Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

mrb cnm bende senden 1 gün sonra transfer oldum bugün 7 . günüm benim de sende de batmalar adet sancıları oluyormu bide ben dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı
ARA ARA OLUYOR CANIM KASIK AĞRISI BATMA BEL AĞRI FALAN AMA BELİRTİ ARAMAYIN DİYORLAR BİLMİYORUM ÇOK KARIŞIĞIM. ÇOK ERKEN TEST İÇİN KİMİNDE KANDA GÖRSE BİLE TESTTE ÇIKMIYORMUŞ UMUTSUZ OLMA.BEN TEST YAPMADIM NORMALDE PAZARTESİ TEST GÜNÜM AMA YARIN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM VARSA KANDA ÇIKAR DİYORUM BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.

Evet normal gebelik testi silik cizgi cıktı doktorum gebelik var dedi pazartesı kan vericem hayırlısı olsun cok sevinemiyorum bile olumsuz olur diye rabbim isteyen herkese versin inşallah
Korkma benimde silikti iki test de kan verdim 121 çıktı Allah’a sığın inşallah hayırlı sonuçların olur

hakkımızda hayırlısı cnm bakalım pazartesi rahim uyarıcı iğnem var olmadı kan veririm 10. gün oluyo inşallah seninde mi dondurulmuştu bana iki tane trasfer edildi

YOPK CANIM BENİM 3. GÜN TAZE TRANSFER OLDU 1 TANE TRANSFER EDİLDİ.
KISMET BAKALIM. RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.
hayırlısı olsun cnm rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberler alırız az önce başlayan baş dönmesi halsizlik bende bide bulantı bilmiyorum kuruntular sanırım sizdede varmı böyle şeyler

YOK CANIM 5 VE 6. GÜN MİDE BULANTISI GİBİ OLDU AMA ÇOK ERKEN BU BELİRTİLER İÇİN PSİKOLOJİK DİYE DÜŞÜNDÜM BEN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…