- 21 Kasım 2019
- 62
- 62
- 30
5. gün embriyosu dondurulmuşKacinci gun embryosuydu canm 3.gunse cikmayablir 5.gunse kismen dogru olabilir ama net degil 10.gun tekrarlaman gerekir bide sonuc 0 mi cikmis
10.gun tekrarla canim doktorlar 5.gun embryosunda 10 yada 12 gunu baz aliyirlar jnsallah yukselir5. gün embriyosu dondurulmuş
inşallah cnm ya valla resmen moralim bozuldu ne zormuş birde böyle olan varmı acaba hiç sonradan yükselen10.gun tekrarla canim doktorlar 5.gun embryosunda 10 yada 12 gunu baz aliyirlar jnsallah yukselir
Sen ne yaptın çıktı mı sonucun?10.gun tekrarla canim doktorlar 5.gun embryosunda 10 yada 12 gunu baz aliyirlar jnsallah yukselir
1 saate cikacak canm dua etSen ne yaptın çıktı mı sonucun?
Benim de 11 Kasım’da 2 embriyo transfer edildi .... rabbim hepimizin yardımcısı olsun
hayırlısı olsun cnm bekliycez daha 1 hafta var sana bana da 4 gün inşallah bebeklerimiz tutunur 0.5,3 dü benim ki ama önemli olan 0 yükselmesi inşallah yükselir rabbimden ümit kesilmez0.1 cikmis canim negatif
Çok erken 6. günden sonra kana veriyor. Test günün tekrar yaptır canım bu negatifi ciddiye alma.0.1 cikmis canim negatif
Yabi az da olsa cikardi diye dusunuyorum daha bdaha yaomam zsten test gunume kadar yuklecegini de zannetmjyirum hayrlisi olsinÇok erken 6. günden sonra kana veriyor. Test günün tekrar yaptır canım bu negatifi ciddiye alma.
Canm 5.gun embryosu erken tutunuyor o yuzden pek umidim yok artik kismetÇok erken 6. günden sonra kana veriyor. Test günün tekrar yaptır canım bu negatifi ciddiye alma.
Canım erken tutunmasıyla ilgisi yok. İlk gün tutunsa bile ilk dört gün tutunma işlemi devam ediyor sayılıyor. Bunun grafiği var bekle atacağım sana.Canm 5.gun embryosu erken tutunuyor o yuzden pek umidim yok artik kismet
Canm 5.gun embryosu erken tutunuyor o yuzden pek umidim yok artik kismet
Canım 7. Gunden sonrasını da atabilirmısın bu resmin bulamadım bendeBak süreç bu.
7 den sonra kana yavaş yavaş yayılma var canım bakıyorum bende bulunca atayım.Canım 7. Gunden sonrasını da atabilirmısın bu resmin bulamadım bende
Amin inşallah canım. Darısı bekleyenlerin başına zor bi süreç benim 3.denememdi..Güçlü olun pes etmeyinHayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah :)
Canim insallh dogrudur ya umut oldu bana suanBak süreç bu.
Canım testi yaptın mı merak ettim sonucu?inşallah güzel sonuçlarla gelirsin burayaHayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..
Ben ilk testimi pazar günü yapacağım..yani 6.gün sabahında..sonucu paylaşalım birbirimizle..malum birlikte geri sayım yapıyoruz