Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Pozitifi alan arkadaşlar hayırlı olsun. İdrar testi yaptınızmı daha önceden?benim bugün 8. Günüm idrar negatif çıktı adet hissi var sadece. Test yaptırsam çıkarmıki

Pozitifi alan arkadaşlar hayırlı olsun. İdrar testi yaptınızmı daha önceden?benim bugün 8. Günüm idrar negatif çıktı adet hissi var sadece. Test yaptırsam çıkarmıki
Evet test yaptım ben evde. Erken gebelik testi yaptım 8nci gün. Birtane de normal gebelik testi yaptım ikisinde de çıktı. Ama okuduklarıma göre idrarda çıkmadan kanda çıkanda oluyor ümitsizlenmeyin

Evet test yaptım ben evde. Erken gebelik testi yaptım 8nci gün. Birtane de normal gebelik testi yaptım ikisinde de çıktı. Ama okuduklarıma göre idrarda çıkmadan kanda çıkanda oluyor ümitsizlenmeyin
Rabbim hayırlısını versin hakkınızda inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bugün keseyi gördük bebek ve kalp atışları için10 gün sonraya gün verdi ama hala içim rahat değil

İçinizi ferah tuttun Rabbim ol dediyse kısmetinizde varsa o zaten sizinle olacaktır.. Az önce birine sormuşsunuz sizinle aynı durumdayım devam etti mi, gebeliğiniz diye başka msjlarına bakarsanız görürsünüz, kızı dünyaya gelmiş. Darısı başınıza .. Rabbim o evladıda annesine ailesine bağışlasın..

Selametle ..

Az kalmış rabbım yüzünü güldürsün inşallah. Pazartesi günü benimde tahlilim 4 Kasım Pazartesi günüydü dayanamadım daha fazla 3 Kasım akşamüstü 4 de verdim. :))
Amin tatlım 😇🤲🏼 Ben sabredip 2 Aralık pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam inşallah

Merhaba arkadaslarr bende dün transfer oldumm bekleme sürecine girdim yani Rabbim isteyen herkese yavrusunu kucagina aldigi gunu gormeyo nasip etsin.😍🤲🏻 Bu arada oksapar igneyede dun basladim cok canimi yakiyo yaprken ve sonrasinda sizdede durum oyle mi kullananlarda yani

Merhaba arkadaslarr bende dün transfer oldumm bekleme sürecine girdim yani Rabbim isteyen herkese yavrusunu kucagina aldigi gunu gormeyo nasip etsin.😍🤲🏻 Bu arada oksapar igneyede dun basladim cok canimi yakiyo yaprken ve sonrasinda sizdede durum oyle mi kullananlarda yani
Bende dün transfer oldum. Beklemedeyim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

göbekten yap bide yavaş yavaş yap 30 sn yeyi geçsin ilacı verişin bendede yakıyo 😰ama sonrası hissetmiyorum.

Merhaba Arkadaşlar.Rabbim isteyen herkese tez vakitte bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏Bana 20 kasımda dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.9. İdrar testi yaptım silik çizgi çıkmadı.Çok üzüldüm haliyle.Ama bu şekilde yanıltıcı sonuçlar çok çıkabiliyormuş diye çok okudum.İdrarda göremeyip kana pozitifi gören.İnşallah ben de kan da pozitifi görürüm 🤲yarın 12.gün ve kan testi vericem.Evde yedek gebelik testi var ama yapmak hiç içimden gelmiyor.Bakalım Rabbimin takdiri ne olacak.Dualarınızı bekliyorum🙏

Rabbim inşaAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin

X