transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

arkadaşlar tarnsferimin 7. günündeyim ama hiç bi belirti yok ne bel ağrısı ne sancı ne lekelenme o yüzden sitres yapıyorum.benim gibi hiç bi belirti vermeyipte pozitif sonuç alanlar var mı?

bugün sonuç alacak arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Maxie cim herkesin bünyesi farklıdır kimi hiçbirşey anlamadan hamiş kalıyor.lekelenme herkeste olacak diye birşey yok ki.kasık ağrısınıda dr işlem sırasında yumurtalıkların fazla gerilmesine bağlıyor.içini ferah tut ve pozitif düşünmeye çalış

arkadaşlar hamileyimmmm.umarım herkes pozitif sonuç alır.çarşamba tekrar gidcem kan vermeye .
zazacım hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı tatlı canını üzme bu da benim 2. tüp ve onun dışıda 6 aşılama .

kizlar benim tüp bebek yolculugum buraya kadarmis cok üzgünüm
canım üzülme.demek ki daha zamanı gelmemiş.bizim bebişler çok nazlı olacak.ama inşallah bi gün hepimiz bu güzelliği tadacağız.
en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle.allaha emanet ol canım.

zazacım çok üzüldüm inan. Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin sana inşallah. şu ana ne desem boş biliyorum ama... kendine iyi bak canım Allah yar ve yardımcın olsun.

adacım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. ada değerin kaç çıktı?

zaza inan çok üzüldüm canım.İnşallah en kısa zamanda anne olursun.bir güzel dinlen enerji topla sonra yola devam hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.

ada ,narincadı tebrikler.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.sağlıkla büyütün.darısı bizlere....

kizlar benim tüp bebek yolculugum buraya kadarmis cok üzgünüm

zazacım senin günün 9 temmuz değilmiydi ?üzülme demicem yüreğinin nasıl olduğunu tahmin ediyorum sadece rabbim sabır versin ve sabrının sonunda hayallerine kavuştursun canım ya belki kan değerlerin sonradan yükselir herşeyde hayır var belki kendiliğinden hamiş kalırsın allahtan ümit kesilmez aman dikkat isyan etme allaha emanet ol:çok üzgünüm:

maşallah çok güzel gidiyor narin cadı.Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sana.testlerini kaçıncı günler yaptın değerleri yazarmısın

:dance::sm_cool::teytey: TEBRİKLERRR..... ALLAH SAĞLIKLA, MUTLULUKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…