Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar merhaba bugün dondurulmuş transferden sonra( 5.gun 3bb kalite ilk deneme tek embriyo )3.gunum ilk 2 gün sol kasikta ağrı vardı ve transferden eve geldiğimde bir anda giren ağrı oldu dünde devam etti bu beni çok korkuttu tek taraflı olması dış gebelik fikrini düşündürdü.Bugun ise sağ kasikta ara ara sanki adet olacakmis gibi hafif bi kramp yaşadım nr olduğuu bilemiyorum çok zor geciyo bu günler olumsuzluğa kapılıyorum ne alıntı ne uyku ne iştah hiçbir belirti yok bilen kimsem yok paylaşacak sizden başka lütfen yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar allah bekleyen herkesin hepimizin gönlündeki nasip etsin benimde 4.deneme transferim dün oldu beklemedeyim genelde yatıyorum protein ağırlıklı besleniyorum siz neler yapıyorsunuz

İnş olumlu sonuç alırsın iyi düşün iyi olsun, belirti arama , çoğumuzun belirtisi yoktu .sabırla bekle inş rabbim kucağını doldursun.

Merhaba arkadaşlar allah bekleyen herkesin hepimizin gönlündeki nasip etsin benimde 4.deneme transferim dün oldu beklemedeyim genelde yatıyorum protein ağırlıklı besleniyorum siz neler yapıyorsunuz
Benimde pazartesi oldu 2 gün yattim bugün dışarıdaydım ananas bol su bol meyve yedim kabız olma sakin kuru kayısı ardından 1 bardak su iç güzel.cozum.oldu agrin var mı acaba akinti falan

Ceviz, badem, fındık, kabak çekirdeği yedim 3 gün genelde yattım ara ara yürüdüm kan dolaşımı için.

Benimde pazartesi oldu 2 gün yattim bugün dışarıdaydım ananas bol su bol meyve yedim kabız olma sakin kuru kayısı ardından 1 bardak su iç güzel.cozum.oldu agrin var mı acaba akinti falan
Cevabınız için teşekkür ederim, yok kabız olmadım kayısı yiyorum ananas ta, ceviz badem tüketiyorum akıntım henüz yok, ağrım da yok sanki ara da kasık ağrım oluyor ama bilmiyorum

Cevabınız için teşekkür ederim, yok kabız olmadım kayısı yiyorum ananas ta, ceviz badem tüketiyorum akıntım henüz yok, ağrım da yok sanki ara da kasık ağrım oluyor ama bilmiyorum
Benimde aynı şekilde devam ediyo bugün yine hafif bi kasik ağrısı yaşadım okadar hiç ağrı sizi olmaması bu kadar normal olmamiz ne kadar doğru bilemiyorum bi elektrik carpmaai gibi şeylerden bahsediyolar pozitif olanlar akinti olduğunu söylüyorlar ben hiç farklı bişey hissetmiyorum umarım miniklerimiz bizimledir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…