Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim 14. Günümden itibaren dajada yükseldi canım kaçıncı gün embiriyosuydu 🥰
Merhaba benimde perşembe transferim oldu heyecan dorukta ve zaman geçmiyor. Dün akşam test yaptık tek çizgi çıktı. Olumsuz düşünmeli miyim bilmiyorum ilk tüp bebek denemem kasıklarımda ağrı belimde aağrı var halsizlik oluyor korkuyorum bir yandan da. Bana tecrübelerinizi yazar mısınız ?

Merhaba benimde perşembe transferim oldu heyecan dorukta ve zaman geçmiyor. Dün akşam test yaptık tek çizgi çıktı. Olumsuz düşünmeli miyim bilmiyorum ilk tüp bebek denemem kasıklarımda ağrı belimde aağrı var halsizlik oluyor korkuyorum bir yandan da. Bana tecrübelerinizi yazar mısınız ?
Selam canım hayırlı olsun bende tam anlamıyla öyle bir belirti olmadı bi ara ara kasık ağrılarım oldu onun dışında anaokulunda çalışıyorum gayette hayatıma devam ettim kendinde belirti aramamaya çalış belirtisi olupta negatif sonuç alanda duydum hayırlısını iste hep 🙏🏻🙏🏻♥️ Yanlız test için çok erken değilmi kaçıncı günün ve kaçıncı gün embiriyosu

daha çok erken. ayrıca idrarda geç çıkıyor. kendini boşu boşuna strese sokma. gününde git kanda baktır. daha 6. günündesin

Selam canım hayırlı olsun bende tam anlamıyla öyle bir belirti olmadı bi ara ara kasık ağrılarım oldu onun dışında anaokulunda çalışıyorum gayette hayatıma devam ettim kendinde belirti aramamaya çalış belirtisi olupta negatif sonuç alanda duydum hayırlısını iste hep 🙏🏻🙏🏻♥ Yanlız test için çok erken değilmi kaçıncı günün ve kaçıncı gün embiriyosu
Bende çalışıyorum devam da ediyorum çalışmaya ama hep bir korku hissediyorum 5. Gün embriyosuydu. Sanırım erken davrandım ama heyecan en zor bölümü bu 12 günmüş meğerse. Transfer günüyle birlikte bugün 6. Günüm ben dün yapmıştım testi.

Bende çalışıyorum devam da ediyorum çalışmaya ama hep bir korku hissediyorum 5. Gün embriyosuydu. Sanırım erken davrandım ama heyecan en zor bölümü bu 12 günmüş meğerse. Transfer günüyle birlikte bugün 6. Günüm ben dün yapmıştım testi.
Zaten transferden daha fena bekleme sürevi iki gün sonra gidip kan ver bakalım nasıl olucak

Benim 14. Günümden itibaren dajada yükseldi canım kaçıncı gün embiriyosuydu 🥰
3. Gün embriyosuydu Pazartesi yumurtalar toplanmıştı Perşembe transfer olmuştu. İnşallah dediğiniz gibi olur tekrar test yaptıracağız🤲🏼🙏🏼 Olumlu sonuçlar almak ümidiyle iyi geceler herkese😇🥰

Arkadaşlar mrb size bişe soracam. Bugün transferimin 14.günü 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi. Dün ve bugün kahverengi leke geldi normal mi. Bide kan değerim yüksek çıktı ama bugün başka hastaneye gittim vajinal ultrason la keseyi göremedi. Randevum kendi doktoruma cuma günü bugün görülmeyip cuma günü görülürmü acaba bi bilen arkadaşlar yardım edebilirmi?

Arkadaşlar mrb size bişe soracam. Bugün transferimin 14.günü 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi. Dün ve bugün kahverengi leke geldi normal mi. Bide kan değerim yüksek çıktı ama bugün başka hastaneye gittim vajinal ultrason la keseyi göremedi. Randevum kendi doktoruma cuma günü bugün görülmeyip cuma günü görülürmü acaba bi bilen arkadaşlar yardım edebilirmi?
Canım kahve lekeler oluyor , benim 12 hafta nerdeyse geldi öyle lekeler
Kaç çıktı değerin ?
Test gününden 10 gün sonra git demişti keseye doktorum bana yanlış hatırlamıyorsam , erken yani sizin

Canım kahve lekeler oluyor , benim 12 hafta nerdeyse geldi öyle lekeler
Kaç çıktı değerin ?
Test gününden 10 gün sonra git demişti keseye doktorum bana yanlış hatırlamıyorsam , erken yani sizin
Canım kan değerim 4484 çıktı değere göre doktor da dedi görünmesi lazım diye vajinal ultrason da çok üzgünüm 😢

Canım kan değerim 4484 çıktı değere göre doktor da dedi görünmesi lazım diye vajinal ultrason da çok üzgünüm 😢
Vajinal bakıtmamıştım hiç, karından beklemiştim . İnş görünür bi sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle . Değerin düzenli artmış mıydı kaç gün takip ettin

Vajinal bakıtmamıştım hiç, karından beklemiştim . İnş görünür bi sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle . Değerin düzenli artmış mıydı kaç gün takip ettin
Düzenli arttı canım hatta 2 kattan fazlada arttı ama bilemiyorum inşallah bi sorun yokturdur. Sen transferden kaç gün sonra ultrason da gördün canım

Düzenli arttı canım hatta 2 kattan fazlada arttı ama bilemiyorum inşallah bi sorun yokturdur. Sen transferden kaç gün sonra ultrason da gördün canım

Canım ben 20 ağustosta transfer oldum,11. Günüm test günümdü.
7. Günüm 98 , 9. Günüm 248, 11. Günüm 991 di. doktor 15 gün sonra muayene kese ve kalp atışı için demişti .

X