Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Amin inşaAllah ümidinizi kesmryin. Rabbim hakkınızda nr hayırlıysa onu versin güzel haberler alın inşaAllah

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım Ben 8.güde kan tahlili yaptırdım sonuç negatifti.Onun için hiç ümitli değilim.Dondurulmuş embriyo da yok
Çok üzüldüm Allah mutlaka nasip edecektir inşallah üzülmeyinDua etmeye devam edelim benim de dondurulmuş embriyom yok embriyolog bize; grade 2 yani yavaş gelişen 2 embriyonuz var onları dondurmuyoruz dedi

Benim de yarın 12. Gün inşallah Allah yüzümüzü güldürür. Benim de evde testler var ama yapmadım yarına enerjimi sakladım Allah’a sığınalım biz elimizden geleni yaptık beklicez...

Beta hcg 11.7 çıktı 13. Gün de bakıldı düşük mu sizce 2 gün sonra tekrar kan vereceğim olumlu mu olumsuz mu

göbekten yap bide yavaş yavaş yap 30 sn yeyi geçsin ilacı verişin bendede yakıyo ama sonrası hissetmiyorum.
Dun biraz yavas yaptim cok agriyinca bugun hizlica yapivereyim dedim yine cok yandi 3-5 dk fena yaniyo sonra deddgin gibi geciyo bisey hiisedilmiyo

Dun biraz yavas yaptim cok agriyinca bugun hizlica yapivereyim dedim yine cok yandi 3-5 dk fena yaniyo sonra deddgin gibi geciyo bisey hiisedilmiyo
benim yavaş yap demekteki maksadım sonra oluşan morlukları azaltmak. ne kadar hızlı yaparsan o kadar acır ve kanayıp morarır

Kizlar merhaba banada bir açıklık getirirmisiniz ilk denemem bir tumurtam vardı pcosluyum yumurtamin kalitesi çok yüksekti çözüldüğünde gelişmeye devam ediyordu bugün 10cu gunumdu dayanamadım test yaptım 0.100 çıktı salı günü tekrar yapicam sizce cogalirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…