- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
Normalde transfer günü sayılmaz canım yanı seninki 11.gün 30 ise 12.gün 70-80 olacak ki gayet normal inşallah kat kat artar canımBenim de 12. Gün (transfer günü dahil) betahcg değerim 30.27 çıktı düşük mü canım korkuyorum
İnşallah canım benim aminNormalde transfer günü sayılmaz canım yanı seninki 11.gün 30 ise 12.gün 70-80 olacak ki gayet normal inşallah kat kat artar canım
Benim 14. Günümden itibaren dajada yükseldi canım kaçıncı gün embiriyosuyduİnşallah canım benim amin
Merhaba benimde perşembe transferim oldu heyecan dorukta ve zaman geçmiyor. Dün akşam test yaptık tek çizgi çıktı. Olumsuz düşünmeli miyim bilmiyorum ilk tüp bebek denemem kasıklarımda ağrı belimde aağrı var halsizlik oluyor korkuyorum bir yandan da. Bana tecrübelerinizi yazar mısınız ?Benim 14. Günümden itibaren dajada yükseldi canım kaçıncı gün embiriyosuydu
Selam canım hayırlı olsun bende tam anlamıyla öyle bir belirti olmadı bi ara ara kasık ağrılarım oldu onun dışında anaokulunda çalışıyorum gayette hayatıma devam ettim kendinde belirti aramamaya çalış belirtisi olupta negatif sonuç alanda duydum hayırlısını iste hepMerhaba benimde perşembe transferim oldu heyecan dorukta ve zaman geçmiyor. Dün akşam test yaptık tek çizgi çıktı. Olumsuz düşünmeli miyim bilmiyorum ilk tüp bebek denemem kasıklarımda ağrı belimde aağrı var halsizlik oluyor korkuyorum bir yandan da. Bana tecrübelerinizi yazar mısınız ?
daha çok erken. ayrıca idrarda geç çıkıyor. kendini boşu boşuna strese sokma. gününde git kanda baktır. daha 6. günündesinMerhaba benimde perşembe transferim oldu heyecan dorukta ve zaman geçmiyor. Dün akşam test yaptık tek çizgi çıktı. Olumsuz düşünmeli miyim bilmiyorum ilk tüp bebek denemem kasıklarımda ağrı belimde aağrı var halsizlik oluyor korkuyorum bir yandan da. Bana tecrübelerinizi yazar mısınız ?
merhaba 12.ci gününüzde yaptirdiginiz kan testi kaçtı acabaBenim 14. Günümden itibaren dajada yükseldi canım kaçıncı gün embiriyosuydu
Selam gittim bir başka hastaneye orada kan verdim 12. Gün 83 14. 176 16. Gün 377 çıktı nir hafta sonra kese görmeye gittimmerhaba 12.ci gününüzde yaptirdiginiz kan testi kaçtı acaba
Bende çalışıyorum devam da ediyorum çalışmaya ama hep bir korku hissediyorum 5. Gün embriyosuydu. Sanırım erken davrandım ama heyecan en zor bölümü bu 12 günmüş meğerse. Transfer günüyle birlikte bugün 6. Günüm ben dün yapmıştım testi.Selam canım hayırlı olsun bende tam anlamıyla öyle bir belirti olmadı bi ara ara kasık ağrılarım oldu onun dışında anaokulunda çalışıyorum gayette hayatıma devam ettim kendinde belirti aramamaya çalış belirtisi olupta negatif sonuç alanda duydum hayırlısını iste hep♥ Yanlız test için çok erken değilmi kaçıncı günün ve kaçıncı gün embiriyosu
Ptesi günü kan tahlilim beklemek baya bir zormuş.daha çok erken. ayrıca idrarda geç çıkıyor. kendini boşu boşuna strese sokma. gününde git kanda baktır. daha 6. günündesin
Zaten transferden daha fena bekleme sürevi iki gün sonra gidip kan ver bakalım nasıl olucakBende çalışıyorum devam da ediyorum çalışmaya ama hep bir korku hissediyorum 5. Gün embriyosuydu. Sanırım erken davrandım ama heyecan en zor bölümü bu 12 günmüş meğerse. Transfer günüyle birlikte bugün 6. Günüm ben dün yapmıştım testi.
3. Gün embriyosuydu Pazartesi yumurtalar toplanmıştı Perşembe transfer olmuştu. İnşallah dediğiniz gibi olur tekrar test yaptıracağızBenim 14. Günümden itibaren dajada yükseldi canım kaçıncı gün embiriyosuydu
Zaten transferden daha fena bekleme sürevi iki gün sonra gidip kan ver bakalım nasıl olucak
tamam bir de öyle baktırayımZaten transferden daha fena bekleme sürevi iki gün sonra gidip kan ver bakalım nasıl olucak
Canım kahve lekeler oluyor , benim 12 hafta nerdeyse geldi öyle lekelerArkadaşlar mrb size bişe soracam. Bugün transferimin 14.günü 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi. Dün ve bugün kahverengi leke geldi normal mi. Bide kan değerim yüksek çıktı ama bugün başka hastaneye gittim vajinal ultrason la keseyi göremedi. Randevum kendi doktoruma cuma günü bugün görülmeyip cuma günü görülürmü acaba bi bilen arkadaşlar yardım edebilirmi?
Canım kan değerim 4484 çıktı değere göre doktor da dedi görünmesi lazım diye vajinal ultrason da çok üzgünümCanım kahve lekeler oluyor , benim 12 hafta nerdeyse geldi öyle lekeler
Kaç çıktı değerin ?
Test gününden 10 gün sonra git demişti keseye doktorum bana yanlış hatırlamıyorsam , erken yani sizin
Vajinal bakıtmamıştım hiç, karından beklemiştim . İnş görünür bi sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle . Değerin düzenli artmış mıydı kaç gün takip ettinCanım kan değerim 4484 çıktı değere göre doktor da dedi görünmesi lazım diye vajinal ultrason da çok üzgünüm
Düzenli arttı canım hatta 2 kattan fazlada arttı ama bilemiyorum inşallah bi sorun yokturdur. Sen transferden kaç gün sonra ultrason da gördün canımVajinal bakıtmamıştım hiç, karından beklemiştim . İnş görünür bi sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle . Değerin düzenli artmış mıydı kaç gün takip ettin
Düzenli arttı canım hatta 2 kattan fazlada arttı ama bilemiyorum inşallah bi sorun yokturdur. Sen transferden kaç gün sonra ultrason da gördün canım
Yani ben karından görünene kadar bekledim . Vajinal baktırmadım hiçDüzenli arttı canım hatta 2 kattan fazlada arttı ama bilemiyorum inşallah bi sorun yokturdur. Sen transferden kaç gün sonra ultrason da gördün canım