- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 30
- Konu Sahibi Yagmur3582
26 sı canım haftaya bugünTest günün ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 sı canım haftaya bugünTest günün ne zaman
Baharcım sen ne yaptın sonuçlanmadımı hala?Korkma icini ferah tut pembe lekelenme kötüye isaret olcak degil, sen rahime cizik atirdiktan nekadar sonra transfer olsuydun ?
Hadi inşallah güzel haberi verirsin Bizde 29nda kalp atışı ve kese için gidicez26 sı canım haftaya bugün
Dua edin lütfen çok korkuyorum çokHadi inşallah güzel haberi verirsin♥ Bizde 29nda kalp atışı ve kese için gidicez
Kimyasal oldu bende malesefBaharcım sen ne yaptın sonuçlanmadımı hala?
Aaa üzüldüm canım çok geçmiş olsun o neden oluyomuş pekiKimyasal oldu bende malesef
Cevap yok malesef olabiliyor Allahdan diyorlar okadarAaa üzüldüm canım çok geçmiş olsun o neden oluyomuş peki
Geçmiş olsun canım rabbim isteyen dileyek bekleyen emek veren her kim varsa bu gecenin yüzü suyu hürmetine tez vakitte gönlüne göre versin inşallah içindede bizlereCevap yok malesef olabiliyor Allahdan diyorlar okadar
Ay cnm üzme kendini vardır bir vakti zamanı transferden sonra kaçıncı günündü doktor beni 10 gün sonra çağırdıKimyasal oldu bende malesef
Geçmiş olsun canım benim Allah yardımcınız olsunKızlar merhabalar amacım sizleri korkutmak değil ancak sanırım kimyasal gebelik yaşadım dün ağrım vardı bgn adet kanaması başladı kan verdim değerim 183den 137e düşmüş doktorum sağlıklı gebelik değil dedi ilaçları bırakmamı yarın da kontrole gel dedi sebebini araştırıcaz dedi hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Saol kuzum hayırlısı bakalımGeçmiş olsun canım benim Allah yardımcınız olsun
Çizik atıldığında ilk adet ile tedaviye başladım canım.Korkma icini ferah tut pembe lekelenme kötüye isaret olcak degil, sen rahime cizik atirdiktan nekadar sonra transfer olsuydun ?
canım çok geçmiş olsun. En kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinSaol kuzum hayırlısı bakalım
Benim hala arada geliyor arada kan ile doktorum her ihtimale karşı progestan iğne verdi ama jel yüzünden çok büyük ihtimalleYani daha ikinci gun leke gelmesi dogalmi veya hemen yerlesme olur mu veya ne bilim jelden mi eleri geldi acaba
Benim hala arada geliyor arada kan ile doktorum her ihtimale karşı progestan iğne verdi ama jel yüzünden çok büyük ihtimalle
Benim sadece o gun leke geldi kahverengi siyaha donuk sekilde ama sonra gecti.ama ilk 3 tup bebek denemesinde hc oyle olmamisti . Inşallah bu sefer tutar ya artik okadar bunaldim yoruldum. 3 yildir cift cizgi goremedim rabbim isteyn herkeze nasip etsin ya . Senin kaçıncı gun peki . Kanama neden oluyormus peki acana yerlesme kanaman mi
Benim yerleşme kanamam 7.gün gelmeye başlamıştı benimkiler 3. Gün embriyosuydu belki ondan 7. Gün başlamıştır bilemiyorum kişiden kişiye değişir tabi. Doktorum bana lekelenmeler pıhtı şeklinde gelmiyorsa korkulacak bir şey yok demişti. Geçen hafta böyle sümüksü bir akıntı olur ya hani öyle akıntı geldi ama kahverengiydi ben anlamadım tabi sonra ağrıyla birlikte gelmeye devam edince anladım ve sonuç kimyasal ama benim de ilk zamanlar kahverengi geldi pıhtı şeklinde bi lekelenme yoksa korkma inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısıylaAcaba yerlesme lekesimi dedim kendimce ne bilim cok ta umit baglamak istemiyorum artik ya