• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Evet canım saat dörtte Transferim oldu sukurler olsun ama ben bu sıkışık gitme konusunda zorluk yaşadım çok sıkıştım ulsturasyonda karın bölgesini bastiriyorlar baya sıktım kendimi anlamadan
gecmis olsunn ve kavustunuz bunyende hayirlisiyla tamamina ersin insallah🤗
evet ah sıkısık olma durumu ben de zorlandimm ama gecti gitti👐

Kızlar merhaba biz pazartesi keseyi görmeye gidicez insAllah .. ama bugün pembemsi leke geldi ya size de oldu mu böyle bişey korkuyorum ya ..

Hala gelirmi tuunma lekesi acaba pozitif sonuç aldık Çok şükür ama korkuyorum yine de bugün 25.gun
a ben orayi kacirmisim canim masallah tebrik ederimm
ilk baslarda ara kanamasi olanlari cok okuduk burada
ama endise etme insallah☺
doktoruna bilgi ver o seni yonlendirsin

a ben orayi kacirmisim canim masallah tebrik ederimm
ilk baslarda ara kanamasi olanlari cok okuduk burada
ama endise etme insallah☺
doktoruna bilgi ver o seni yonlendirsin
Allah razı olsun saolun 🙇🙇❤ doktorum ilaçlarına devam et sıkıntı yok dedi ama ne biliyim korktum yine de .. belki aynı şeyi yaşayan varmıdır diye bı yazym dedim saolun ❤😊

İyi akşamlar hanımlar. Yaşım 29 Benim 3.gün embriyosu. 2 embriyo konuldu. Transferin 7.günü. Normalde adet tarihim yarın. Belimde belli aralıklarla ya sağda ya solda ağrı oluyor. Kasıklarımda batma ayaklarımda ve ellerimde üşüme. (çorap giydiğim örttüğüm halde ısınmıyor) Ateşimi ölçtüğümde bir 35.5 bir 36.7 çıkıyor. Kasıklarımdaki batma bazen bacağıma da vuruyor. Gazda var acayip şekilde. Göğüslerimde uçlarında sanki batma gibi ağrı ve hassasiyet oluyor. Öksürüp hapşurunca iki kasığım da kramp şeklinde batma ve doluluk hissi oluşuyor. Henüz test yapmadım. Eşimde en büyük destekçim. Olmazsa canımız sağ. 1 kızımız var diyor. Daha çok ağlayasım geliyor öyle diyince. Aşırı duygusallaştım zaten sulu göz biriydim tam oldu 🤪🤭 Böyle olup bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan var mı acaba

İyi akşamlar hanımlar. Yaşım 29 Benim 3.gün embriyosu. 2 embriyo konuldu. Transferin 7.günü. Normalde adet tarihim yarın. Belimde belli aralıklarla ya sağda ya solda ağrı oluyor. Kasıklarımda batma ayaklarımda ve ellerimde üşüme. (çorap giydiğim örttüğüm halde ısınmıyor) Ateşimi ölçtüğümde bir 35.5 bir 36.7 çıkıyor. Kasıklarımdaki batma bazen bacağıma da vuruyor. Gazda var acayip şekilde. Göğüslerimde uçlarında sanki batma gibi ağrı ve hassasiyet oluyor. Öksürüp hapşurunca iki kasığım da kramp şeklinde batma ve doluluk hissi oluşuyor. Henüz test yapmadım. Eşimde en büyük destekçim. Olmazsa canımız sağ. 1 kızımız var diyor. Daha çok ağlayasım geliyor öyle diyince. Aşırı duygusallaştım zaten sulu göz biriydim tam oldu 🤪🤭 Böyle olup bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan var mı acaba
Oncelikle hayirli sonuclarla mujdelenmeni dilerim arkadasim😊
yas kismi evlat sahibi olman haric benzer durumdayiz
bugun benim de 6.gun .o gogus ucundakileri estrofeme bagliyorum ben titremeusumeye ama icten yanmaya degisen mevsime vucudun tepkisi diyorum🙈 hava degisti hayli
yalniz benim adet gunlerim degil hic erken kondu ama hayli kalinlasma olunca o yuzden ona yoramiyorum
belim benim islemin hemen ardindan beri agriyor neredeyse onu da sedyede ters durmaya yatmaya filan yordum.. akintim lekelenmem túrú olmadi senin nasil ..dun proges. jel ve östrojen hapinin yan etkilerini okudugumda bu pekolan yasanan yaziyordu ayrica :)
bende durum boyle tabi hayirlisi birsey diyemiyorum suan. test icin erken degil mi

Oncelikle hayirli sonuclarla mujdelenmeni dilerim arkadasim😊
yas kismi evlat sahibi olman haric benzer durumdayiz
bugun benim de 6.gun .o gogus ucundakileri estrofeme bagliyorum ben titremeusumeye ama icten yanmaya degisen mevsime vucudun tepkisi diyorum🙈 hava degisti hayli
yalniz benim adet gunlerim degil hic erken kondu ama hayli kalinlasma olunca o yuzden ona yoramiyorum
belim benim islemin hemen ardindan beri agriyor neredeyse onu da sedyede ters durmaya yatmaya filan yordum.. akintim lekelenmem túrú olmadi senin nasil ..dun proges. jel ve östrojen hapinin yan etkilerini okudugumda bu pekolan yasanan yaziyordu ayrica :)
bende durum boyle tabi hayirlisi birsey diyemiyorum suan. test icin erken degil mi
Bugün adet günüm. Ama ne gelen ne giden var. Böyle okunca heyecanlanıyor insan ister istemez. Kızım da ilk aşılamam da tutmuştu benim. O 3 yaşına geldiğinde 2 kez daha tüp bebek denemesi yaptık başarısız oldu. Bir süre ara vermeye karar verdik. 5 yaşında şimdi kızım. O çok istiyor allahım nolur ikiz kardeşim olsun biri kız olsun ben yalnız kalmayayım diğeri erkek olsun babam yalnız kalmasın diyor 🤣🤣

Bugün adet günüm. Ama ne gelen ne giden var. Böyle okunca heyecanlanıyor insan ister istemez. Kızım da ilk aşılamam da tutmuştu benim. O 3 yaşına geldiğinde 2 kez daha tüp bebek denemesi yaptık başarısız oldu. Bir süre ara vermeye karar verdik. 5 yaşında şimdi kızım. O çok istiyor allahım nolur ikiz kardeşim olsun biri kız olsun ben yalnız kalmayayım diğeri erkek olsun babam yalnız kalmasın diyor 🤣🤣
Allah bagislasin melek prensesin icine yukselen olur insallah🤗

Bugün adet günüm. Ama ne gelen ne giden var. Böyle olunca heyecanlanıyor insan ister istemez. Kızım da ilk aşılamam da tutmuştu benim. O 3 yaşına geldiğinde 2 kez daha aşılama denemesi yaptık başarısız oldu. Bir süre ara vermeye karar verdik. 5 yaşında şimdi kızım. O çok istiyor allahım nolur ikiz kardeşim olsun biri kız olsun ben yalnız kalmayayım diğeri erkek olsun babam yalnız kalmasın diyor 🤣 tüp bebek ilk denemem bakalım hayırlısı olsun artık. Bugün test yaptım dayanamayıp ama negatif öyle normal test yani. Hızlı gösteren değil. Ümidimizi kaybetmiyoruz ama yinede.

merhaba arkadaşlar benim test günüm dündü negatif çıktı kanda.sonradan pozitif olan varmı arkadaşlar bu benim ikinci denemem

merhaba arkadaşlar benim test günüm dündü negatif çıktı kanda.sonradan pozitif olan varmı arkadaşlar bu benim ikinci denemem
Kan en net sonucu veren testtir.. Eğer zamanında yaptırdıysan sonuç kesindir maalesef☹️ben de negatif sonuç aldım geçen hafta.. Çok büyük Hata yanlışlık olmadı lazım testin yanlış çıkmadı için.. Ve değer düşükse herhangi bir yükselme olmaz...

evet gününde yaptım ama merkezi aradım 2gün sonra tekrar test yap dedi.ama benim hiç umudum yok zaten ilaçlarıda bıraktım allahtan hayırlısı.senin için çok zor allah sabır versin yarabbb

Back