Transfer sonrası

İnşallah hayırlı haberler veririz burdan :) bende de belirti yok zamanda geçmiyor sanki bende yarın normal günlük hayata dönerim gibi . İlk transferiniz miydi

Evet ilk canm hemen test yapmak istiyom zaman geçsin ovitirelle etkisini kaç günde geçiyor acaba sizinde ilkmiysi
Evet ilk benimde 5. Gün dondurulmuş embrio sabırsızlanıyorum bende ama sabredicez hayırlısı hemen test yapmayı düşünmüyorum yanlış sonucta alabilirim diye bekliycem 10-12 sinde flan yapıcam kan testi sabredebilirsem tedaviyi nerde oldunuz

Bende sanmıom ama pk sabredeceğimiii ankara alife

Pozitif mi peki

Benim de 28 Şubat transferim 5. Gün embriyo transfer oldum bende de hiç belirti yok kasıklarımda arada bir batmalar var haricinde bir şey yok gebelik testi yaptınız mı

Bende 27 şubatta transfer oldum 10 Mart test günüm benimde kasık ve bel ağrısı var 28 şubattan beri inşallah pozitif olur sonuçlar

Bende 27 şubatta transfer oldum 10 Mart test günüm benimde kasık ve bel ağrısı var 28 şubattan beri inşallah pozitif olur sonuçlar
Aynı gün transfer olmuşuz canmm :) bnde hiç bi beliryi yok sadece yürüdüktan sonra durunca solda hafif süreli batma oluyorr başkada hiç bişey yok :)
Test yaptın mı canm 10 marta kadar beklicen mi ben 8 martta kan verdemmi diye düşünüyorm

Beklicem çünkü erken olursa negatif görürsem çok üzülürüm

Merhaba benim de test günüm 10 Mart 3. Gün emriyosu. Ben de de ara ara kaşık ağrısı oluyor ve göğüslerim inanılmaz şişti dokunulmuyor. Acaba ilaç etkisi mi? İnşallah hayırlı haberler alırız

Canm bnde çok ilaç kullanıyorum ama belirt yok göğüs şişliği ve sızısı var o genelde oluyor canm bn yumurta büyütürken bile olmuştu :)) ama blkidee belirtidir senşnki herkesin bünyesi farklı canmm çok belirt arama diyorlar ama inşallah pozitif görürsün b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…