İnşallah canım allah razı olsun inşallah katlanırÇok güzel bence de hamilesin 2 gün sonra tekrarla 2-4 katına çıkarsa her şey iyi gidiyordur inşallah
5. Gün kan testi için çok erken. Yanlıl sonuç alabilirsin. Kan testi test gününe yakın bi günde yap erken yapmak istiyosan 8 yada 9. Gün olabilirKizlar bugun transferin 7.gunu sabah idrarindan yarim saat snra erken gebelkk testi yaptim renkler birbirine karisti sobra dagilinca silik ikinci cizgi cikti sonrasinda 2 saatlik idrarla ayni testten yaptim ilk basta cook silik aradan yarim saat 1 saat gecince gayet belli olan pembe ikinci cizgi cikti sizce sonic olumlumudur 5.gun kan testim 0 idi
İlk kez mi yaptıracaksınız yoksa infertiliteye mi yönlendirdi doktorunuzInfertilite kısırlık poliklinigi randevu aldım hormon tahlil yaptırmak istiyorum .Kadin hastalıkları gebeler alamaz yazıyor parantez icinde
Dondurulmuş muydu canım ve 2 tane mi konuldu ? Dondurulmuşlarda değer yüksek çıkıyor10.gün kanda beta hcg 890 çıktı. Var mı benim gibi 10.gününde olan değerlerinizi yazaribilir misiniz? İkiz mi değil mi belki bi sonuca ulaşabilirim
Dondurulmuş ve 2 taneydi canım.Dondurulmuş muydu canım ve 2 tane mi konuldu ? Dondurulmuşlarda değer yüksek çıkıyor
Benim 4.gün kanda çıktı. Değerim 28 di. 5.gün embryosu10.güne kadar beklediniz mi?Benim 7.günüm yaptırayım mı bilemedim.
O zaman ikizdir :)Dondurulmuş ve 2 taneydi canım.
rapor alma işi ne kadar sürdü canım. raporlu tedavi kadar ve de ben 5ba transfer oldum 4.günümAmin canım cümlemize nasip etsin rabbim5.gün embriyosuydu canım 1 tane 5ab transfer edildi ilk denememdi şükür canım raporla testlerle çok mücadele ettim ben rabbim herkese nasip etsin
ikiz mi canim? Gozun aydinHanımlar ben 4 kasımda transfer olmuştum bugün keselerimizi gördük
Gözünüz aydın maşallahEvet canım ikiz❤
İkiz ikiz arkadaşım :)) 11. Gün 997 çıktı. 13. Gün 2090 iki kese iki kalp10.gün kanda beta hcg 890 çıktı. Var mı benim gibi 10.gününde olan değerlerinizi yazaribilir misiniz? İkiz mi değil mi belki bi sonuca ulaşabilirim