Zararlı mı canım vajinal baktırmakYani ben karından görünene kadar bekledim . Vajinal baktırmadım hiç
Zararlı değil diyor doktorlar , çoğu kişi de vajinal baktırıyor . İnş tez zamanda görürsün , yaz buraya da müjdeli haberlerini .Zararlı mı canım vajinal baktırmak
Aynı bentamam bir de öyle baktırayımkaramsar biriyim umarım her şey yolundadır hep aklıma kötü geliyor
Yükselirrr3. Gün embriyosuydu Pazartesi yumurtalar toplanmıştı Perşembe transfer olmuştu. İnşallah dediğiniz gibi olur tekrar test yaptıracağızOlumlu sonuçlar almak ümidiyle iyi geceler herkese
İnş olumlu sonuç alırsın iyi düşün iyi olsun, belirti arama , çoğumuzun belirtisi yoktu .sabırla bekle inş rabbim kucağını doldursun.Arkadaşlar merhaba bugün dondurulmuş transferden sonra( 5.gun 3bb kalite ilk deneme tek embriyo )3.gunum ilk 2 gün sol kasikta ağrı vardı ve transferden eve geldiğimde bir anda giren ağrı oldu dünde devam etti bu beni çok korkuttu tek taraflı olması dış gebelik fikrini düşündürdü.Bugun ise sağ kasikta ara ara sanki adet olacakmis gibi hafif bi kramp yaşadım nr olduğuu bilemiyorum çok zor geciyo bu günler olumsuzluğa kapılıyorum ne alıntı ne uyku ne iştah hiçbir belirti yok bilen kimsem yok paylaşacak sizden başka lütfen yardımcı olun
Benimde pazartesi oldu 2 gün yattim bugün dışarıdaydım ananas bol su bol meyve yedim kabız olma sakin kuru kayısı ardından 1 bardak su iç güzel.cozum.oldu agrin var mı acaba akinti falanMerhaba arkadaşlar allah bekleyen herkesin hepimizin gönlündeki nasip etsin benimde 4.deneme transferim dün oldu beklemedeyim genelde yatıyorum protein ağırlıklı besleniyorum siz neler yapıyorsunuz
Zararlı mı canım vajinal baktırmakYani ben karından görünene kadar bekledim . Vajinal baktırmadım hiç
İnşallah canım inşallahZararlı değil diyor doktorlar , çoğu kişi de vajinal baktırıyor . İnş tez zamanda görürsün , yaz buraya da müjdeli haberlerini .
Benim 7. Haftaya kadar hep vajinal bakıldı hiçbir sakıncası yok içini ferah tut doktorlar bilir işiniZararlı mı canım vajinal baktırmak
İnşallah canım inşallah
Merhaba Doğu fertilde mi tedavi oldunuzEvet canım malatyadayım. Bu kadar emek veriyoruz. Herkes pozitif sonuç alsın bende beraber inşallah
Ceviz, badem, fındık, kabak çekirdeği yedim 3 gün genelde yattım ara ara yürüdüm kan dolaşımı için.Merhaba arkadaşlar allah bekleyen herkesin hepimizin gönlündeki nasip etsin benimde 4.deneme transferim dün oldu beklemedeyim genelde yatıyorum protein ağırlıklı besleniyorum siz neler yapıyorsunuz
Beta 68 olmuş çok mutluyum canımYükselirrriyi haberlerini
Yaz mutlaka bana
Yok canım gözde akademide oldumMerhaba Doğu fertilde mi tedavi oldunuz
Kaçıncı haftada kese gözüktü canımBenim 7. Haftaya kadar hep vajinal bakıldı hiçbir sakıncası yok içini ferah tut doktorlar bilir işini
Ben de Doğu fertilde 4. Transferimi oldum. Sizin doktorunuz kim acaba ?Yok canım gözde akademide oldum
Cevabınız için teşekkür ederim, yok kabız olmadım kayısı yiyorum ananas ta, ceviz badem tüketiyorum akıntım henüz yok, ağrım da yok sanki ara da kasık ağrım oluyor ama bilmiyorumBenimde pazartesi oldu 2 gün yattim bugün dışarıdaydım ananas bol su bol meyve yedim kabız olma sakin kuru kayısı ardından 1 bardak su iç güzel.cozum.oldu agrin var mı acaba akinti falan
İnşallah olumlu sonuçlanır. Bizimde yüzümüz güler. Doktorum Zercan hanımBen de Doğu fertilde 4. Transferimi oldum. Sizin doktorunuz kim acaba ?
Amin inşallah. Benim doktorum da Uğraş Uçar. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİnşallah olumlu sonuçlanır. Bizimde yüzümüz güler. Doktorum Zercan hanım
Benimde aynı şekilde devam ediyo bugün yine hafif bi kasik ağrısı yaşadım okadar hiç ağrı sizi olmaması bu kadar normal olmamiz ne kadar doğru bilemiyorum bi elektrik carpmaai gibi şeylerden bahsediyolar pozitif olanlar akinti olduğunu söylüyorlar ben hiç farklı bişey hissetmiyorum umarım miniklerimiz bizimledir umarımCevabınız için teşekkür ederim, yok kabız olmadım kayısı yiyorum ananas ta, ceviz badem tüketiyorum akıntım henüz yok, ağrım da yok sanki ara da kasık ağrım oluyor ama bilmiyorum