transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

canım arkadaşlarım benim geri sayımım hayırlısıyla bitti, bugün yaptırdım test. değerim 219. inanmayıp bide idrar testi yaptırdım ikinci çizgiyide gördüm. Allah hepinize nasip etsin inşallah.

maşallah kızlar bu ay çok pozitif sonuç aldık. :nazar: ehh darısı bizlere olsun.tekrar tebrikler adayadayı :dance:

canım arkadaşlarım benim geri sayımım hayırlısıyla bitti, bugün yaptırdım test. değerim 219. inanmayıp bide idrar testi yaptırdım ikinci çizgiyide gördüm. Allah hepinize nasip etsin inşallah.

canım hayırlı olsun.süper ya.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.ikinci çizgiyi görmek eminim çok güzel bi duygudur.

tebrik ederim canım hayırlı olsun senin test pazartesi zannediyordum erkenmi yaptın ..çooooooooook sevindim hayırlı olsun :sm_cool:

tebrik ederim canım hayırlı olsun senin test pazartesi zannediyordum erkenmi yaptın ..çooooooooook sevindim hayırlı olsun :sm_cool:

canım pazartesiydi ama dayanamadım. 1 günden bişey olmaz dedik. darısı başına inşallah salı günü.

narinim ne cok sevindim anlatamam allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:nazar:
insallah diger kizlarinda sonuc böyle güzel olur

canım teşekkür ederim dünden beri evde değildim yeni açabildim bilgisayarımı inş.seninde güzel haberini alacağız:1hug:

hadi hayırlısı yarın benimde tüp b. merkezindeki günüm test yaptırıcam diğer yaptırdığım testi ssk. yaptırmıştım merakımdan bakalım yarınki durum ne?sanada çok dua ediyorum annem de hepinize dua ediyor inş. iyi olcak

adayadayı hadi hayırlı olsun ,banada moral oldunuz.bende yarın sabah gidiyorum teste..........umarım mutlu bir son olur:sm_cool:

kızlar yarına bayağı sonuç belli olacak galiba. :nazar:
hayırlısı olsun kızlar.İnşallah hepiniz de hamişsinizdir... :dance:

X