- 22 Kasım 2024
- 3
- 4
- 41
-
- Konu Sahibi Aden Zumra
Benimde dün çift embriyo transferi yapıldı 5. Gün bende de karnımda şişlik var gaz gibi progestandan oluyor sanırımMerhaba arkadaslar.. 18 kasimda 2 embriyo transfer edildi ..transfer sonrası hiç belirtim yok ve bugun 5.gün.. bu durum normal mi? Hiç belirti yaşamadan pozitif sonuç alan oldumu? Hic belirti olmadığı icin cok korkuyorum negatif çıkmasından.. sadece kabızlık yaşıyorum buda karın ağrısı yapıyor ve bu ağrıyı yerleşme ağrısına yoramıyorum.. yada yerleşme ağrısımı bu agri emin olamıyorum.. benim yaşadığım bu durumu yaşayan başkası oldumu ve sonucu ne oldu? Lütfen bilgi verin arkadaşlar.. bu durum cok moralimi bozuyor ve korkuyorum negatif olmasindan
progestan dex göbekten akşamları da progestan hap hazneden kullanıyorum benimde bugün baya şişlik var bel ağrısı adet olcak gibiBenimde dün çift embriyo transferi yapıldı 5. Gün bende de karnımda şişlik var gaz gibi progestandan oluyor sanırım
progestan dex göbekten akşamları da progestan hap hazneden kullanıyorum benimde bugün baya şişlik var bel ağrısı adet olcak
Benimde dün çift embriyo transferi yapıldı 5. Gün bende de karnımda şişlik var gaz gibi progestandan oluyor sanırım
Bende oksapar iğne yapıyorum göbekten bide prolutex kullanıyorum progestan vajinal benimde dehşet sırt ve bacak ağrım var ama ilaçlardan muhtemelenprogestan dex göbekten akşamları da progestan hap hazneden kullanıyorum benimde bugün baya şişlik var bel ağrısı adet olcak gibi
İnşallah hayırlısı olur sizin için deBen de Pazartesi günü transfer oldum, çift embriyo. 4BB, belirtilerin çoğu ilaçlardan. Önceki iki transferimde de belirtilerim vardı, nasip olmadı.
AminUmarım hepimizin tutar.. çünkü çok zorlu bir süreçten geçtik.. manevi ve ruhsal olarak zorlayıcı bir süreç.. bu süreci yaşamayan anlayamıyor maalesef.. Rabbim hepimize bu transferde sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah