- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- Konu Sahibi Agresif_lady
Canim takviye ilaclari felann..hepsi icinde.sanirim ortalama 50000 tuttu sanirim..ama en sonuncu denemem raporsuzdu..1 asilama 2 tup raporludu canim...Ne kadar tuttu peki fiyatı tüp bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim takviye ilaclari felann..hepsi icinde.sanirim ortalama 50000 tuttu sanirim..ama en sonuncu denemem raporsuzdu..1 asilama 2 tup raporludu canim...Ne kadar tuttu peki fiyatı tüp bebek
Evet var 5.gün embriyo su muSizce varmi 9 günüm
3 gün embriyo şu çok silik var mi gercektenEvet var 5.gün embriyo su mu
Bence var benimde 3.gün embriyosu dokuzuncu gündeyim yapmadım test belirtin var mı3 gün embriyo şu çok silik var mi gercekten
2 gündür adet agrım var ara ara ama sürekli göğüs ağrısı ve hassasiyeti çekiyorum normalin hiç bi işlem yapilmamis gibiBence var benimde 3.gün embriyosu dokuzuncu gündeyim yapmadım test belirtin var mı
Anladım canım ben bililenler dışında başka bişi kullanmadım. Ama nasip değilmiş demek ki nasip olsa bi şekilde tutunurdu. Çünkü çok dikkat ettim hiç bi iş yapmadım 10 gündür evden dışarı bile çıkmadım.Canim ben 4 ay takviye ilaclar kullanfim..tedavi sirecindede..3. Gunu agrikesici de kullandim..ignelerin yanisira birde famera hap.volteren diye tutunmayi kolaylastiriyormus..
Tam tersine her işimi yaptım ağır kaldirmadim kendimi yormadim hareketsizlik ten olabilirAnladım canım ben bililenler dışında başka bişi kullanmadım. Ama nasip değilmiş demek ki nasip olsa bi şekilde tutunurdu. Çünkü çok dikkat ettim hiç bi iş yapmadım 10 gündür evden dışarı bile çıkmadım.
Bende öyleyim inşallah benimde vardır2 gündür adet agrım var ara ara ama sürekli göğüs ağrısı ve hassasiyeti çekiyorum normalin hiç bi işlem yapilmamis gibi
İnşallah ama ben hala emin değilim yarın yapsam değişmez dimi sonucBende öyleyim inşallah benimde vardır
Neden bu kadar umutsuzsun ben hiç öyle düşünmedim belirtim olmadığı haldeBende pazartesi yaptıracağım olmadığımı biliyorum ama ilaçları bırakmak için mecbur doktor istedi
Bilmiyorum ben herşeyin olumsuzunu düşünürüm herşeydeNeden bu kadar umutsuzsun ben hiç öyle düşünmedim belirtim olmadığı halde
Bak suuan benimde belirsiz ama 100/100 vardiye düşünüyorum olumlama yap YouTube da emvrim balıkçı hamile kalmak için meditasyon var onu dinleBilmiyorum ben herşeyin olumsuzunu düşünürüm herşeyde
Bende aynı senin gibiyim gram umudum yoktu ilaçları bırakacaktım günlerce ağladım sonuc pozitif cıktı 31 cıktı değer şimdi de katlanmayacak diye kendimi yedimBilmiyorum ben herşeyin olumsuzunu düşünürüm herşeyde
Dinleyebilirim tskler bugün açayım hattaBak suuan benimde belirsiz ama 100/100 vardiye düşünüyorum olumlama yap YouTube da emvrim balıkçı hamile kalmak için meditasyon var onu dinle
Aç canım inşallah bu yolda olan herkesin tutarDinleyebilirim tskler bugün açayım hatta
Canim..inan ben bu sefer olmicak diye saldim..inanilmaz saldim..hatta..agirda kaldridim..isede gittim hemen eetesi gunu..beslenmemede dikkat etmedim..hep hareketliydim..daha onceki 3 dneememdede hareketsiz kalmsitim..bence doktorumun dedigi dogru..dinlenme demisti bana..kan akisi olmasi lazim demisti..Anladım canım ben bililenler dışında başka bişi kullanmadım. Ama nasip değilmiş demek ki nasip olsa bi şekilde tutunurdu. Çünkü çok dikkat ettim hiç bi iş yapmadım 10 gündür evden dışarı bile çıkmadım.