık evlisin?kaçıncı denemen?

ben 7,5 yıllık evliyim.2.denememdi bu.4 embriyo oluştu 3 ünü transfer etti doktorumuz.27 yaşındayım ben.

kendine çok iyi bak.fazla da stres yapma.rahat ol.hamileliğin tadını çıkar eşine bol bol eziyet et..a.s

bi de şunu sorayım zeynepcim. sen tedavi sırasında aspirin kullandın mı? şu anda da kullanıyormusun? benim uzun protokoldü ve ilk doğum kontrol hapı kullanırken aspirin de kullanmıştım. ama 1 kutu bitti ve bıraktım. yani dr. devam et demedi. bugün yeni progesteron iğnesi yazdırmaya gittim ve aspirine devam dedi. kafama takıldı acaba o bana devam et dememişti ama içmem mi gerekiyodu?

canım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve ilk denememdi. 8 embriyo oluşmuştu 3 transfer ettiler.inşallah mutlu sona da ulaşırız allahın izniyle. dualarınız için çok teşekkür ederim zeynepcim sana ve eşine.allah razı olsun. eşime de henüz eziyet etöeye başayamadım. ondan fırsat gelmiyor çünkü. ben acısız yemek yiyemem.deli gibi acı yerim. şimdi o bana eziyet ediyo. acı yeme bebekleri yakacaksın diye.acı olmayınca da ben yemek yiyemiyorum. anlayacağın o daha çok eziyet ediyo bana. allahım yardımcımız olsun zeynep. birbirimize ne kadar da yakın tarihleriz dimi.inşallah arka arkaya da doğururuz.

canım ben de bebek asprini kullanıyorum.ecoprin diye birşey.ayrıca acı yemeyi kes bence de eşin haklı bu konuda.yanlız yazdıklarından birşey dikkatimi çekti.(acı yeme, bebekleri yakacaksın) demiş ya eşin.adam çoğul olduğuna şartlanmış yani.haklı bence de.kesin senin ikiz..bana öyle geliyor.

benim fazla yumurta oluşmadı canım.ilk denememde 4 yumurta toplanmıştı sadece 2 tane transfer yapılmıştı ve sonuç negatif. 2. denemede hastaneyi değiştirdim. 5 yumurta toplandı 4 ü döllendi 3 transfer oldu. Allah hayırlısı ne ise onu versin.isteyen herkese nasip etsin..

ay benim içime bişey çöktü şimdi. acaba ben yanlış bişey mi yaptım? ben kullnmayı bırakmıştım aspirini. bi çizelgemiz vardı ilaç kullanımını gösteren, orda hangi ilacı ne kadar kullanacağımı işaretliyordu dr. aspirin kısmını okla bi yere kadar indirmişti. bende o tarihe gelince bıraktım. acaba o ok devam anlamına mı geliyordu?uf yaaa. doktorumla da konuşamam şimdi 5 e kadar.

tuubatcım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Burda hergün bi hamiş haberi almak bizlerede acayip umut oluyor. Benimde Ctesi test günüm ama dayanamıyorum yaa. İdrar testiyle bi baksam mı ne dersiniz çıkar mı bişey?

teşekkür ederim iwycim. inşallah sen de katılırsın hamişler arasına. cmtsi test gününse bugün daha 7. günün olmalı. yapma test bence. bekle. çıkmaz zaten daha.boşuna gereksiz strese girme. bol bol yat ve dinlen.

canım büyük ihtimalle öyledir. Bende aşılamalarımda adet görene kadar kullanmıştım. Microda da yum. toplama günü başladım corspirine ve hala devam. Bunda amaç kanı sulandırmak, ama bebek tutunduğuna göre zaten, bilmem ki sorun olmaz gibi. yine de dr a tel. sor devam et istersen

:teytey: bugdayzeynep ve tuubay...
Ikinizi de cani gönülden tebrik ediyorum .. a.s.
Ins. sorunsuz , rahat bir hamilelik yasar ve o özlemle beklediginiz yavrularinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsinizz ..
Darisi bizlerin basina tüm Anne olmak isteyenlerin ... coksekeriremsu

ya devam etcem zaten aldım yeni de, hani şimdiye kadar kullanmamış olmam bi sorun yaratırmı o korkutuyo beni .inşallah yanlış bişey yapmamışımdır. yada içmeme gerekiyoduysa bile kötü bişey olmaz inş.

sılam çok saol arkadaşım. allahım herkese nasip etsin.
iwycim 9. günde çıkmıştı bende.biraz silikti tabi ama bariz belliydi.11. günde tekrar etmiştim renk koyulaşmıştı.

tuubaycım canını sıkma sorun olacağını sanmıyorum bebişin tutunmuş zaten. Bu aspirinlerin amacı sanırım kanı sulandırmak yani rahimi daha kanlı bi doku haline getirmekki bebek kolay tutunsun diye. Seninki tutunmuş zaten. stress yapma canım. Benim geçen hafta salı transfer olmuştu, o zaman daha çıkmaz bekleyim en iyisi, zaten test günü yani 26sı 11. gün oluyo. İnş bende müjdeli haberler alırım.

bu kadar stres yapma artık ya.sanki annelerimiz ninelerimiz bebek aspirini mi kullanıyorlardı.normal bir gebelikten farkımız yok diyorum sana.önemli olan bebeğin tutunması.içini ferah tut canım sen.acı yemeyi de bırakkkkkkkkkkkk...yakma bebeklerini..

kızlar benim de transferin 9. günü 3 günüm var.... idrar testi yaptırsam cıkar mı ki, cıkmazsada stres yaparım diye korkuyorum ama beklemekte cok zorrrr.....

kızlar benim de transferin 9. günü 3 günüm var.... idrar testi yaptırsam cıkar mı ki, cıkmazsada stres yaparım diye korkuyorum ama beklemekte cok zorrrr.....

canım aslında en iyisi beklemek ama insan dayanamıyo, benim yarın bir hafta olacak ben bile şimdiden sabırsızlanmaya başladım, bi yanım yarın git kanda baktır diyo, bi yanımda boşver bu durumun tadını çıkar sonuç negatifse haberi daha geç almış olursun diyo...
İdrarda bakmak da neyi değiştirecek ki canım. Kandaki değeri öğrenemeyeceksin ki zaten. Bence ya kan testi yaptır yarın 10.gününse büyük ihtimalle doğru sonucu almış olursun. İnşallah güzel haberler verirsin bize..:1rolleyes:

yok perşembeye kadar beklemeye karar verdim, dediğin gibi bu durumun biraz daha tadını cıkaralım bakalım....herşeyin hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…