• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Ahh süper 😍😍 hayırlı olsun canım
Yaa çok teşekkür ederim öyle heyecanlıyım ki bu ikinci çizgiyi görmek, kanda bu değeri almak hep hayaldi bende. Rabbim nasip etti çok şükür. İnşallah devamı da sağlıklı bir şekilde gelir. Dilerim Rabbimden tüm isteyenlere bu sevinci yaşatsın , yavrularımıza sağlıkla kavusalim inşallah ♥️♥️

Yaa çok teşekkür ederim öyle heyecanlıyım ki bu ikinci çizgiyi görmek, kanda bu değeri almak hep hayaldi bende. Rabbim nasip etti çok şükür. İnşallah devamı da sağlıklı bir şekilde gelir. Dilerim Rabbimden tüm isteyenlere bu sevinci yaşatsın , yavrularımıza sağlıkla kavusalim inşallah ♥♥
Hayırlı olsun canım maşallah 🤲 çok mutlu oldum benimde ilk denemem 5. Gün tek embiriyo . Bugün 7. Günüm dayanamıcam sabah kan vericem bende hiçbir belirti yok belirti delisi oluyo insan tahmin edersinizki sendede belirti yoktu dimi

Hayırlı olsun canım maşallah 🤲 çok mutlu oldum benimde ilk denemem 5. Gün tek embiriyo . Bugün 7. Günüm dayanamıcam sabah kan vericem bende hiçbir belirti yok belirti delisi oluyo insan tahmin edersinizki sendede belirti yoktu dimi
Bende sadece 4-5-6.günlerde gaz sıkıntısı ve bel ağrısı vardı canım. Ama 2 gündür de mide ağrısı var. Ama belirti kişiden kişiye değişiyormus o yüzden sen belirti yok diyip ümitszlige kapılma . Ben bu şeyleri her ay yaşadığım için her zaman olan şeyler diye düşündüm. Göğüs hassasiyeti , mide bulantısı filan yaşamadım ben ki zaten belirtiler 8.haftada çıkıyormuş ortaya

Merhaba arkadaşlar bugün 12 gunimdu kan verdim sonuç negatif çok üzgünüm vardır rabbimin bildiği:(

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun öncelikle gerçekten çok zor bir süreç, arkadaşım tedavi oldu , transferden 20 dk sonra ayağa kalkıp wcye gitmiş ve yola çıkmışlar, aksam olunca da rahat pozisyon bulamamış misafirhane de kaldığı için yatak rahatsız etmiş, gece sağa sola dönüp durmuş sürekli bunlar sorun olur mu sürekli yatmalı mı Rabbim YARDIMCINIZ olsun

3.gün embriyosu ve bugün 6.gün hiç bi belirti yok içim den olmadı diyor bir ses..canım sıkılıyor,3.gün embriyosu olup belirti yaşan varmı bu günlerde...

Canım herkeste farklı oluyor kimisinde belirti olmadan da positif sonuç aliyor..
3 veya 5 .gün RABBİM nasip ettimi ol dedimi zaten olur... benim 2 tane 5. Gün embriyosu iyi kalitede koydular negatif ile sonuçlandı...
Vardır herşeyde bir hayır... 2 negatif tüp bebek tedavim oldu.. seni çok çok iyi anlıyorum...
Inşallah seninki positif olur RABBİM kucağını doldursun inşallah güzel haberlerle gel...

Canım herkeste farklı oluyor kimisinde belirti olmadan da positif sonuç aliyor..
3 veya 5 .gün RABBİM nasip ettimi ol dedimi zaten olur... benim 2 tane 5. Gün embriyosu iyi kalitede koydular negatif ile sonuçlandı...
Vardır herşeyde bir hayır... 2 negatif tüp bebek tedavim oldu.. seni çok çok iyi anlıyorum...
Inşallah seninki positif olur RABBİM kucağını doldursun inşallah güzel haberlerle gel...
Amin canım inşallah..benimkide olumsuz olacak sanırım ..rabbim ol demedikten sonra kaliteli yada kalitesiz farketmiyor..

Benim de 2 adet 5. Gün embriyosu konulmuştu, tutmadığını dün gece öğrendim, şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bende de hiçbir belirti olmamıştı ama bir önemi de yok deniliyor

Arkadaşlar transferimin 7. günü kanda pozitif sonuç almıştım. Değerim 122 idi. Ama bugün yani transferimin 9. günü sabahtan beri devam eden kahverengi akıntı var. Sadece wcde pecetede görüyorum ve korkuyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı ?

Arkadaşlar transferimin 7. günü kanda pozitif sonuç almıştım. Değerim 122 idi. Ama bugün yani transferimin 9. günü sabahtan beri devam eden kahverengi akıntı var. Sadece wcde pecetede görüyorum ve korkuyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
Canını sıkma bence yerleşme kanamasıdır yada bi doktora görün istersen..rabbim korusun meleğini.

Kırmızı gelmediği sürece korkma canım kese büyüdükçe de lekelenme olurmuş doktorum dedi benim de hep devam ediyor 6 hafta oldu

Back