Transfer sonrası

Belirti olmuyor çok fazla benim sadece modum düşüktü başka bişey yoktu. Ben transfer günü dahil 5. Gün evde gebelik testinde pozitif gördüm ve kan tahliline kadar evde test yaptım koyulaşma izledim.. 7-8 günler yapabilirsiniz inşallah olur sizin de

Ben de 12 Kasımda transfer olmuştum, 22 Kasım kan verme günüme kadar inan ne bir kasık ağrısı ne meme hassasiyeti ne yerleşme lekelenmesi.. hiç ama hiç belirti yaşamadım, hatta ara ara ara endişem olmadı değil tabi tutmadı mı acaba, olmadı mı acaba diye. Sadece 9. gün çok hafif adet olacakmışım gibi sancı oldu minicik. 10. gün kan verdim ve 52 ile pozitif gördük Sonrasında 14. gün 450, 16. gün 1170 olduk. Bugün 17. günüm.

Demem o ki muhakkak belirti aramaya çalışma. Allah ol der ve olur. Yeter ki inan

2 transfer istedim yapmadı doktorum. Nasıl oluyor 2 transfer yaptırmak? Bana yasak dedi doktorum
Benim 3. Transferimdi ayrıca 35 yaşındayım yani yasal olarak 2 tane transferinden negatif gelirse yada 35 yaş ustundeysen 2 embriyo transfer hakkın var

Reactions: egb
İnşallah pozitiftir hiç stres yapmayın çünkü hiç belirtisi olmayıp pozitif olan bir sürü insan var allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Ben de 26 kasımda transfer oldum 5. Gün çift embriyo bu ikinci denemem âdet olacakmışım gibi ağrıdan başka belirtim yok inşallah bu sefer tutunur. Özellikle Hamile arkadaşlar dualarınız esirgemeyin

İnşallah pozitiftir hiç stres yapmayın çünkü hiç belirtisi olmayıp pozitif olan bir sürü insan var allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Umarım buradaki herkesin ve hatta isteyen gönülden dileyen kimsenin kucağı boş kalmasın Allahim ozendirmesin benim bugün 11. Günümdü kan verdim negatif geldi hayırlısı buymuş ama umudumu kirmiyorum bekleyen 3 embriyom var kendimi hazırlayıp transfer olacağım nasipse

Hiç umudunuzu kaybetmeyin herşey dilediğiniz gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…