Amin inşaAllahHepimiz için en hayırlısı en güzeli nasip olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaAllahHepimiz için en hayırlısı en güzeli nasip olsun inşallah
Canım naptın? Testi tekrarladin mi?inşallah güzel haberlerle gelirsinya benimde bugün 4.günüm yaptım test.0.1 çıktı sizin epey yüksek bana göre. son durumunuz nedir merak ettim
Evet test yaptım ben evde. Erken gebelik testi yaptım 8nci gün. Birtane de normal gebelik testi yaptım ikisinde de çıktı. Ama okuduklarıma göre idrarda çıkmadan kanda çıkanda oluyor ümitsizlenmeyinPozitifi alan arkadaşlar hayırlı olsun. İdrar testi yaptınızmı daha önceden?benim bugün 8. Günüm idrar negatif çıktı adet hissi var sadece. Test yaptırsam çıkarmıki
Rabbim hayırlısını versin hakkınızda inşallah güzel sonuçlar alırsınızEvet test yaptım ben evde. Erken gebelik testi yaptım 8nci gün. Birtane de normal gebelik testi yaptım ikisinde de çıktı. Ama okuduklarıma göre idrarda çıkmadan kanda çıkanda oluyor ümitsizlenmeyin
ilk kan verince yazıcamCanım naptın? Testi tekrarladin mi?inşallah güzel haberlerle gelirsin
Bugün keseyi gördük bebek ve kalp atışları için10 gün sonraya gün verdi ama hala içim rahat değilbinleri
İki gün sonra vericem diye yazmışsın merak ettimayy hadi inşallah tutunmustur bebeğin bize de umut olilk kan verince yazıcam
2 günde bir verip takip etsen canımBugün keseyi gördük bebek ve kalp atışları için10 gün sonraya gün verdi ama hala içim rahat değil
Bugün keseyi gördük bebek ve kalp atışları için10 gün sonraya gün verdi ama hala içim rahat değil
Amin tatlım Ben sabredip 2 Aralık pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam inşallahAz kalmış rabbım yüzünü güldürsün inşallah. Pazartesi günü benimde tahlilim 4 Kasım Pazartesi günüydü dayanamadım daha fazla 3 Kasım akşamüstü 4 de verdim. :))
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım Ben 8.güde kan tahlili yaptırdım sonuç negatifti.Onun için hiç ümitli değilim.Dondurulmuş embriyo da yokBenim de tahlil tarihim 2 Aralık inşallah hayırlı haberler alırız ve veririz
Bende dün transfer oldum. Beklemedeyim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Merhaba arkadaslarr bende dün transfer oldumm bekleme sürecine girdim yani Rabbim isteyen herkese yavrusunu kucagina aldigi gunu gormeyo nasip etsin. Bu arada oksapar igneyede dun basladim cok canimi yakiyo yaprken ve sonrasinda sizdede durum oyle mi kullananlarda yani
Yaa hadi insaallah ikimizde olumlu sonuc alirizz benim test gunu 12 aralik senin de miBende dün transfer oldum. Beklemedeyim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
göbekten yap bide yavaş yavaş yap 30 sn yeyi geçsin ilacı verişin bendede yakıyo ama sonrası hissetmiyorum.Merhaba arkadaslarr bende dün transfer oldumm bekleme sürecine girdim yani Rabbim isteyen herkese yavrusunu kucagina aldigi gunu gormeyo nasip etsin. Bu arada oksapar igneyede dun basladim cok canimi yakiyo yaprken ve sonrasinda sizdede durum oyle mi kullananlarda yani
İnşallahhbenim 10 aralıkta ama ben 9unda kan veririm.Yaa hadi insaallah ikimizde olumlu sonuc alirizz benim test gunu 12 aralik senin de mi
Rabbim inşaAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsinMerhaba arkadaslarr bende dün transfer oldumm bekleme sürecine girdim yani Rabbim isteyen herkese yavrusunu kucagina aldigi gunu gormeyo nasip etsin. Bu arada oksapar igneyede dun basladim cok canimi yakiyo yaprken ve sonrasinda sizdede durum oyle mi kullananlarda yani