- 10 Mayıs 2024
- 211
- 53
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
-
Merhabalar ben şubat 12 de transfer oldum ve pozitif bende hala ufacık hiç bir belirti yok :) belirti olmak zorunda değil :)Merhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Ama çok şükür ağrım vs. Yok...
Çok yorum okudum herkes de belirti var, ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs halkaları genişlemiş o kadar, bu normal mi?
Hiç belirti olnayıp, pozitif gören var mı?
Test günüm : 11 mart
Sizin adınıza sevindim, sağlıklı olsun inşallah, kaçıncı gün embriyosuydu?Merhabalar ben şubat 12 de transfer oldum ve pozitif bende hala ufacık hiç bir belirti yok :) belirti olmak zorunda değil :)
Teşekkür ederim inşallah darısı size olsunSizin adınıza sevindim, sağlıklı olsun inşallah, kaçıncı gün embriyosuydu?
Merhaba progesteron değeriniz kaç çıkmıştı yumurtlama dönemlerinde benimde 1.7 çıktı daMerhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Çok yorum okudum herkes de belirti var, ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs halkaları genişlemiş o kadar, bu normal mi?
Yumurtlama döneminde 0.05 çıktıMerhaba progesteron değeriniz kaç çıkmıştı yumurtlama dönemlerinde benimde 1.7 çıktı da
Bende dün transfer oldm canm benimde 10 11 mart test günüm olucak büyük ihtimalle bendede hiç bi değişim yok ayınım :)Merhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Aynı gün olmuşuz canımm test günümüzde aynı. Ben dün yattım canım şehir dışından gittiğimiz için bugün 5 6 saat yol geldim saatte vir durup on onbeş dk yürüyüş yaptım şimdide yatıyorumm ama yarın normal hayata dönerm sadece ağır falan kaldırmam muhtemeln :) alt karnımda gramp gibi çekilmelermoluypr arada ama bende piskolojik onun dışındads normal hiç bi his veya berliti yok :)Merhaba kızlar bende 27 şubatta transfer oldum yani dün :) belim çok az ağrıdı ama oda yatmaktan diye düşünüyorum sizler hep yatıyor musunuz durumlarınız nasıl bende de başka bir belirti yok olması lazım mı ? Hayırlı haberler alırız inşallah 10 martta kan vereceğim bende.
Kaçıncı gün embriyosu?Bende dün transfer oldm canm benimde 10 11 mart test günüm olucak büyük ihtimalle bendede hiç bi değişim yok ayınım :)
5. Gün taze canm sninKaçıncı gün embriyosu?
3. Gün dondurulmuş5. Gün taze canm snin
Bende bugün beyazımsı akıntı var biraz ...5. Gün taze canm snin
Camım merhaba ben transfer aşamasındayım bende öyle bir akıntı vardı hatta bugün doktoruma sordum estrofem etkisi imiş oBende bugün beyazımsı akıntı var biraz ...
Ben progestan , coraspirin ve vitamin kullanıyorumCamım merhaba ben transfer aşamasındayım bende öyle bir akıntı vardı hatta bugün doktoruma sordum estrofem etkisi imiş o
Canm fitil kullanıyorsan o yapmıştır blkiBen progestan , coraspirin ve vitamin kullanıyorum
Belki de bu ilaçlar benzer yan etkilere sahiptirBen progestan , coraspirin ve vitamin kullanıyorum
Yok ağız yoluyla kullanıyorum ama yinede progestan dan şüpheleniyorumCanm fitil kullanıyorsan o yapmıştır blki
Progestron ve e2 niz kaç?Belki de bu ilaçlar benzer yan etkilere sahiptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?