- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
Yaa gerçekten mi? Şaşırttiniz beni, çünkü herkes ailem iki hafta yat diyor rapor al diyor. Bu surecin önemli olduğunu söylüyorlar ama ben de bir haafta yeter diye düşünüyorum
amin insallahSize de hayırlısı olsun. Sonucu öğrendiniz mi
Meslektaşım olarak şuan içimi o kadar rahatlattınız ki
ilk transferiniz mi bu arada?
tabiailenizin hassasiyeti cok normal ama
kendi adima ilk seferde biz de esimle titizlenmis tum olasiliklari dusunerek is ortamindan uzak kalmak en iyisi demistik, evde haylii yatip uzanip cokca da titizlenmistik dile kolay elbette hepimiz biliyoruz onca emek surec vs..
negatiften sonra biz sure dinlenerek gecirdim kafam bosaldi o ilaclarin hormonu filan da gecmis oldu
dondurulmuslarda tedavi de igne yok ya hani nispeten rahat oldu bu sefer cok gerilmemeye kasmamaya calisiyorum hocam( meslektasiz ama ben yapmiyorum)
hatta daha pers kondu 1gun sonra kalkip dans ettim bisure :)) ara ara da yapiyorum
sonuc hareketle hareketsizligi dozunda dengelemeye calisiyorum, hangisi sizi daha rahat hissettirecekse oyle rapor kullanin derim
Meslektaşım olarak şuan içimi o kadar rahatlattınız kiteşekkür ediyorum tecrübelerinizi benimle paylaştığıniz icin. Ben de günlerce sabit yatıp kalkmamak biraz tuhaf geliyor . Benim ilk tüp bebek denemem ama benim.tedavimde taze transfer yapmadık. Doktor iki ay ara verdi dondurulmuş embriyo transferi olacağım şuan. O yüzden ben de daha rahatım iğnelerin etkisinden kurtulduğunu icin bu arada branşiniz nedir hocam
Siz de daha başında sayılırsınız. İnşallah sizinle beraber güzel haberleri almak nasip olur bize hocamamin insallah
daha 10gun kadar varkismet hakkimizda hayirlisi
ne demek ben de mutlu oldum, bu manada paylasim adina burasi birlestirici bir platformMeslektaşım olarak şuan içimi o kadar rahatlattınız kiteşekkür ediyorum tecrübelerinizi benimle paylaştığıniz icin. Ban da günlerce sabit yatıp kalkmamak biraz tuhaf geliyor . Benim ilk tüp bebek denemem ama benim.tedavimde taze transfer yapmadık. Doktor iki ay ara verdi dondurulmuş embriyo transferi olacağım şuan. O yüzden ben de daha rahatım iğnelerin etkisinden kurtulduğunu icin bu arada branşiniz nedir hocam
Sağolun teşekkür ediyorum hocam.ne demek ben de mutlu oldum, bu manada paylasim adina burasi birlestirici bir platform
aynen oyle tuhaf da zatenesyanin dogasina ters
bence fizyolojimize uyumlu dogadaki gibi dengeyi yakalarsak ne âlå
cok iyi yapmis bu iki ay ara her bakimdan olumlu bir karar siz de dinlenmis toparlanmissinizdir hadi insallah ilk olsun mutluson olsunkismetse ne zamandi transfer
( brans ingilizce)
Canım kesem göründü en son pazar günü 377 idi doktorum gerek yok dedi teşekkür ederim kuzumCanım hayırlı olsun ❤
Keseyi gördün mü ? Birde değerin kaçtı ?
Ya benimde asıl test günüm yarın. Hastaneye gideceğiz. 7. gün değerim 122 çıktı , 10. gün değerim 233,7 çıktı. Artış çok fazla olmayınca korkuyorum.Canım kesem göründü en son pazar günü 377 idi doktorum gerek yok dedi teşekkür ederim kuzum ♥
Bence korkma benim 9. Gün 33 11. Gün 48 çıktı sonradan başka bir hastaneye gittik 12.83 14.176 16. 377 çıktı senin iki tanemi embiriyonYa benimde asıl test günüm yarın. Hastaneye gideceğiz. 7. gün değerim 122 çıktı , 10. gün değerim 233,7 çıktı. Artış çok fazla olmayınca korkuyorum.
Evet canım. 2 tane 5.gün embriyosuBence korkma benim 9. Gün 33 11. Gün 48 çıktı sonradan başka bir hastaneye gittik 12.83 14.176 16. 377 çıktı senin iki tanemi embiriyon
Değerlerin bana göre epeyce yüksek test yapınca haber ver olurmu banada kaçıncı denemeEvet canım. 2 tane 5.gün embriyosu
İlk deneme canım. Yarın asıl test günüm. Gideceğiz hastaneye bakalim. Ne çıkacak sonuç , doktor ne diyecek.Değerlerin bana göre epeyce yüksek test yapınca haber ver olurmu banada kaçıncı deneme
Canım normalde 9. Gün 240 larda olması gerekiyor ya da yüzde 70 artmış olması en az diye biliyorum ben, senin 10. Gün sanırım .12. Gün ver inş katlarYani bu değer düşük mü kalmış ?
masallah Allah tamamina erdirsin darisi basimiza insallahCanım kesem göründü en son pazar günü 377 idi doktorum gerek yok dedi teşekkür ederim kuzum ♥
Amiiin allaahım isteyen herkese nasip etsinnnnmasallah Allah tamamina erdirsin darisi basimiza insallah
Banada yaz olurmu kuzumm iyi haber alıcağımız kesin bende şimdi kalp atışını bekle dur şimdiİlk deneme canım. Yarın asıl test günüm. Gideceğiz hastaneye bakalim. Ne çıkacak sonuç , doktor ne diyecek.
İnşallah iyi haberler alırız canım duamdasınBanada yaz olurmu kuzumm iyi haber alıcağımız kesin bende şimdi kalp atışını bekle dur şimdi
Benim yaş 43Yaşınız kaç ben de iki tane istiyorum ama yasak değil.mi
Nesir selam olfu mu guzelce hayirlisiylaSağolun teşekkür ediyorum hocam. ☺ Transferim pazartesi günü yani 23 Eylüliğne ve yumurta toplama işleminden sonra ben dayanamazmisim dedim. Yumurta toplama işlemi başlı başına bir ameliyat zaten. İnşallah herkese Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder. Bekliyoruzzzzzzzzz ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?