• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Kızlar merhaba ben transferimin 6.günündeyim ama transfer günü sayılmıyormuş 5.gününde oluyorum dayanamayıp kan testi yaptırdım 1.5 çıktı yanlış mı yaptım değer ne zaman yükselmeye başlıyor normalde

merhabalar degerli anneler ve insaAlah anne adaylari:)
ben de daha transfer gunu haric 2.gunumdeyim..
3.gun embriyosu 2 tane dondurulmuslarimla..
Buraya bu surecte hic girmesem iyi olur diyorsum ama ayni duygudaki sizlerin de arasinda olmak iyi olur dedim geldim🤗
bu benim 2.denemem ilki de taze 3.gun 2 adetti. olmadi
belim cok agriyor benim ..yatmaktan mi transfer sedyeye yamuk mu yattim ondan mi ..progesteron yada estrofemden mi bilemedim😌
Allah yar ve yardimcimiz olsun

Yani bilmiyorum gerek olsa neden yaptırmasın diyorum sonuçta özel merkez para için yapardı böyle birşey için maliyetiniz yükselmesin dedi doktor onun yerine sıfırdan başlarız çünkü aynı maliyeti buluyor dedi
Dondurulmus yumurtayı gebetıge gondermen için çözdurmen gerekıyor transferde yeniden cozdurmen.genetıge daha hiç dondurmadan gondermek gerek bnce

Dondurulmus yumurtayı gebetıge gondermen için çözdurmen gerekıyor transferde yeniden cozdurmen.genetıge daha hiç dondurmadan gondermek gerek bnce
Yaşınız genç taze de olsa gerek Yok diyor doktor embriyonun şeklinde bozukluk yokmuş eğer genetik sorun olsa bozukluk olurdu diyor 2. Transfere hazırlanıyorum artık

Arkadaşlar pazartesi transferim olacak. Siz transfer sonrası ne kadar süre yattıınız, dinlendiniz? Ben ne yapsam karar veremedim öğretmenim, işim ağır değil. Bir hafta rapor alacağım iki haftaya mi çıkarsam rapor olayını siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar pazartesi transferim olacak. Siz transfer sonrası ne kadar süre yattıınız, dinlendiniz? Ben ne yapsam karar veremedim öğretmenim, işim ağır değil. Bir hafta rapor alacağım iki haftaya mi çıkarsam rapor olayını siz ne düşünüyorsunuz?
hayirli olur sonu insallah
ilk transferimde 1hafta raporluydum ama gerek yokmus okadar, tedbiren almistim
simdi ise 2 gun aldim onu da istemedim dr verdi kafaniz bos olsun gibilerinden

hayirli olur sonu insallah
ilk transferimde 1hafta raporluydum ama gerek yokmus okadar, tedbiren almistim
simdi ise 2 gun aldim onu da istemedim dr verdi kafaniz bos olsun gibilerinden
Yaa gerçekten mi? Şaşırttiniz beni, çünkü herkes ailem iki hafta yat diyor rapor al diyor. Bu surecin önemli olduğunu söylüyorlar ama ben de bir haafta yeter diye düşünüyorum

Back