İNŞALLAH HERKES GÜZEL HAYIRLI SONUÇLAR ALSIN CANIM SENİN DEĞERİN KAÇ ÇIKTI OZAMAN?Benimde rüyalarıma giriyordu zaman gecmiyor zaten o günler etrafimdakiler yapma dese de içimi kemiren merak duygusu ağır bastı acile gidip kan verdimsonuçta olumlu ise 5 üzeri bı değer çıkar mantığım vardı.cok şükür güzel sonuçlandı.umarim devamı da sağlıklı olur.sizin içinde en güzeli olsun.guzel haberler alirsiniz inşallah.
35İNŞALLAH HERKES GÜZEL HAYIRLI SONUÇLAR ALSIN CANIM SENİN DEĞERİN KAÇ ÇIKTI OZAMAN?
Yok canım alttan muayenenin bebeğe zararı yok ama tedirgin olacaksan sonuçtan 10 gün sonra gidersen karından da görünür bebeğin inşallahKızlar benim size yine bir sorum varkese ve kalp atışı için doktora gittiğinizde alttan muayene mi ediyor karından mı bebeğe zararı olur mu merak ettim?
Tebrikler canim beni hatirladinmi? Austos transferimden bende de 8i transfer olmustu cok sukur pozitiv aldik simdi kontrol gununu bekliyorum umarim senin icjnde hayirlisi olur bu ay18 kasımda 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi..bugün 3.günümdü..daha önce 2 kez daha bu bekleme sürecini yaşadım..inşallah bu üçüncü de mutlu sona ulaşacağım..ilk testi pazartesi sabahı (7.gün) yapmayı düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı
Tabi ki ağustostaki grubun her bir üyesini unutmak mümkün mü..sürece aynı zamanlarda başladık ama ben ancak şimdi sonuçlandırıyorum..sizin adınıza çok sevindim..darısı başımıza inşallahTebrikler canim beni hatirladinmi? Austos transferimden bende de 8i transfer olmustu cok sukur pozitiv aldik simdi kontrol gununu bekliyorum umarim senin icjnde hayirlisi olur bu ay
Bende iki ghn once ogrendim sonucumuTabi ki ağustostaki grubun her bir üyesini unutmak mümkün mü..sürece aynı zamanlarda başladık ama ben ancak şimdi sonuçlandırıyorum..sizin adınıza çok sevindim..darısı başımıza inşallah
Tamam canım çok teşekkürlerYok canım alttan muayenenin bebeğe zararı yok ama tedirgin olacaksan sonuçtan 10 gün sonra gidersen karından da görünür bebeğin inşallah
Kaçıncı gün emriyosuydu. Pcomu yoksa endosmetrisizmi vardı acaba.Bende iki ghn once ogrendim sonucumu
Tup yaptim canimKaçıncı gün emriyosuydu. Pcomu yoksa endosmetrisizmi vardı acaba.
Benden istemedi canımHanımlar beta ile birlikte progesteron tahlili de istedi mi doktorunuz??
Benimde 5.gün embriyosu canımbende 5. gun embriyosu transferi oldum. transfer gunu haric 10. gun test yaptirsam kesin sonuc cikar degilmi? 12. gunu beklemek istemiyorum.
Evet canım silik çizgi var.Kaçıncı günün?Kızlar cizgi görüyormusunuz sizde yoksa ben kafayımı yedim
mrb cnm bende senden 1 gün sonra transfer oldum bugün 7 . günüm benim de sende de batmalar adet sancıları oluyormu bide ben dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadımerhaba arkadaşlar ben burada yeniyim öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ilk tüp bebek denemem 14 kasımda transferim oldu 25 kasımda tahlil için çağırdılar.
ilk gün sayılmıyor diyolar bugün 6. gün oluyor transfer olalı ve zaman geçmiyor.
cumartesi 9. gün olacak kanda baktırsam çıkarmı acaba bilen varmı?
Bugun sekizinci günüm oldu 3 gün embriyosu transfer 14 kasımdaydı inanasım gelmiyor da sizlere sormak istedımEvet canım silik çizgi var.Kaçıncı günün?