- 30 Ocak 2019
- 226
- 188
- 32
Silik bir çizgi var bence ama erken gebelik testi alsaydın birazcık daha koyu olurdu sanırımBugun sekizinci günüm oldu 3 gün embriyosu transfer 14 kasımdaydı inanasım gelmiyor da sizlere sormak istedım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik bir çizgi var bence ama erken gebelik testi alsaydın birazcık daha koyu olurdu sanırımBugun sekizinci günüm oldu 3 gün embriyosu transfer 14 kasımdaydı inanasım gelmiyor da sizlere sormak istedım
ARA ARA OLUYOR CANIM KASIK AĞRISI BATMA BEL AĞRI FALAN AMA BELİRTİ ARAMAYIN DİYORLAR BİLMİYORUM ÇOK KARIŞIĞIM. ÇOK ERKEN TEST İÇİN KİMİNDE KANDA GÖRSE BİLE TESTTE ÇIKMIYORMUŞ UMUTSUZ OLMA.BEN TEST YAPMADIM NORMALDE PAZARTESİ TEST GÜNÜM AMA YARIN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM VARSA KANDA ÇIKAR DİYORUM BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.mrb cnm bende senden 1 gün sonra transfer oldum bugün 7 . günüm benim de sende de batmalar adet sancıları oluyormu bide ben dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı
Evet normal gebelik testi silik cizgi cıktı doktorum gebelik var dedi pazartesı kan vericem hayırlısı olsun cok sevinemiyorum bile olumsuz olur diye rabbim isteyen herkese versin inşallahSilik bir çizgi var bence ama erken gebelik testi alsaydın birazcık daha koyu olurdu sanırım
Korkma benimde silikti iki test de kan verdim 121 çıktı Allah’a sığın inşallah hayırlı sonuçların olurEvet normal gebelik testi silik cizgi cıktı doktorum gebelik var dedi pazartesı kan vericem hayırlısı olsun cok sevinemiyorum bile olumsuz olur diye rabbim isteyen herkese versin inşallah
İnşallah canım Rabbime sığındım dua ediyorum meryem süresini ve41 yasin okudum Allahım inşallah hayırlısını verir rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tatdırsın insallahKorkma benimde silikti iki test de kan verdim 121 çıktı Allah’a sığın inşallah hayırlı sonuçların olur
hakkımızda hayırlısı cnm bakalım pazartesi rahim uyarıcı iğnem var olmadı kan veririm 10. gün oluyo inşallah seninde mi dondurulmuştu bana iki tane trasfer edildiARA ARA OLUYOR CANIM KASIK AĞRISI BATMA BEL AĞRI FALAN AMA BELİRTİ ARAMAYIN DİYORLAR BİLMİYORUM ÇOK KARIŞIĞIM. ÇOK ERKEN TEST İÇİN KİMİNDE KANDA GÖRSE BİLE TESTTE ÇIKMIYORMUŞ UMUTSUZ OLMA.BEN TEST YAPMADIM NORMALDE PAZARTESİ TEST GÜNÜM AMA YARIN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM VARSA KANDA ÇIKAR DİYORUM BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.
YOPK CANIM BENİM 3. GÜN TAZE TRANSFER OLDU 1 TANE TRANSFER EDİLDİ.hakkımızda hayırlısı cnm bakalım pazartesi rahim uyarıcı iğnem var olmadı kan veririm 10. gün oluyo inşallah seninde mi dondurulmuştu bana iki tane trasfer edildi
hayırlısı olsun cnm rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberler alırız az önce başlayan baş dönmesi halsizlik bende bide bulantı bilmiyorum kuruntular sanırım sizdede varmı böyle şeylerYOPK CANIM BENİM 3. GÜN TAZE TRANSFER OLDU 1 TANE TRANSFER EDİLDİ.
KISMET BAKALIM. RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.
Bende tüp bebek yaptım geçen hafta 20 tane yumurta toplandı. ohss olduğum için 2. reglde transfer olacağımı söylediler. 20 yumurtadan 9 tanesi döllenmiş hepsi 3.gün emriyormuş. bende çikolata kisti var. bakalım hayırlısıyla sağlıkla herkezin duası kabul olsunTup yaptim canim
kaçıncı gün emriyosu pekiBugün transferden sonra 6.günüm. Beta hcg 96 çıktı
YOK CANIM 5 VE 6. GÜN MİDE BULANTISI GİBİ OLDU AMA ÇOK ERKEN BU BELİRTİLER İÇİN PSİKOLOJİK DİYE DÜŞÜNDÜM BEN.hayırlısı olsun cnm rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberler alırız az önce başlayan baş dönmesi halsizlik bende bide bulantı bilmiyorum kuruntular sanırım sizdede varmı böyle şeyler
Tamam canım teşekkürlerBenden istemedi canım
Genelde normal gebelik testi yaptık, 6.gün 7.gün gibi,, silik çizgileri gördğk bi kaç arkadaşla. Kaçıncı gününüzKizlar merhabalar transferden sonra erken hassas gebelik testi yapan varmi
Bgun 4 gunum erken gebelik testleri negatif ckiyor 5 gun embryosu 2 tane transfer edildiGenelde normal gebelik testi yaptık, 6.gün 7.gün gibi,, silik çizgileri gördğk bi kaç arkadaşla. Kaçıncı gününüz
Erken gebelik testimi yoksa likit testlerden mi yaptiniz aceba ilk defa 8.gun mu yaptinizBenim sekizinci gün silik cizgi gördüm bugün
Normal gebelik testi erken değildi evet bugun ilk defa yaptım ilk idarar değildi ve üçüncü gün embriyosuyduErken gebelik testimi yoksa likit testlerden mi yaptiniz aceba ilk defa 8.gun mu yaptiniz