Canım benimde idrar testinde çıkmıyor. Baktırdınmı tekrar kan testineKizlar bugun transferin 7.gunu sabah idrarindan yarim saat snra erken gebelkk testi yaptim renkler birbirine karisti sobra dagilinca silik ikinci cizgi cikti sonrasinda 2 saatlik idrarla ayni testten yaptim ilk basta cook silik aradan yarim saat 1 saat gecince gayet belli olan pembe ikinci cizgi cikti sizce sonic olumlumudur 5.gun kan testim 0 idi
Aa üzüldüm canım ya öylede mi oluyor ümitlenip olmaması daha kötü ama basım adet oldun ilaçlarına devam etmiyor muydun adet değilde kanama olmasın sonucunu aldın mıIyi akşamlar benimde ilk transferim 15 Kasım da transfer oldu. 9. ve 10. Günü test yaptım çift çizgi çıktı. 11. gün kan verdim sonuçlar gelmeden akşam adet oldum. Çokkk üzgünüm.. Hamileyim diye çok sevinmiştim..
3 4 saat sürdü. Bilmiyorum kan sonuçları yarın çıkacak.ilaçları kullanıyorum..Aa üzüldüm canım ya öylede mi oluyor ümitlenip olmaması daha kötü ama basım adet oldun ilaçlarına devam etmiyor muydun adet değilde kanama olmasın sonucunu aldın mı
İlaçlar devam ederken adet beklenmez canım hatta az önce aradım bende hemşireyi adet ağrım var test gününden önce adet tarihim diye ilaçlar önler dedi sen dinlen bence yarını bekle yine inşallah bebişin seninledir ağrın var mı3 4 saat sürdü. Bilmiyorum kan sonuçları yarın çıkacak.ilaçları kullanıyorum..
Sağol canım yok ağrım. Dün akşam ağrım vardı sonra Kanama bitince geçti. Bugün de hiç ağrım olmadıİlaçlar devam ederken adet beklenmez canım hatta az önce aradım bende hemşireyi adet ağrım var test gününden önce adet tarihim diye ilaçlar önler dedi sen dinlen bence yarını bekle yine inşallah bebişin seninledir ağrın var mı
Senin yerleşme kanaması büyük ihtimal ya da düşük riski canım.kan sonuçlarını almadın mı?Sağol canım yok ağrım. Dün akşam ağrım vardı sonra Kanama bitince geçti. Bugün de hiç ağrım olmadı
Inşallah öyledir canım.. Yarın alacağım kan sonuçlarını.Senin yerleşme kanaması büyük ihtimal ya da düşük riski canım.kan sonuçlarını almadın mı?
Kanaman Durmuş inşallah beklediğimiz gibi olurInşallah öyledir canım.. Yarın alacağım kan sonuçlarını.
Inşallah canım.. Iyi geldi cevaplarınız morel oldu..Kanaman Durmuş inşallah beklediğimiz gibi olur
Sonuçlar aynı gün çıkıyor her yerde ve netten öğrenilebiliyorInşallah canım.. Iyi geldi cevaplarınız morel oldu..
Benim yarın çıkıyor..Sonuçlar aynı gün çıkıyor her yerde ve netten öğrenilebiliyor
O neden öyleymiş acaba? Acillerde genelde 1-2 saate çıkıyor.Benim yarın çıkıyor..
Hastane kendi detaylı bakacak mış.. Benimde gitme şansım yoktu. Sağlık ocağı aldı tüplere. Posta ile gönderdik.O neden öyleymiş acaba? Acillerde genelde 1-2 saate çıkıyor.
sağlık ocağında yaptırdıysanız ve sonuç çıkmışsa e-nabız dan bakabilirsinizHastane kendi detaylı bakacak mış.. Benimde gitme şansım yoktu. Sağlık ocağı aldı tüplere. Posta ile gönderdik.
Umut dünyası Oraya da yaptırdım bugün aradım oda yarın çıkıyor..sağlık ocağında yaptırdıysanız ve sonuç çıkmışsa e-nabız dan bakabilirsiniz
Anladım. Demekli sistemleri farklıymış. Hakkınızda hayırlısı olsunUmut dünyası Oraya da yaptırdım bugün aradım oda yarın çıkıyor..