Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benimki de 5.nci gün embriyosu 2 tane transfer oldu. Aynen güzel sonuç alalım da beklemek sıkıntı degil

Kizlar sabah yine erken gebelik testi yaptim ilk basta hc bsey yoktu gozle girulemeyecek kadar belli olmayan golge var gbiydi bnde yok diye dusundum aradan bikac saat gectikten sonra ikinci cizgi belli olmus sizce varmidir?daha onceki yaptgim testlerde hic cikmamisti transgerin 5.gubu bgun

Ben 4. Gün yaptım negatif 11. gün 997 ile ikizlere gebeyim çok şükür benimde merkezim gürgan klinik. Toplamda üçüncü gürgan klinikte ilk tedavim de pozitif oldu haberini bekliyorum canım
Canm benim de ilki poztfti .erken gebelik testimi yaptin yoksa normal testmi sobrasinda hc test yaptin mi peki

Canm benim de ilki poztfti .erken gebelik testimi yaptin yoksa normal testmi sobrasinda hc test yaptin mi peki
5 liralık testlerden yaptım canım. Sonrasında hiç yapmadım 11. Gün direkt kanda verdim. Sizin ikinci çocuk için mi ilki pozitif demişsin.

Evet aynn canim ikinci icin ugrasiyorum sennde ayni sanirim
Yok canım benim diğer merkezlerde pozitifim yok. İlk gebeliğim gürgan klinikle oldu. Allah bağışlasın. Dondurulmuş kardeşini transfer ettiniz sanırım. Bizimde dondurulmuşlarımız var.

Yok canım benim diğer merkezlerde pozitifim yok. İlk gebeliğim gürgan klinikle oldu. Allah bağışlasın. Dondurulmuş kardeşini transfer ettiniz sanırım. Bizimde dondurulmuşlarımız var.
Yok canim ilkinde 2 embryo kalmsti ikiside transfer oldu 1 tabesi tutundu bebegim dnyaya geldi bu 3 yil snra ikinci tedavim ilki kimyasal oldu bu dondurulmus 5.gun embryosu

Yok canim ilkinde 2 embryo kalmsti ikiside transfer oldu 1 tabesi tutundu bebegim dnyaya geldi bu 3 yil snra ikinci tedavim ilki kimyasal oldu bu dondurulmus 5.gun embryosu
İnşallah bu pozitif olacak ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek ziya hoca mı yaptı tedavinizi? İstanbul a gitti çünkü benim planlamamı haziran ayında yapıp gitti ve onun yaptığı plan çerçevesinde ilerledi ışın hoca ve Fethiye hoca rabbim onların ne muradı varsa versin

Evet canm ziya hoca yapti ilkini timur hica yaomsti isin hoca harika bi insan ben ilk tedavmdeyken transfer sonrasu bana cok moral vedmsti ve dedgi gbi de sonuclandi tedavim insallh bu sefer hayrlarla sonuclanir isteyen herkesinki

Evet canm ziya hoca yapti ilkini timur hica yaomsti isin hoca harika bi insan ben ilk tedavmdeyken transfer sonrasu bana cok moral vedmsti ve dedgi gbi de sonuclandi tedavim insallh bu sefer hayrlarla sonuclanir isteyen herkesinki
Hepsi ayrı ayrı çok değerli. Negatif olsaydı da yine düşüncem aynı olacaktı. Öncesinde iki farklı merkezde tedavi oldum. Onlar için aynısını diyemedim. Ama gerçekten ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar olmasaydı nasip diyecektim. İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı sonuçlarını bekliyorum

Insallh canim cok sagol iyi dileklerin icin :)hastaneye gdiyirum suan cikmama ihtimaline ragmen ama erken gebelik negatf cikti diye icim icimi yiyor

Insallh canim cok sagol iyi dileklerin icin :)hastaneye gdiyirum suan cikmama ihtimaline ragmen ama erken gebelik negatf cikti diye icim icimi yiyor
Benim de 5.günüm ama daha idrar testi yapmadım..en azından umudumu diri tutmak adına geç yapmayı tercih ediyorum..Ancak sizin sonucunuzu da merakla bekliyorum..hadi inşallah güzel sonuçlarla dönün

Benim de 5.günüm ama daha idrar testi yapmadım..en azından umudumu diri tutmak adına geç yapmayı tercih ediyorum..Ancak sizin sonucunuzu da merakla bekliyorum..hadi inşallah güzel sonuçlarla dönün
Hastanedeyim suan ama hc umudum yok kasiklarmda agri var adet olacakmis gbi cok skintili bir surec Allah yardimcimjz olsun

kızlar bugün rahatsızlandım acile gittim orda test yapmışlar gebelik testi de dahil ama gebelik gözükmüyor diyor normal mi yaaa 8 günüm bugün

kızlar bugün rahatsızlandım acile gittim orda test yapmışlar gebelik testi de dahil ama gebelik gözükmüyor diyor normal mi yaaa 8 günüm bugün
Kacinci gun embryosuydu canm 3.gunse cikmayablir 5.gunse kismen dogru olabilir ama net degil 10.gun tekrarlaman gerekir bide sonuc 0 mi cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…