Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Günaydınlar benim de transferim 21 Kasım’da oldu. Yani bugün 4. Günüm. Dün sol kasıkta ağrı vardı. Bugün her ikisinde ağrı başladı. Çok heyecanlıyım inşallah hepimizin emekleri boşa gitmez

Canım testi yaptın mı merak ettim sonucu?inşallah güzel sonuçlarla gelirsin buraya
Yaptım ama tek çizgibu sefer oldu diye pek umutluydum..2 tane 5.gün embriyosu..en azından biri bile tutsa çok silik de olsa çıkmalıydı diye kafamın içinde dönen deli sorularla beraber test günümü beklemekten başka çarem yok..bilmiyorum bu sefer de olmayacaksa, ne zaman olacak inanın bilmiyorum..

Kozlar transferden bir gün önce taransferim iotal oldu. Sebep ise progesteron hormanu yeterince yükselmemesi. İğne vuruluyorum ve jelde kullanıyordum buna rağmen yükselmemiş neden oldu aceba başına gelen var mı? Şimdi ilaçları bıraktım adeti bekliyorum yeniden transfere hazırlık yapılacak . Gene yükselmeme olur mu aceba

Cwnim kacinci gun daha bi bekle arkadas 10 gun idrar testinde negativ alip ayni gun kanda pozitiv gordu lutfen

Canım benim başta ikizdi 6. gün kan testi yaptırdım 33 çıktı idrar testleri en erken değerin 25 olunca silik çıkıyor diye biliyorum ,hatta idrar testi saatler sonra hafif silik gibi olmuştu ,bence moralini bozma,dedimya benim ikizde bile o silik çizgi çıkmadı ki

Kızlar ben ayın 20sinde transfer oldum çok daraldım bunaldım bugünngidip kan testi verdim lütfen msjı gören dua etsin ufakta ols abi belirti çıksın o kadar ihtiyacım varki buna pskolojik olarak çok erken biliyorum ama yine bi umut rabbim isteyen herkese versin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah

Canim sende benim gbi cok erken yapmissn hayrlisiyla sonuclansin insallh

İki gün daha bekleseydin keşke daha net belli olurdu bende 20 Kasım'da transfer oldum cuma test günüm beklemeyecegim

Canım sen şimdi kaçıncı günündesin negatif çıksa sonradan yükselirmi acaba
Suan 7.gunum ve 5.gun kan testi yaptrdm 0.1 cikti.5.gun 2 embryo transferiydi.sabah idrarindan yatim saat sonra beklememis idrar ile test yaptim ve pozitif cikti bilemiyorum hangisini cddiye almaliyim 5.gun hcg kana karismamis olabilir yada 7.gunki test yanlis olabilir bende muallaktayim.sen sonucunu bildir insallh guzel sonuclanir

İnşallah canım bende negatif çıksa çarşamba 7gün tekrar yapıcam yılmak yok benimde 5.gün embriyosuydu 2embriyo transfer oldu Allah emeklerimizi boşa çıkatmasın inşallah

Çıktı canım 42 çıktı doktoruma sordum çok erken bişe diyemeyiz dedi allahım inşallah değerim düşmez de tutunmuştur bebişlerim
Çok güzel bence de hamilesin 2 gün sonra tekrarla 2-4 katına çıkarsa her şey iyi gidiyordur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…