Transfer sonrası

Aden Zumra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
3
4
41
Merhaba arkadaslar.. 18 kasimda 2 embriyo transfer edildi ..transfer sonrası hiç belirtim yok ve bugun 5.gün.. bu durum normal mi? Hiç belirti yaşamadan pozitif sonuç alan oldumu? Hic belirti olmadığı icin cok korkuyorum negatif çıkmasından.. sadece kabızlık yaşıyorum buda karın ağrısı yapıyor ve bu ağrıyı yerleşme ağrısına yoramıyorum.. yada yerleşme ağrısımı bu agri emin olamıyorum.. benim yaşadığım bu durumu yaşayan başkası oldumu ve sonucu ne oldu? Lütfen bilgi verin arkadaşlar.. bu durum cok moralimi bozuyor ve korkuyorum negatif olmasindan

Son düzenleme:
merhaba aynı gün transfer olmuşuz benimde 5 .gün çift transfer yaş 27 ve 3 .denemem sadece bel ağrım var hafif onun haricinde başka belirtim yok pazartesi kaset test yapıcam sizinle paylaşırım burda

Benimde dün çift embriyo transferi yapıldı 5. Gün bende de karnımda şişlik var gaz gibi progestandan oluyor sanırım

Benimde dün çift embriyo transferi yapıldı 5. Gün bende de karnımda şişlik var gaz gibi progestandan oluyor sanırım
progestan dex göbekten akşamları da progestan hap hazneden kullanıyorum benimde bugün baya şişlik var bel ağrısı adet olcak gibi
Bende oksapar iğne yapıyorum göbekten bide prolutex kullanıyorum progestan vajinal benimde dehşet sırt ve bacak ağrım var ama ilaçlardan muhtemelen

Umarım hepimizin tutunur 5 . Gün olanlar genelde kaset testte 7.günde daha belli olur diye düşünüyorum çünkü sürekli okuyorum araştırıyorum 9.günde kanda çıkıyor son günü beklemektede fayda var sonradan kanda yükselebiliyor

18 kasımda 2 adet 4. Gun embriyosu transfer edildi. Kaliteleri grade 1. Bende de hiç bir belirti yok. Ilk 3 gün sol kasikta batma belde ağrı vardı bugün hiç belirti yok sadece sabahtan beri 2 kere sol kasigim sızladı o kadar. Hakkımızda hayırlısı olsun belirti ilaçlardan dolayı oluyor sanırım bakalım kan testinde neler gorucez. Emeklerimizin karşılığını alırız insallah

Umarım hepimizin tutar.. çünkü çok zorlu bir süreçten geçtik.. manevi ve ruhsal olarak zorlayıcı bir süreç.. bu süreci yaşamayan anlayamıyor maalesef.. Rabbim hepimize bu transferde sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah

Amin Allahın izniyle hepimiz çocuk sahibi oluruz bir umut bekliyoruz Allah ol dediği zaman olurmuş çabalarımız birgün meyve verecek belki mucizelerle taçlandırılacağız Sonucuu 30 Kasım yazıcam negatif ve ya pozitif olsun Allah’a emanet olun

Merhabalar 19 kasım dondurulmus tek embriyo transferi benım de progestan hap 3 kez ıgnesı gunde 2 defa alıyorum ara ara kasıklarımda hassasıyet oluo hafıf yanma bazen hafıf batma yada segirme gıbı sizin kasıklarınızda hiç hassasıyet olmuyor mu acaba

Ara ara ama bende daha cok şişlik var.. ığne ve haplardan sanirim.. bugun merkezi aradım normal bu durumlar dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…