Amin canım önemli olan kan sonucu inşallah ordada pozitif olur Rabbim isteyen herkese versin inşallahSaglkkla kucaginza alin insallah
Insallah canimAmin canım önemli olan kan sonucu inşallah ordada pozitif olur Rabbim isteyen herkese versin inşallah
5.gün embryosu. 2 tanekaçıncı gün emriyosu peki
Benim de bugün 4.günüm..18 kasımda dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi..en erken pazar ya da pazartesi sabahı test yapmayı planlıyorum o da pazartesi işe başlayacağım için..eğer ki çıkmazsa da cuma günü olan test günüme kadar ümidimi diri tutacağım..sabır bu işin en önemli kısmı..inşallah sabrımızın karşılığını alacağızBgun 4 gunum erken gebelik testleri negatif ckiyor 5 gun embryosu 2 tane transfer edildi
Suan ayni durumdayiz bebde dondurlmus 2 adet blast transferi oldum 18inde raporluyum suan kan testimi carsamba yaparim diye dusunuyorum.belirtin varmi pekiBenim de bugün 4.günüm..18 kasımda dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi..en erken pazar ya da pazartesi sabahı test yapmayı planlıyorum o da pazartesi işe başlayacağım için..eğer ki çıkmazsa da cuma günü olan test günüme kadar ümidimi diri tutacağım..sabır bu işin en önemli kısmı..inşallah sabrımızın karşılığını alacağız
Benim daha önce düşükle sonuçlanan kendiliğinden gelişen hamileliğim da oldu 9.haftada sonlanan..onda bile hiç bir belirti yaşayamayadan kaybettim..bu da 3.tüp bebek transferim..hiç belirti yaşamadım hayatımda..bir gün inşallah hamilelik belirtisi yaşamak nasip olur ve o gün bugündürSuan ayni durumdayiz bebde dondurlmus 2 adet blast transferi oldum 18inde raporluyum suan kan testimi carsamba yaparim diye dusunuyorum.belirtin varmi peki
Nerde tedavi goruyorsunuzBenim daha önce düşükle sonuçlanan kendiliğinden gelişen hamileliğim da oldu 9.haftada sonlanan..onda bile hiç bir belirti yaşayamayadan kaybettim..bu da 3.tüp bebek transferim..hiç belirti yaşamadım hayatımda..bir gün inşallah hamilelik belirtisi yaşamak nasip olur ve o gün bugündür
Hem belirtti aramak için çok erken..keseyi görmeden ve kalbi duymadan belirti yaşanacağını sanmıyorum..kullandığımız ilaçlara bağlı vücutta değişiklikler oluyor ancak hamileliğe yormak tamamen psikolojik..
Bgun 4 gunum erken gebelik testleri negatif ckiyor 5 gun embryosu 2 tane transfer edildi
[/QUOT
mrb cnm senin gibi erken gebelik testi yaptım dün çıkmadı 6. günüm dü 5 inci gün embriyosu dondurulmuş ili tane ama bekliycem rabbimden umut kesilmez sende bekle
Önceki 3 tedavimde bahçeci umut tüp bebek merkezinde sonuç alamadım..bu sefer de rapor çıkartıp devlette denedik şansımızı..Zeynep Kamil devlet hastanesinde tedavi gördüm..siz?Nerde tedavi goruyorsunuz
3unu de timur gurganda gordum.ilki ankaradaki gurgan klinikte bu 2si dd istinye universitesideki merkezindeÖnceki 3 tedavimde bahçeci umut tüp bebek merkezinde sonuç alamadım..bu sefer de rapor çıkartıp devlette denedik şansımızı..Zeynep Kamil devlet hastanesinde tedavi gördüm..siz?
Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..3unu de timur gurganda gordum.ilki ankaradaki gurgan klinikte bu 2si dd istinye universitesideki merkezinde
Sonuç alınıyormu erken yapınca. Ben cesaret edemiyorum pekHayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..
Ben ilk testimi pazar günü yapacağım..yani 6.gün sabahında..sonucu paylaşalım birbirimizle..malum birlikte geri sayım yapıyoruz
Hayirli haberlerini bekliyoruz insallahHayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..
Ben ilk testimi pazar günü yapacağım..yani 6.gün sabahında..sonucu paylaşalım birbirimizle..malum birlikte geri sayım yapıyoruz
Ben her gun yapiyirum sabah aksam ama negatif hala bgun 4.gunumSonuç alınıyormu erken yapınca. Ben cesaret edemiyorum pek
Ben gününü bekliyorum hepBen her gun yapiyirum sabah aksam ama negatif hala bgun 4.gunum
Tabi ki gününü beklemek en doğrusu..ancak ben pazartesi işe başlayacağım..en azından işte daha dikkatli olmak için belki bir gösterge olur..yoksa daha erken 6. ya da 7. gün test yapmak için..hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz içinBen gününü bekliyorum hep
Amin aynen öyle. Ama bir yandan da insan düşünüyor yapsam mı diye de beklemişken bekleyelim.Tabi ki gününü beklemek en doğrusu..ancak ben pazartesi işe başlayacağım..en azından işte daha dikkatli olmak için belki bir gösterge olur..yoksa daha erken 6. ya da 7. gün test yapmak için..hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
Sizin kaçıncı gün? Ve da kaçıncı gün embriyosu..mesela benim iki tane 5.gün embriyosu olduğu için bir tık erken çıkma ihtimali yüksek..3.gün embriyosu için ise bir iki gün daha sonrasında..hoş tek pozitif çıksın da yıllarca beklemişiz bir kaç gün mü bekleyemeyeceğiz..hem iş pozitifi almakla da bitmiyor ki..keseydi kalpti derken süreç hep stresli bekleyişlerle dolu..Amin aynen öyle. Ama bir yandan da insan düşünüyor yapsam mı diye de beklemişken bekleyelim.