- 25 Ağustos 2019
- 181
- 91
- 13
- 30
İnşallah canım yaaKırmızı gelmediği sürece korkma canım kese büyüdükçe de lekelenme olurmuş doktorum dedi benim de hep devam ediyor 6 hafta oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaaKırmızı gelmediği sürece korkma canım kese büyüdükçe de lekelenme olurmuş doktorum dedi benim de hep devam ediyor 6 hafta oldu
Kaçıncı gün embriyosuKızlar merhaba ben transferimin 6.günündeyim ama transfer günü sayılmıyormuş 5.gününde oluyorum dayanamayıp kan testi yaptırdım 1.5 çıktı yanlış mı yaptım değer ne zaman yükselmeye başlıyor normalde
Canım valla doktor 5. Güne yakın dedi kalite vs demediKaçıncı gün embriyosu
Dondurulmus yumurtayı gebetıge gondermen için çözdurmen gerekıyor transferde yeniden cozdurmen.genetıge daha hiç dondurmadan gondermek gerek bnceYani bilmiyorum gerek olsa neden yaptırmasın diyorum sonuçta özel merkez para için yapardı böyle birşey için maliyetiniz yükselmesin dedi doktor onun yerine sıfırdan başlarız çünkü aynı maliyeti buluyor dedi
Yaşınız genç taze de olsa gerek Yok diyor doktor embriyonun şeklinde bozukluk yokmuş eğer genetik sorun olsa bozukluk olurdu diyor 2. Transfere hazırlanıyorum artıkDondurulmus yumurtayı gebetıge gondermen için çözdurmen gerekıyor transferde yeniden cozdurmen.genetıge daha hiç dondurmadan gondermek gerek bnce
5. Gün embriyosu erken çıkıyor canım inş pozitifi görürsünCanım valla doktor 5. Güne yakın dedi kalite vs demedi
İnşallah canım ilk denemem Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah5. Gün embriyosu erken çıkıyor canım inş pozitifi görürsün
Canım hayırlı olsunBugün doktora gittimm bebeğim 4 hafta 4 günlük göründüüü 10 gün sonra tekrar gidiceğim transferimin 22. Günündeyimm
Yaşınız kaç ben de iki tane istiyorum ama yasak değil.miBenim 3. Gün 2 tane sanırım o yüzden iki gün sonra kan vericem
Yaşınız kaç ben de iki tane istiyorum ama yasak değil.miBenim 3. Gün 2 tane sanırım o yüzden iki gün sonra kan vericem
Canım2 günde 2 katına çıkması beklenir 12. Gün tekrar ver inş daha da yükselirArkadaslar testi tekrarladım. Transferin 7. günü 122 çıkan değerim bugün yani transferin 10. günü 233,7 çıktı. Sizce artış iyi mi ?
hayirli olur sonu insallahArkadaşlar pazartesi transferim olacak. Siz transfer sonrası ne kadar süre yattıınız, dinlendiniz? Ben ne yapsam karar veremedim öğretmenim, işim ağır değil. Bir hafta rapor alacağım iki haftaya mi çıkarsam rapor olayını siz ne düşünüyorsunuz?
Yaa gerçekten mi? Şaşırttiniz beni, çünkü herkes ailem iki hafta yat diyor rapor al diyor. Bu surecin önemli olduğunu söylüyorlar ama ben de bir haafta yeter diye düşünüyorumhayirli olur sonu insallah
ilk transferimde 1hafta raporluydum ama gerek yokmus okadar, tedbiren almistim
simdi ise 2 gun aldim onu da istemedim dr verdi kafaniz bos olsun gibilerinden
Size de hayırlısı olsun. Sonucu öğrendiniz mihayirli olur sonu insallah
ilk transferimde 1hafta raporluydum ama gerek yokmus okadar, tedbiren almistim
simdi ise 2 gun aldim onu da istemedim dr verdi kafaniz bos olsun gibilerinden