Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar bugun transferin 7.gunu sabah idrarindan yarim saat snra erken gebelkk testi yaptim renkler birbirine karisti sobra dagilinca silik ikinci cizgi cikti sonrasinda 2 saatlik idrarla ayni testten yaptim ilk basta cook silik aradan yarim saat 1 saat gecince gayet belli olan pembe ikinci cizgi cikti sizce sonic olumlumudur 5.gun kan testim 0 idi

Infertilite kısırlık poliklinigi randevu aldım hormon tahlil yaptırmak istiyorum .Kadin hastalıkları gebeler alamaz yazıyor parantez icinde

Kizlar bugun transferin 7.gunu sabah idrarindan yarim saat snra erken gebelkk testi yaptim renkler birbirine karisti sobra dagilinca silik ikinci cizgi cikti sonrasinda 2 saatlik idrarla ayni testten yaptim ilk basta cook silik aradan yarim saat 1 saat gecince gayet belli olan pembe ikinci cizgi cikti sizce sonic olumlumudur 5.gun kan testim 0 idi
5. Gün kan testi için çok erken. Yanlıl sonuç alabilirsin. Kan testi test gününe yakın bi günde yap erken yapmak istiyosan 8 yada 9. Gün olabilir

Infertilite kısırlık poliklinigi randevu aldım hormon tahlil yaptırmak istiyorum .Kadin hastalıkları gebeler alamaz yazıyor parantez icinde
İlk kez mi yaptıracaksınız yoksa infertiliteye mi yönlendirdi doktorunuz

Merhaba bayanlar. Ben 19 kasımda 2 embriyo ile ilk transferi yaptırdım.Sanırım ilaçlardan kasık ağrısı var ve bir şey hissedemediğim için moralim bozuk.2 aralıkta tahlil yapmam istendi beklemek çok zor..

7. günde erken gebelik testi yaptım sonuç negatif moralim çok bozuldu ilaçlarıma devam etmek istemiyorum ne yapmayalım bayanlar

Amin canım cümlemize nasip etsin rabbim 🤲5.gün embriyosuydu canım 1 tane 5ab transfer edildi ilk denememdi şükür canım raporla testlerle çok mücadele ettim ben rabbim herkese nasip etsin
rapor alma işi ne kadar sürdü canım. raporlu tedavi kadar ve de ben 5ba transfer oldum 4.günüm

İyi geceler kızlar. Benim bugün 8nci günüm ve erken gebelik testi ve normal test yaptım. Erken gebelik testinde çift çizgi belirgin normal gebelik testinde biri az belirgin. Kesin varmı hamilelik sizce? Kan testine gitmedim

X