İnşallah bi sıkıntı yoktur canım, evet sonradan düşmüş biraz . Tahminimce 6 binleri görmesi gerekiyordu . Rabbim yardımcın olsun.Kızlar merhaba 5 Kasım'da 5. Gün embriyosu transferi oldum değerlerim şöyle
10.gün 58
12.gün 143
14.gün 375
23.gün 3885
Yarın ultrason randevum var ancak hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum en son ki değer az artmazmis mi sizce de dünden beri içim içimi yiyor
Yaaa çok güzel hayırlı sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah canımEvet canım ikiz❤
Tebrik ederim canım hayırlı olsun ikiz bebişlerinBen 4. Gün yaptım negatif 11. gün 997 ile ikizlere gebeyim çok şükürbenimde merkezim gürgan klinik. Toplamda üçüncü gürgan klinikte ilk tedavim de pozitif oldu haberini bekliyorum canım
Teşekkür ederim canım darısı isteyen, bekleyen herkese olsun inşallahTebrik ederim canım hayırlı olsun ikiz bebişlerin
Benim de tahlil tarihim 2 AralıkMerhaba bayanlar. Ben 19 kasımda 2 embriyo ile ilk transferi yaptırdım.Sanırım ilaçlardan kasık ağrısı var ve bir şey hissedemediğim için moralim bozuk.2 aralıkta tahlil yapmam istendi beklemek çok zor..
Amin canım benim de tahlil tarihim 2 Aralık dua et canım benimTeşekkür ederim canım darısı isteyen, bekleyen herkese olsun inşallah
Az kalmış rabbım yüzünü güldürsün inşallah. Pazartesi günü benimde tahlilim 4 Kasım Pazartesi günüydü dayanamadım daha fazla 3 Kasım akşamüstü 4 de verdim. :))Amin canım benim de tahlil tarihim 2 Aralık dua et canım benim
Kaçıncı gündü 12 mi? Bir de taze embriyo mu donmuş muydu? Değerler ona göre değişebilirmuşMerhaba kızlar. Ben beta 489 çıktı. İkiz mi acaba? Ptesi tekrar test yaptıracagım
Ben 10ncu gün yaptım transferin ilk gününü saymazsak. Donmuş embriyoyduKaçıncı gündü 12 mi? Bir de taze embriyo mu donmuş muydu? Değerler ona göre değişebilirmuş
Tebrik ederim. Rabbim kucagınıza almayı da nasip etsin inşaAllah. İsteyen herkesede nasip etsinBen bugün aldım sonucumu 11. Gün 145 çıktı
Donmuş embriyoların değeri tazeye göre yüksek çıkıyormuş. Benim de dönmüştü ama değerlere göre de ikiz olabilirsinBen 10ncu gün yaptım transferin ilk gününü saymazsak. Donmuş embriyoydu
Amin inşallah sonuç bekleyen isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbimTebrik ederim. Rabbim kucagınıza almayı da nasip etsin inşaAllah. İsteyen herkesede nasip etsin
Rabbimden umut kesilmez. Elbet bir zamanı oluyor bize de sabretmek düşüyor. Gene çok şükürAmin inşallah sonuç bekleyen isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbimöyle umutsuzdum ki anlatamam
Hımm anladım hayırlısı olsun bakalım ne çıkacakDonmuş embriyoların değeri tazeye göre yüksek çıkıyormuş. Benim de dönmüştü ama değerlere göre de ikiz olabilirsinbenim 145
Çok teşekkür ederim şükür umudu veren sonucun mucizesini de gösterdi❤Rabbimden umut kesilmez. Elbet bir zamanı oluyor bize de sabretmek düşüyor. Gene çok şükür ❤
Bende merakla bekliyorum 2'li transfer oldum bende düşük değerde bile çıkabiliyormuşHımm anladım hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak
Aa öylemiymiş hayırlısı olsun hakkınızda ozaman. Ben tam bilemiyorum da degerlerw göre ne çıktıgını da. Buralarda birkaç kişiden görmüştüm oyüzden ikiz mi acaba diye sormak istedim.Bende merakla bekliyorum 2'li transfer oldum bende düşük değerde bile çıkabiliyormuş
Hepimiz için en hayırlısı en güzeli nasip olsun inşallahAa öylemiymiş hayırlısı olsun hakkınızda ozaman. Ben tam bilemiyorum da degerlerw göre ne çıktıgını da. Buralarda birkaç kişiden görmüştüm oyüzden ikiz mi acaba diye sormak istedim.