Amin inşaAllah ümidinizi kesmryin. Rabbim hakkınızda nr hayırlıysa onu versin güzel haberler alın inşaAllahMerhaba Arkadaşlar.Rabbim isteyen herkese tez vakitte bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBana 20 kasımda dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.9. İdrar testi yaptım silik çizgi çıkmadı.Çok üzüldüm haliyle.Ama bu şekilde yanıltıcı sonuçlar çok çıkabiliyormuş diye çok okudum.İdrarda göremeyip kana pozitifi gören.İnşallah ben de kan da pozitifi görürüm yarın 12.gün ve kan testi vericem.Evde yedek gebelik testi var ama yapmak hiç içimden gelmiyor.Bakalım Rabbimin takdiri ne olacak.Dualarınızı bekliyorum
Amin sizinde gönlünüze göre versin güzel haberler alın inşallahBende dün transfer oldum. Beklemedeyim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Çok teşekkürü ederim inşallahAmin inşaAllah ümidinizi kesmryin. Rabbim hakkınızda nr hayırlıysa onu versin güzel haberler alın inşaAllah
Amin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsinAmin sizinde gönlünüze göre versin güzel haberler alın inşallah
Çok üzüldümİnşallah hayırlı haberler alırsın canım Ben 8.güde kan tahlili yaptırdım sonuç negatifti.Onun için hiç ümitli değilim.Dondurulmuş embriyo da yok
Benim de yarın 12. Gün inşallah Allah yüzümüzü güldürür.Merhaba Arkadaşlar.Rabbim isteyen herkese tez vakitte bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBana 20 kasımda dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.9. İdrar testi yaptım silik çizgi çıkmadı.Çok üzüldüm haliyle.Ama bu şekilde yanıltıcı sonuçlar çok çıkabiliyormuş diye çok okudum.İdrarda göremeyip kana pozitifi gören.İnşallah ben de kan da pozitifi görürüm yarın 12.gün ve kan testi vericem.Evde yedek gebelik testi var ama yapmak hiç içimden gelmiyor.Bakalım Rabbimin takdiri ne olacak.Dualarınızı bekliyorum
Dun biraz yavas yaptim cok agriyinca bugun hizlica yapivereyim dedim yine cok yandi 3-5 dk fena yaniyo sonra deddgin gibi geciyo bisey hiisedilmiyogöbekten yap bide yavaş yavaş yap 30 sn yeyi geçsin ilacı verişin bendede yakıyoama sonrası hissetmiyorum.
Hadi insaallah pozitif sonic alirsin canim memleket malatya mi bu arada orda mi tedavi goruyorsunİnşallahhbenim 10 aralıkta ama ben 9unda kan veririm.
Aminn cok teşekkür ederim hepimize insaallahRabbim inşaAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin
benim yavaş yap demekteki maksadım sonra oluşan morlukları azaltmak. ne kadar hızlı yaparsan o kadar acır ve kanayıp morarırDun biraz yavas yaptim cok agriyinca bugun hizlica yapivereyim dedim yine cok yandi 3-5 dk fena yaniyo sonra deddgin gibi geciyo bisey hiisedilmiyo
Düşük başlayıp devam edenler de oldu önemli olan ikiye katlaması canım inşBeta hcg 11.7 çıktı 13. Gün de bakıldı düşük mu sizce 2 gün sonra tekrar kan vereceğim olumlu mu olumsuz mu
Benim de yarın 12. Gün inşallah Allah yüzümüzü güldürür.Benim de evde testler var ama yapmadım yarına enerjimi sakladım Allah’a sığınalım biz elimizden geleni yaptık beklicez...
Sonucun kaç çıktı canimKızlar iyi akşamlar benimde bugün transfer sonrası 9.günüm.az evvel test yaptım çıkmadı.endişelendim açıkçası
Evet canım malatyadayım. Bu kadar emek veriyoruz. Herkes pozitif sonuç alsın bende beraber inşallahHadi insaallah pozitif sonic alirsin canim memleket malatya mi bu arada orda mi tedavi goruyorsun
Anladim canim cok teşekkür ederim artik oyle yapaym bendebenim yavaş yap demekteki maksadım sonra oluşan morlukları azaltmak. ne kadar hızlı yaparsan o kadar acır ve kanayıp morarır
Amin insaallah benimde memleket malatya ama konyadayimEvet canım malatyadayım. Bu kadar emek veriyoruz. Herkes pozitif sonuç alsın bende beraber inşallah
Benim de 12. Gün (transfer günü dahil) betahcg değerim 30.27 çıktı düşük mü canım korkuyorumBeta hcg 11.7 çıktı 13. Gün de bakıldı düşük mu sizce 2 gün sonra tekrar kan vereceğim olumlu mu olumsuz mu