Benimki de 5.nci gün embriyosu 2 tane transfer oldu. Aynen güzel sonuç alalım da beklemek sıkıntı degilSizin kaçıncı gün? Ve da kaçıncı gün embriyosu..mesela benim iki tane 5.gün embriyosu olduğu için bir tık erken çıkma ihtimali yüksek..3.gün embriyosu için ise bir iki gün daha sonrasında..hoş tek pozitif çıksın da yıllarca beklemişiz bir kaç gün mü bekleyemeyeceğiz..hem iş pozitifi almakla da bitmiyor ki..keseydi kalpti derken süreç hep stresli bekleyişlerle dolu..
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah :)5.gün embryosu. 2 tane
Ben 4. Gün yaptım negatif 11. gün 997 ile ikizlere gebeyim çok şükürBen her gun yapiyirum sabah aksam ama negatif hala bgun 4.gunum
Canm benim de ilki poztfti .erken gebelik testimi yaptin yoksa normal testmi sobrasinda hc test yaptin mi pekiBen 4. Gün yaptım negatif 11. gün 997 ile ikizlere gebeyim çok şükürbenimde merkezim gürgan klinik. Toplamda üçüncü gürgan klinikte ilk tedavim de pozitif oldu haberini bekliyorum canım
Ben daha fazla dayanamycam ve tra sferin 5.gunu kan testine gdiyorum 3 saate haber ederim:)Canm benim de ilki poztfti .erken gebelik testimi yaptin yoksa normal testmi sobrasinda hc test yaptin mi peki
5 liralık testlerden yaptım canım. Sonrasında hiç yapmadım 11. Gün direkt kanda verdim. Sizin ikinci çocuk için mi ilki pozitif demişsin.Canm benim de ilki poztfti .erken gebelik testimi yaptin yoksa normal testmi sobrasinda hc test yaptin mi peki
Evet aynn canim ikinci icin ugrasiyorum sennde ayni sanirim5 liralık testlerden yaptım canım. Sonrasında hiç yapmadım 11. Gün direkt kanda verdim. Sizin ikinci çocuk için mi ilki pozitif demişsin.
Yok canım benim diğer merkezlerde pozitifim yok. İlk gebeliğim gürgan klinikle oldu. Allah bağışlasın. Dondurulmuş kardeşini transfer ettiniz sanırım. Bizimde dondurulmuşlarımız var.Evet aynn canim ikinci icin ugrasiyorum sennde ayni sanirim
Yok canim ilkinde 2 embryo kalmsti ikiside transfer oldu 1 tabesi tutundu bebegim dnyaya geldi bu 3 yil snra ikinci tedavim ilki kimyasal oldu bu dondurulmus 5.gun embryosuYok canım benim diğer merkezlerde pozitifim yok. İlk gebeliğim gürgan klinikle oldu. Allah bağışlasın. Dondurulmuş kardeşini transfer ettiniz sanırım. Bizimde dondurulmuşlarımız var.
İnşallah bu pozitif olacak ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecekYok canim ilkinde 2 embryo kalmsti ikiside transfer oldu 1 tabesi tutundu bebegim dnyaya geldi bu 3 yil snra ikinci tedavim ilki kimyasal oldu bu dondurulmus 5.gun embryosu
Evet canm ziya hoca yapti ilkini timur hica yaomsti isin hoca harika bi insan ben ilk tedavmdeyken transfer sonrasu bana cok moral vedmsti ve dedgi gbi de sonuclandi tedavim insallh bu sefer hayrlarla sonuclanir isteyen herkesinkiİnşallah bu pozitif olacak ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecekziya hoca mı yaptı tedavinizi? İstanbul a gitti çünkü benim planlamamı haziran ayında yapıp gitti ve onun yaptığı plan çerçevesinde ilerledi ışın hoca ve Fethiye hoca rabbim onların ne muradı varsa versin
Hepsi ayrı ayrı çok değerli. Negatif olsaydı da yine düşüncem aynı olacaktı. Öncesinde iki farklı merkezde tedavi oldum. Onlar için aynısını diyemedim. Ama gerçekten ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar olmasaydı nasip diyecektim. İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı sonuçlarını bekliyorumEvet canm ziya hoca yapti ilkini timur hica yaomsti isin hoca harika bi insan ben ilk tedavmdeyken transfer sonrasu bana cok moral vedmsti ve dedgi gbi de sonuclandi tedavim insallh bu sefer hayrlarla sonuclanir isteyen herkesinki
Insallh canim cok sagol iyi dileklerin icin :)hastaneye gdiyirum suan cikmama ihtimaline ragmen ama erken gebelik negatf cikti diye icim icimi yiyorHepsi ayrı ayrı çok değerli. Negatif olsaydı da yine düşüncem aynı olacaktı. Öncesinde iki farklı merkezde tedavi oldum. Onlar için aynısını diyemedim. Ama gerçekten ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar olmasaydı nasip diyecektim. İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı sonuçlarını bekliyorum
Çıkmama ihtimali yüksek 5. gün daha :))) belli de olmaz sürpriz de olabilirInsallh canim cok sagol iyi dileklerin icin :)hastaneye gdiyirum suan cikmama ihtimaline ragmen ama erken gebelik negatf cikti diye icim icimi yiyor
Benim de 5.günüm ama daha idrar testi yapmadım..en azından umudumu diri tutmak adına geç yapmayı tercih ediyorum..Ancak sizin sonucunuzu da merakla bekliyorum..hadi inşallah güzel sonuçlarla dönünInsallh canim cok sagol iyi dileklerin icin :)hastaneye gdiyirum suan cikmama ihtimaline ragmen ama erken gebelik negatf cikti diye icim icimi yiyor
Hastanedeyim suan ama hc umudum yok kasiklarmda agri var adet olacakmis gbi cok skintili bir surec Allah yardimcimjz olsunBenim de 5.günüm ama daha idrar testi yapmadım..en azından umudumu diri tutmak adına geç yapmayı tercih ediyorum..Ancak sizin sonucunuzu da merakla bekliyorum..hadi inşallah güzel sonuçlarla dönün
Kacinci gun embryosuydu canm 3.gunse cikmayablir 5.gunse kismen dogru olabilir ama net degil 10.gun tekrarlaman gerekir bide sonuc 0 mi cikmiskızlar bugün rahatsızlandım acile gittim orda test yapmışlar gebelik testi de dahil ama gebelik gözükmüyor diyor normal mi yaaa 8 günüm bugün
[QUOTE="Sltn_alp, post:Kacinci gun embryosuydu canm 3.gunse cikmayablir 5.gunse kismen dogru olabilir ama net degil 10.gun tekrarlaman gerekir bide sonuc 0 mi cikmis